Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EdwardMotyka

Wpadka? POMOCY

Polecane posty

Witam! Mam taki porblem... Kochalem sie z dziewczyna. Zabezpieczylismy sie prezerwatywa lecz pekla po wytrysku... Nie pekla cala lecz gdy nalalem wody zauwazylem dziurke. Prawie Cala zawartosc wyplynela na lozko i na posladki mojej partnerki ale skonczylem w niej. Nie jestem pewien czy zostalo cos w pochwie. Jak myslicicie czy moja dziewczyna poczulaby sperme ? (mowi ze nic nie poczula) Od razu po tym oddala mocz. Bylo cos w nim ale podejrtzewam ze to tylko sluz. Jak oceniacie moje szanse na to ze wpadlismy? POMOCY

raczej by nie poczuła jeśli dostala sie do niej niewielka ilość... a skoro to niewielka ilosc to musielibyscie miec strasznego pecha zeby od razu doszlo do zaplodnienia :) ludzie staraja sie miesiacami o dziecko wiec taki przypadek ze przy 1 razie z pęknięciem i to z niewielka iloscia jest 1 na 1.000.000

Gość to musisz wiedzieć
czy miała płodne czy nie

Niech pojdzie jutro do ginekologa, najlepiej rano to lekarz zapisze jej tabletki tzw.antykoncepcja po.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:) Dobre , dobre! Tabletki poronne w Polsce! Hi hi hi! Kochana moherowe berety by na to nie pozwolily-i mialyby racje:)

Moze zapoznaj sie ze skladem i dzialaniem, bo sadze ze nawet nie znasz nazwy:)

Ona ma nie regularny cykl ale z tego co mowi to raczej sa plodne. Tak jutro jade do ginekologa ale ona niestety chyba nie moze jechac ze mna... Czy on mi wypisze recepte na te tabletki?

W zadnym wypadku nie dostaniesz recepty, chocbys nawet blagal na kolanach...;)

mloda0605 tu nie ma mowy o tabletkach poronnych :O zacofana jestes kobieto... Te tabletki powodują ,że nie dochodzi do zapłodnienia ,ale nie przerywają ciąży bo jej jeszcze nie ma :O żałosne

Gość postinor duo
nie jest tabletką poronną!!!! gdyby była, nie było by jej w sprzedarzy na recepte MATOŁY

Gość postinor duo
młoda, wiesz już?

Czy to taka przyjemnosc kochac sie w tym paskudztwie? Nie lepiej sie normalnie zabezpieczyc i nie stresowac?

sorry ale to ni ejest temat o tabletkach PO... Wiem wiem. Schizuje sie na maksa. juz nie wyrabiam. Stosunek byl wczoraj o 15. Mam jeszcze pare nascie godzin... No coz jutro z rana jade do szpitala po recepte i kupuje tabletki, Po prostu nasz wybor...

Glupie pytania wiem ale sto osob mi mowi co innego, pani ze szpitala tez cos innego. Trudno jakos wykombinuj ze pijedzie ze mna. Dzieki wielkie drogie panie za rady. Sa jeszcze pomocni ludzie na tym swiecie :)

No nie wiem czy znasz odpiwedz na to pytanie... Prezerwatywa wedlug mnie jesli pekla by w pochwie pekla by cala a byla tam dziurka, sprawdzilem napelniajac woda... Kurcze, nigdzie na wargach nie miaja spermy tylko na posladkach i na lozku . Mysle ze moglo tak byc ze jak wyjalem go to wtedy gumka pekla... Co o tym myslisz/cie?