Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna czarnulka

Ja mam 15 lat on 24 - ale jestem zauroczona w Nim

Polecane posty

Gość Magiczna czarnulka
Mozna miec podwojne obywatelstwo. Zreszta przeciez nikt w majtki nie zaglada z pytaniem ile mam lat :P MOja sprawa co robie :P A i tak nikt sie nie dowie. Zreszta troche podrozowalam po europie i polska jest mentalnie zacofana jednak. A co polskie studentki wyprawiaja w Londynie to jest kurestwo. Ale ja w lozku i talerz nikomu nie zagladam. Ich sprawa ide na ten rower :) Pozdrawiam i wiecej tolerancji i zrozumienia (empatii)

Gość ffrvgf
ale dojrzalosc w twoim wieku nie objawia sie poprzez malowanie paznokci i chodzenie na dyskoteki czy nawet do teatru. Za chwile napiszesz, ze juz nawet alkohol pijesz i palisz bo jestes taka dorosla. Pokazalabys ze jestes dojrzala jak potrafilabys odmowic seksu chlopakowi i pomyslalabys troche o przyszlosci. Idziesz teraz do liceum, zajmij sie nauka, matura a nie wymyslaniem kolejnych pozycji.

Dobrze, ale ktoś może złożyć doniesienie na policję :-) A wątpię, żeby twojemu facetowi pasowała przypięta do końca życia łatka pedofila. Nawet, jeśli w końcu umorzą sprawę. Polskie prawo teoretycznie chroni wszystkich ludzi przebywających na jego terytorium. A facet jest polakiem i jak najbardziej podlega pod KK. Zobaczysz, jak się wyda, to już tak pięknie nie będzie. A wyda się - w liceum jest dużo więcej nauki, będziesz mieć dla niego coraz mniej czasu, nie będziesz mieć indeksu i legitki studenckiej. Poza tym rok akademicki zaczyna się w październiku, a ty pójdziesz do szkoły jeż we wtorek - jak masz zamiar udawać, że masz jeszcze wakacje, kiedy we wrześniu zawsze my nauczyciele pędzimy młodzież do nauki, żeby im wakacje i leń z głów uleciały...

Gość powinnaś się wstydzić
ja mam też 15 lat i na pewno się nie puszczę, bo "facet potrzebuję seksu" :o Jak widzę takie latawice to, aż żal. I myślisz, że będziesz z tym 24-latkiem na zawsze? Przecież on zmieni się w dziada, jak ty będziesz jeszcze młoda

Gość Magiczna czarnulka
Ehhh ale moja kolezanka tez ma faceta w tym wieku nikt sensacji nie robi z tego! Poza tym nie wyglada tez na tyle lat ile ma :) A on wyglada mlodziej niz te 24 lata. Poza tym moj Ojciec jest starzy od mojej Mamy o ponad 10 lat, i wcale nie wyglada! Wiec wypraszam sobie takie teksty! A co do prawa-to sprawdzilam : Czynność seksualna z małoletnim poniżej 15 roku życia ciężar gatunkowy występek przepis karny art. 200. K.k. grożąca kara pozbawienia wolności od lat 2 do 12 forma winy umyślna w zamiarze bezpośrednim i quasi-ewentualnym odpowiedzialność nieletnich nie typ kwalifikowany / uprzywilejowany: nie / nie Mam skonczone 15 lat, wiec wszystko jest legalne. Zreszta polska policja zajmie sie lepiej sciganiem mordercow. U nas byl prawdziwy gwalciciel, zgwalcil 3 osoby a policja nie umie go zlapac, chociaz powszechnie wiadomo kto to. Ale nic mu nie zrobia i tak, bo ma znajomosci. Ide stad, pa

oj dziewczynko ja znam faceta z dozorem kuratora za wspolzycie z osoba poniezej 16 roku zycia zreszta...co chcesz swoim zachowaniem udowodnic? ze jestes bardziej dojrzala od 25-latki? wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...ja tez zaczelam wczesnie wspolzyc chociaz ponad 2 lata pozniej niz ty - i zaluje tego bo dopiero teraz po paaaru latach wiem co to dobry seks a nie zaspokajanie faceta ktore ty uprawiasz

Gość bhdjvsxjkd
Masz 15 lat ,wyglądasz na 20 . Chłopak 24 , a wygląda dużo młodziej . Co będzie za 10 lat ? Będziecie wyglądac jak babciaa z wnuczkiem :D To jest rozumowanie rozgarniętej nastolatki , ach :D IDZ JUZ NA TEN ROWER BĄDZ DO PIASKOWNICY ZMORO NIECZYSTA :D :D :D

Gość Ajajjajaja
A moja kolezanka ma 21 lat i miala juz 20 facetow. Od 16 roku zycia (w sensie seksu). 21- czyli przez 4 lata to 12X5=60 miesiecy. 60/20=3 Czyli od 16 roku zycia co 3 miesiace inny partner. Fakt,ze srednia pewnie nadgonila w Szkocji (tam studiowala rok)

Gość Ktos tam nie wazne
Dozur kuratora to moze miec jak laska miala mniej niz 15 lat.... Prawo mowi wyraznie. Zrezsta panna pisala ze lada moment konczy i tak 16. Poza tym chyba faktycznie, musieli by polowe gimnazjow zamknac. Slyszeliscie o galeriankach? W porownaniu do nich ta dziewczyna wydaje sie byc bardzo rozwazna.

