Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffddffddf

ehhh... cholerny samsung!!!!!!!!!! nie polecam tych telefonów, POMOCY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dffddffddf

ja pierdole.... ;/ telefon samsung u700 mam od prawie roku. Miesiąc temu musiałam oddać go do naprawy bo sie całkiem zjebał, naciskałam klawissz, nie reagował, wyświetlacz sie spierdolił całkowicie - kolory, rysunki wszytsko było pomieszane.... wymienili jakaś taśme i do teraz niby wszystko jest ok, ale dzisiaj chce ładować tel - podłączam ładowarke, ładowarka sie nagrzala, ale nie ładowała!!!!!!! nie pokazywało się nawet ze w ogóle ładuje!!!!! podlączyłam do USB w kompie -ładuje... ale ja jestem w ciągłym ruchu nie mam dostępu do kompuera na okrągło bo ciągle wyjeżdzam w delegacji - taka praca... CO to może być i co ja mam zrobić???? oddać znowu do naprawy czy kupic nową ładowarke, miał tak ktoś kiedyś?????? ;( ehhh... nigdy wiecej w zyciu nie kupie samsunga. rodzice mają starego siemensa c75 i trzyma ponad 4 lata, nawet raz nie wylądował w naprawie, a to gówno się bez przerwy psuje!!! ;/

Gość gfgfgfgf
no tak ale co tearz z tym gowsnem zrobić????;/ ;(

Gość fdfdfdffd
ej no nikt tak nie miał??????;/

Gość parszalka
też tak uważam pomimo że mam samsunga od półtorej roku i sie nie popsuł ale moim znajomym sie psuje, szczególnie dotykowy prawda jest taka --jeśli ktos czyta nie napalać sie na żadne telefoniki, cudeńka nokia najlepsza, nawet jesli wizualnie nie będzie atrakcyjna to nokia ma najlepszą baterię i całokształt

Gość gffggfgf
a ładowarke musze sama dokupić czy mogą mi wymienic w serwisie????? ;/ bo cholera ja jej nie popsułam, dlaczego mam za nią płacić??????? :(

Niewiem czy ci wymienią ale ładowarki są tanie za swoją dałam 12 zł. Na allegro można zamówić za 9 zł (cena razem z przesyłką)

Gość gfgfgfgffdffd
acha, dzięki za info :) a swoją drogą-ciekawa jestem co jeszcze sie kur.. popsuje w tym telefonie, ile razy do konca umowy (abonament) bede musiała oddać go do na prawy, kupić ładowarke itd.... ;/ juz szlak mnie trafia bo kupiłam go w miescie - w którym wczesniej mieszkałam - niedawno sie przeprowadziłam - o 50 oddalonym ode mnie. nie mam zamiaru co miesiąc tam jeździć zeby naprawili tn cholerny telefon... Salon Play jest i w moim miescie, ale obowiązują jakies cholerne zasady, ze wymówić umowę czy oddac telefon do naprawy mozna tylko w punkcie w ktorym sie go kupiło.... tak mi powiedziała tam pracujaca babka.... chore zaasady.... ;/ :( :o

Gość dfdffddfdf
ja mam zawsze pecha.... ;/ :(

Gość u mnie wszyscy z najblizszego
otoczenia maja smasungi , ja tez i nie bylo z nimi jak do tej pory zadnych problemow . O telefon trzeba dbac i szanowag go, byc moze tez trafil Ci sie felerny egzemplarz, w nokiach tez takie sie zdarzaja

Gość gfgfgf
bardzo o niego dbam!!! nigdy nie zamoczyłam go w wodzie... nigdy mi nie upadł nawet na podłegę!!!! od roku... a moim rówiesnikom telefony spadają, czasem troche mokną podczas deszczu i jakos sie nie psują.... tylko ten mój debilny samsung u700... ;/

Gość nigdy więcej
badziewnego samsunga 😡 szajstwo jakich mało

Gość ja mam u 600
i tez szybko się spier** , ale juz go nie uzywam,lezy sobie, teraz jadę na L 700 i to jest dopiero tel - metalowa obudowa,nic sie nie psuje i w ogóle fajnie

Gość nie sa takie złe
hej, a moze to tym razem ładowarka Ci padła skoro ładuje się przez kompa? Ja miałam już samsunga jednego, teraz mam Avilę, nic mi się nie popsuło i nie psuje odpukać. Avilę mam od niedawna, dwa razy mi już zlądował na ziemię ale działa nie narzekałam ani na tamten, ani na ten co mam.

Gość emiiiiiskkkkaiiehhbdb b
ja mam samsunga i jestemw 100% zadowolona :D:D Spadał mi nie raz no i tylko się wylączał i dzialalm dalej :):):)

Gość a co do twojego
problemu to pewnie ladowarka sie zepsula. skoro przez kompa ładuje hehehehhe :P:P:P:P:P

Gość pech
ja mam samsunga juz 4 lata !! ani razu w naprawie, stry telefon z klapka, dziala o dziwo :0 a wszyscy wtedy przestrzegali przed klapką :PP ale jest ok :) chcialabym juz nowy, ale wiecie, kiepsko z kasa, szczególnie ze nie zdalam egzaminu na prawko, kurde,,,

Gość no ja tez
mam wlasnie z klapką :):) Samsungi The BEST :)

a moze to ładowarka popsuta. Ja także mam samsung tyle że g600 i nie polecam :P

Ja mam Omnię. W sumie telefon dobry, tylko system operacyjny Virus Windows do dupy. Zawiesza mi telefon kilka razy dziennie i nie mogę odebrać połączeń. Cały telefon się blokuje.

Gość buzi buzi ku m kum
też mam ten model i też sie zepsuł nie polecam tego gówna