Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuda za nuda

czy to normlane ze facet

Polecane posty

Gość nuda za nuda

wyjechal za granice bez roamingu, teraz zadnego z nim kontaktu nie ma. Nie dzwoni, bo drogo itp... szlag mnie trafia. Najbardziej zla jestem o to, ze zaomnial o tym roamingu, jakby mu zalezalo to by pamietal o tym by to uaktualnic. STrasznie drogie to chyba nie jest.

Gość to chyba jasne jak slonce
no i masz odpowiedz :D nie zalezy mu ...nie zapomnial, poprostu nie chcial, chcial miec swiety spokoj od ciebie i wcale mu sie nie dziwie :D zasada nr 1 - jak facet czegos chce, to to zrobi, zainicjuje, zwal jak zwal, nie ma bata .. zasada nr 2 - robisz wrazenie kobiety, ktora kladzie faceta w lancuchy i nie daje mu dychnac, a przed takimi kazdy by uciekal moral z tego taki, ze nie chce miec z toba kontaktu obecnie, I´m sorry darling :D

Nie, to nie jest normalne. Skoro nie zadbał o to, żeby mieć stały kontakt z Tobą, to sorry... kładzie widać laskę. Mnie też by szlag trafił.

Gość a dlaczego zaraz
moja sieć roaming daje kazdemu za darmo i bez pytania, z urzędu niejako, myśle że inne sieci też tak robią w dzisiejszych czasach

Gość to chyba jasne jak slonce
hahah ..no to tym bardziej wychodzi na to, ze kolo nie chce zajmowac sie telefonicznie wyzej wymieniona laseczka :D

Gość nuda za nuda
O! dzieki za odzew, chyba do mnie dotarlo. A przed wyjazdem zachowywal sie normalnie. WSzystko bylo w jak najlpeszym porzadku. pamietal o mnie i w ogole duzo czasu ze soba spedzilismy. W takim razie jak to tak wyglada to trzeba skonczyc z tym draniem...