Gość jannn123
Jaka niedorozwinieta umysłowo ta 15 latka , normalnie powinna się leczyć na natręctwo, wszystko cały sens jej zycia sprowadza się do dawania dupy, to jest chore.

Ale i tak za facetem będzie się ciągnął swąd. A od interpretowania przepisów jest sąd... Poza tym do rodziców i do szkoły przyjdzie opieka społeczna, kurator, wszyscy w koło się dowiedzą... Miałam uczennicę, 16-latka smsowała z żonatym 23-latkiem. Już nie jest uczennicą naszej szkoły, bo demoralizowała innych nieletnich. A ona nie uprawiała sexu.

Gość Magiczna czarnulka
Ehh ale nadal nie rozumiem czego w Polsce ludzie sie nie usmiechaja i sa malo tolerancyjni. Czasem tesknie za ojczyzna...

Gość ksldmnjjnmdl
ja też miałam uczeninicę, byłam wychowawcą- ona 16-stka on prawie w moim wieku. Ponieważ dziewczyna skończyła lat 16 sama mogła decydować o swoim życiu seksualnym- nikt jej do niczego nie mógł zmusić. Po kilku latach od tamtego czasu jak ją spotkałam powiedziała mi, że była głupia, jednak musiało minąć te kilka lat...

"Ehh ale nadal nie rozumiem czego w Polsce ludzie sie nie usmiechaja i sa malo tolerancyjni." Ech, a ja nadal nie rozumiem, W CZYM mają być tolerancyjni dla Twoich wyborów zyciowych Polacy, Holendrzy czy Afrykańczycy.... że podejmujesz życie seksualne nie będęac pzrygotowana życiowio na np. wpadkę? albo w tym, że 24-latek wykorzystuje 16-tkę do zdobyweania doświadczeń seksualnych? Albo w tym, że daljesz za wzrór tolerancji ekstremalne przykłady - wczesne wychodzenie za mąż i rodznie dzieci w Afryce albo 13-letnie holenderskie dzieci uprawiające seks? Zauwaaż - Twoje twierdzenia opierają się NA KŁAMSTWIE! Ty oszukujesz jego, że jesteś starsza. On wygląda na o wiele młodszego niż ma. Matka nic nie wie. A jedyny argument za - to twoja rzekoma wcześniejsza dojrzałość i to, że gdzieś ktoś też tak robi.. To Twoje życie - sama będziesz go przeżywać... z bagażem doświadczeń, które sobie serwujesz już teraz.

Najpierw piszesz: ‘Moi rodzice mysla ze on ma 19-20 lat, bo wyglada sporo mlodziej,zreszta moja mama jest mlodsza od ojca o 14 lat. I zyja jakos tyle lat ze soba.’ A potem: ‘Poza tym moj Ojciec jest starzy od mojej Mamy o ponad 10 lat, i wcale nie wyglada!’ Ponad 10 lat a 14 to jest subtelna różnica. Pisząc 'ponad 10 lat' każdy czytelnik ma na myśli 11, max. 12 lat, ale nie 14. Mylisz się w 'zeznaniach', misiu.

Dziura ma rację;) Zauważyła, koleżanko, że żyjesz w kłamstwie? Może twój przyjaciel również nie byłby takie tolerancyjny, gdyby wiedział, ze masz faktycznie 16, a nie 20 lat?

Gość ajajajajajajaj
Dziura - dla porządku jest facetem, który mógłby meć córkę w wieku Autorki ale ma 2 razy starszą :D też dobrze :classic_cool:

Gość Magiczna czarnulka
Jestem dojzala ale wy tego nie potraficie zobaczyc. Mysle ekonomicznie: jestem z nim, bo mnie sponsoruje w zamian za obciaganie.

Gość Magiczna czarnulka
co sie czepiacie.? tata mi robil dobrze, sasiad tez, to lubie teraz sex ze starszymi. a sasiad mi dawal na ksiazki a ja mu lodzika i co wy na to.? jestem juz dorosla i nie musze chodzic do szkoly we wrzesniu bede miala 16lat i moge wyjsc za niego za maz ,on wynajmuje mieszkanie i ma malucha i jest super facetem ...mowi ze mnie kocha jak mu robie dobrze..a jak mu nie robie dobrze to mowi ze nie wie czy mnie kocha...jak myslicie to milosc.?

Gość AUTORKO
..do 16. podpadasz pod paragraf.. za to że on ci wsadzi, oni mogą go wsadzić... :P Lepiej powiedz: większa adrenalina: dorwa was czy nie.. :P

Gość jeśli ma maluchadaj se spokój
Znajdź takiego z Wielgaśnym... :P

Gość Magiczna czarnulka
Nie podlegam!!!!!!!!!!!!! jestem dorosla, nie to co ty

Gość ajajajajajajaj
ma też psa-geja i zakładkę w operze do kafeterii w takim razie pies potomstwa nie dorobi się :( i gyby ta zakładka była w operze ale leśnej :D więc jak nie patrzeć dobytek to marny :classic_cool: :D

Gość Magiczna czarnulka
Ale on ma wielgasnego, prawie jak moj tata.