Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EdwardMotyka

Wpadka? POMOCY

Polecane posty

Witam! Mam taki porblem... Kochalem sie z dziewczyna. Zabezpieczylismy sie prezerwatywa lecz pekla po wytrysku... Nie pekla cala lecz gdy nalalem wody zauwazylem dziurke. Prawie Cala zawartosc wyplynela na lozko i na posladki mojej partnerki ale skonczylem w niej. Nie jestem pewien czy zostalo cos w pochwie. Jak myslicicie czy moja dziewczyna poczulaby sperme ? (mowi ze nic nie poczula) Od razu po tym oddala mocz. Bylo cos w nim ale podejrtzewam ze to tylko sluz. Jak oceniacie moje szanse na to ze wpadlismy? POMOCY

Mocz idzie inną dziurką ;) Mój kolega nigdy nie ryzykował zawsze po czyms takim jechał z laską do kliniki po tabletki za 300 zł ;) A na przyszlosc niech laska kupi tabletki antykoncepcyjne to skonczy sie stres

Gość ewik69
No wiesz szanse są pół na pół, ale pamiętaj, że to też zależy czy miała dni płodne...

no jak miala płodne a ty sie spusciles tam to w ciąży ;) Nie panikujcie. Może niech urodzi. Dzieci są słodkie i to wcale nie prawda, że drogo kosztują

Tak tylkpo ze nie w tym wieku... Czy ginekolog moze mi wypisac recepte na tabletki PO? Czy ona musi byc ze mna? JAk myslicie?

sorry ale to ni ejest temat o tabletkach PO... Wiem wiem. Schizuje sie na maksa. juz nie wyrabiam. Stosunek byl wczoraj o 15. Mam jeszcze pare nascie godzin... No coz jutro z rana jade do szpitala po recepte i kupuje tabletki

Gość ja też miałłem ten problem
mam teraz piękną córkę. tabletki mogą być wypisane tylko w obecności twojej dziewczyny. Tobie raczej nikt nie przepisze Masz 72 godz po stosunku na podanie tabletek. więc się nie martw. a tak na przyszłość to albo niech twoja dziewczyna ma dodatkową porcje tabletek PO na wszelki wypadek i dalej używajcie prezerwatyw albo niech zacznie brać tabletki antykoncepcyjne Uszy do góry będzie dobrze

Gość Seleukos Nikator
"Tak tylko ze nie w tym wieku" - trzeba było o tym pomyśleć zanim w niej zaparkowałeś... ;)