Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwer

Dlaczego niektore kobiety maja duze powodzenie ??

Polecane posty

Gość gość
zrobiła striptease, a widzisz ;) to że się przyjaźniłyście naprawdę niczego nie dowodzi, też miałam bliską koleżankę która "koffała swojego misia i nigdy go nie zdradziła, on taki zazdrośniczek" itp dopiero jak poluźniłyśmy kontakt wszystkiego się o niej dowiedziałam, żeby było śmieszniej ta osoba próbowała później to odwołać chyba ze strachu że przekażę inf dalej.

Gość tak już jest
Mają przywileje ustanowione przez Sąd i społeczeństwo w związku z tym im pomaga. Jeżeli była osobą pokrzywdzoną przez los, to Sąd zniwelował problem zarówno na płaszczyźnie finansowej jak i na płaszczyźnie powodzenia. Prawdopodobnie były w związku z tą osobą łamane pewne zasady społeczne lub względem rodziny z której pochodzi. W ramach zadość uczynienia ma obecnie to, co ma. Po prostu były przesłanki jakieś do tego aby poprawiono jej jakość życia. Na poprawienie humoru "Koło fortuny" w linku poniżej (satyryczne wydanie): https://www.youtube.com/watch?v=e9p1pD8jvoU

Gość tak już jest
Bo mają swoistą emanację, którą zajmują się radiestetki i radiesteci. Nie wszystko co omawiają jest bzdurą. Uroda + ta emanacja = dozgonne sukcesy i szczęście w życiu. Istnieją ludzie, którzy są powszechnie po prostu lubiani bardziej od innych. Pomimo iż nawet nie są ludźmi nadającymi się do życia. Takich przejawów jest bardzo wiele. Tłumy "idą im na rękę" w realizacji ich celów. Bez racjonalnego powodu. Znam takie osoby. Nie przedstawiają żadnej wartości a są doceniane i wynoszone ponad wyżyny. Dają im zarabiać lepiej + doborowe towarzystwo.

Gość gość
Z facetami to samo. Moi kumple którzy byli ode mnie brzydsi i głupsi mieli po kilka panienek a teraz zaczynają żeniaczki. A ja co? Mimo wielu podejść dalej jestem sam i za cholerę nue wiem czym tak te kobiety od siebie odpycham.

Gość gość
gość dziś Widocznie za wysoko mierzysz. Albo poprostu wydaje Ci się ze jesteś taki wspaniały. Bo bądźmy szczerzy, faceci wybierają bardzo różne dziewczyny bywa ze nawet omijają te bardziej atrakcyjne przez co te nie zawsze cieszą sie ekstra powodzeniem. Natomiast kobiety zawsze chcą najlepszy towar wiec raczej lichy z ciebie zawodnik skoro żadna się na ciebie jeszcze niezdecydowała.

Gość Gość

Nie wyglądam jak bogini. Dodatkowo obecnie mam sporą nadwagę, gdyż dużo przytyłam od leków. Ale mam bardzo duże powodzenie u mężczyzn od zawsze. Szczególnie obcokrajowców. Nie zawsze jest to miłe. Gdyż męzczyźni czesto są bezczelni nachalni i zbyt bezpośredni w metrze czy na ulicy. Nie ma to naprawde żadnego uroku. Nie ubieram się wyzywająco. Zawsze chodzę w spodniach. Mam długie do pasa jasne włosy naturanego koloru, kocie oczy, które ciemno maluje elainerem, 170 cm wzrostu, duże usta i duży biust. Mężczyźni często nie potrafią ukryć zainteresowania co mnie bawi i zaczynam się śmiać bo wydaje mi się to zabawne a to ich tylko ośmiela i wywiązuja się z tego dziwne pefypetie. Często pierwsze co słyszę to to że mam ładny uśmiech.