Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana22

Chłopak egoista

Polecane posty

Gość zdezorientowana22

Znacie jakiś sposób na chłopaka żeby przestał być egoistą. Mój taki właśnie jest moje zdanie ani to co ja chce go nie obchodzi. Chodzi o takie banalne rzeczy. Podpowiedzcie mi co zrobić żeby przestał się tak zachować. Ma prawie 30 lat czyli dużo. Tylko nie dawajcie rad typu spróbuj z nim porozmawiać bo to już próbowałam i zero efektu albo super rada znajdź sobie innego

Gość zdezorientowana22
to co z tym problemem zrobić

Gość to czego mowisz
zeby nie mowic, czyli znalezc sobie innego. 30 lat to juz uksztaltowana psychika, nic z tym nie zrobisz, zagroz rozstaniem, obserwuj, jezeli to nie pomoze, to nic nie pomoze. Ale pradopodobnie nie pomoze. nie da sie zmienic egoisty w altruiste, niby jak?

Gość zdezorientowana22
Jezeli powiem mu ze go rzuce on odpowie nie ma problemu, będzie druga. A jeżeli mu nie ustąpię to zacznie się kłótnia która do niczego dobrego nie doprowadzi. Jesteśmy ze sobą juz kilka lat kocham go i chce z nim być

Gość sdfs
a gdyby ustepowal, to nazwalabys go ciapą. Eh, wam to nigdy sie nie dogodzi.

Gość zdezorientowana22
Chodzi o takie banalne sprawy jak np. oglądanie telewizji ja chce ten kanał on inny i nie możliwości żeby zmienił zdanie. To jest tylko przykład jeden z wielu. Pomyślicie że przesadzam ale takie zachowanie potrafi naprawdę wkurzające. Są oczywiście i ważniejsze sprawy w którym ja nie moge mieć własnego zdania. Nawet wystarczy że ja coś powiem a on i tak powie że gadam głupoty i nigdy nie mam racji

Gość jak Ty z nim wytrzymujesz
:O powiedz tak po prawdzie czy jestes z Nim szczesliwa ? chcesz sie tak meczyc z takim czlowiekiem ? on Cie w ogole nie szanuje ! jakby Cie zdradził to tez bys z Nim była bo go ŚLEPO kochasz ? jesteś naiwną kobietą🖐️

Gość pustostany
....egoista sie nie zmieni, nie ma bata :D caly zywot bedziecie ich piorunochronami, dajcie sobie spokoj :D oni i tak tylko kochaja siebie i nikogo wiecej

Gość pustostan dobrze mowi
egoista kocha tylko siebie.

Odpowiedz sobie na pytanie czy możesz spędzić życie z takim człowiekiem. Jeśli nie to sama sobie odpowiedziałaś w pierwszym poście co zrobić. Człowieka nie zmienisz, co najwyżej zmusisz by przez jakiś czas "udawał" (taki efekt może przynieść zagrożenie odejściem). Potem wszystko wróci płynnie do normy.

Gość Spokój tu..........
i nieobgadywać biednego faceta. :O Żałosne :(

Gość zdezorientowana22
tak w ogóle to mój pierwszy chłopak a jesteśmy razem już kilka lat. Kocham go jest mi z nim dobrze ale tylko wtedy jak zachowuję się normalnie

Gość zdezorientowana22
On mi kiedyś powiedział że nas związek jest w fazie znudzenia może stąd to jego zachowanie. Przez pierwszy rok było cudownie mówił ze mnie kocha, tęskni starał się. Chciałabym żeby było tak jak na początku

Gość kawa z mlekiem..
denna historyjka jak z taniej gazety.... rzuć go- jak nie chcesz się męczyć, nie rzucaj - jak chcesz mu być wierna jak sucz dla pana

Gość zdezorientowana22
zaczne go olewac niech też się powkurza może się postara