Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katia5

niepekające pęcherzyki!!!!!!!

Polecane posty

cześć mam pytanko od kilku miesięcy brałam lek clostyrbegyt i on spowodował u mnie ,że pęcherzyk graffa nie pękał!!!!!wcześniej przed braniem leków nie było z tym problemów:) W tym cyklu odstawiłam clo. i przedwczoraj na usg tj w 10dc okazało się że bez clo urósł mi pęcherzyk o wymiarach 31mm!!!!!lekarz powiedział mi że zobaczymy za dwa dni czy pęknie,własnie byłam dzisiaj u niego i okazało się że pękł!!!a dwa dni temu zrobiłam test owulacyjny i okazało się że wyszły dwie grube kreski.moje pytanie jest takie czy którejś z was udało się zajść w ciążę przy tak gigantycznym pęcherzyku?????? czytałam w necie że jeśli pęcherzyk ma ponad 25 mm to jest juz przerośnięty i powstaje torbiel ale moja lekarka mnie pociesza tym że on pękł i został w zatoczce jakis płyn,czyli wszystko wygląda prawidłowo?????

ja mialam usg i bylo niby wszystko dobrze pecherzyk pekl ale ginka powiedział a ze ta owulka jest słaba i dostalam clo wybrałam tylko jedno opakowanie i zaszłam w ciąże tylko ze mi ciąża obumarla w 9 tygodniu po trzech miesiacach od zabiegu dostałam znowu clo i juz teraz biore trzecie opakowanie i nic miesiaczki mam teraz 3 dniowe ale za to bardzo obfite ginka powiedziała mi ze jak mi sie nie uda przez te 3 miesiace to mam przyjsc bo terzeba bedzie to zrobic pod monitoringiem napisz mi jak to jest bo ja nic o tym nie slyszalam ze jak sie bierze clo to pecherzyki nie pekają

magda moja szwagierka starała się o dziecko 5 lat okazało się że nie ma owulacji i własnie dostał clo,ale jej udało się po 3 m-cu teraz jest w 10tc a ja nie miałam problemów z owulacją i tez dostałam clo niby miał mi ten lek zwiększyć ilośc pęcherzyków.okazało się że rosną mi po 2 piękne duże ale niestety nie pekają,brałam ten lek 3 m-ce i stwierdziłam że go odstawię,bo wyczytałam w necie że mozna nim przestymulowac cykl,czyli mi rosły pęcherzyki ponad 3 cm i nie pękały,teraz odstawiłam clo i wychodowałam swój w 10dc ale też miał 3cm,tylko że on pękł,teraz nier wiem czy mam jakąś szansę,czy poprostu sobie pękł i tyle!!!????? także jeśli ty miałas cykle bezowulacyjne to pewnie dlatego wzięłas clo ale jeśli miałas owulację,to radziłabym ci odstwić.poczytaj sobie na forum na temat tego leku. jednym pomaga a innym szkodzi.