Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola333

czy to ciaza

Polecane posty

Gość jola333

mam pytanie spoznia mi sie miesiaczka juz 5 dni robilam 2 testy ciazowe i na jednym wyszla bardzo slaba kreska ale po jakims czasie i niewiem czy to ciaza czy poprostu stres a kochlismy sie z moim mezem przez miesiac bez zabezpieczenia tylko ze nie spuszczal sie do srodka niewiem czy pujsc juz do lekarza zeby mi wywolal miesiaczke czy poczekac jeszcze pare dni i powtorzyc tes

Jeśli na teście wychodzi druga kreska- to nawet jeśli jest słaba to oznacza ciążę:) Zwłaszcza, że okres spóźnia się 5 dni, a po terminie spodziewanej miesiączki testy pokazują już raczej poprawnie wynik. Dla pewności za 3-4 dni zrób jeszcze jeden test- wtedy ta druga kreska powinna być jeszcze bardziej wyraźna, bo poziom hcg wzrasta. Ja sama niedawno dowiedziałam się, że będę mamą:) A to, że mąż nie doszedł w środku ma małe znaczenie- w ejakulacie też są plemniki:P Także gratuluję!

Gość jola333
wyszly mi 2 kreski tylko ta druga ledwo widoczna i pojawila sie nie po 5 min jak pisza w instrukcji tylko po jakims czasie

dobrze arista pisze, jak ta druga jest słaba to raczej odwrotnie nie bedzie czyli ze jestes w ciąży:) w 80%, warto wybrac sie do lekarza, bedziesz pewna na 100% również gratuluje

Gość jola333
wiem ze bedzie ok zwlaszcza ze moj maz juz zaczyna sie cieszyc ze byc moze bedzie dziewczynka bo synka juz mamy ale niebierzemy tego na serio jeszcze bo nichcemy sie zawiesc tak wiec poczekam jeszcze pare dni jak niebedzie miesiaczki to poiwtorze tes i pujde do ginekologa tagrze trzymajcie kciuki.