Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EdwardMotyka

Wpadka? POMOCY

Polecane posty

Sluchaj, a moze dziurka sie zrobila po tym jak nalales wody do niej...? Hmmm... Mozna sobie teraz gdybac...

Nie to nie mozliwe bo to moja partnerka to zauwazyla czujac sperme na posladkach... ehh... dziurka musiala byc przed wlaniem wody

I pomyslec ze teraz Twoje plemniki walcza o swoje w niej ;) I nie wiedza czy ktoremus sie uda;)

Gość słuchaj edek
jezeli miała płodne dni to lepiej to nie bagatelizować jesli nie chcecie miec dziecka. w szpitalu nie dadzą ci recepty na postinor. musisz isc do swojego lekarza rodzinnego, on ci wypisze recepte i kupisz w aptece. ja miałam ten sam przypadek co ty.

Tylko ze trzeba bardzo ale to bardzo dobrze znac i obserwowac swoj organizm zeby wiedziec kiedy byly dni plodne. Wbrew pozorom nie jest to proste.

Dzwonilem do szpitala i pani powiedziala ze mam przyjechac bo juz ludzie przychodzili do lekarzy i wypisywali takie recepty. Gdy zaczaem gadke szmatke to od razu sie zapytala czy o to chodzi. Wiec mysle ze powinni mi wypisac.

I zaden lekarz rodzinny nie wypisze. Nie mieszajcie Edkowi w glowie, i tak ma facet problem.

Kazdy lekarz moze ale nie musi wypisac na to recepty, dzisiaj nawet dzwonielm do weterynarza niestety odpowiedzial ze on nic nie bedzie wypisywal i koniec tematu

"Jak najszybciej zgłoś się do gabinetu ginekologicznego (lub swojego lekarza rodzinnego), tam otrzymasz receptę i instrukcję na temat stosowania pigułek. Pigułki do antykoncepcji po stosunku można kupić prawie w każdej aptece."

niestety przychodnia do kotrej uczeszczam jutro jest zamknieta takze musza mnie przyjac na pogotowiu... Chyba lekarze to tez ludzie i maja jakies serce? :P

wyslij dziewczyne do ginekologa lub lekarza pierwszego kontaktu i poprosi o tabletki:)) nie pamietam jak sie nazywaja, kosztuja ok 70 zl. i sa na recepte.

I czas chyba wybrac normalna metode antykoncepcyjna, bo Postinoru nie mozna ot tak sobie przyjmowac.

Gość postinor duo
kiedy potrzebowałam postinor, nie znałam jeszcze swojego organizmu.. teraz, od 6 lat obserwuje swój organizm i doskonale wiem, kiedy mam płodne kiedy nie. to bardzo proste. ;)

Chodzi o to ze mieszkam w mniejszej miejscowosci. Dowiedzialem sie o tym ze nawet weterynarz moze wypisac to no to zadzwonilem bo on mieszka najblizej mnie... ta tabletka to postinor

Tak wiem ale to piertwszy raz jak pekla. Oj celibat sie szykuje bo na razie podziekuje za wszystko... Jakos mi sie odechcialo :)

Gość słuchaj edek
ale dzis jest sobota... przychodnie są czynne w soboty?

Gość słuchaj edek
no to tylko szpital ci został. powodzenia i daj znac na forum co zalatwiłeś

Gość na 100 ciąża

natalka0503 ma racje przeciez bez problemu i bez proszenia zalatwisz to prywatnie:)