Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz wiekszy problem alkohol

Ile alkoholu pijecie w ciagu m-ca? Jest ktos kto nie pije wcale? Ile lat macie?

Polecane posty

hmmm....lubie piwko,dla smaku,relaxu,nie upijam sie,max.2-3,a okazjonalnie to wino,jakies babsie trunki typu martini bianco,malibu. A piwko tak ostatnio troche czesto 3x w tyg po 2-3. Wszystko dla ludzi,trzeba znac swoj umiar i tyle 🖐️

Gość Co takiego jest w nas
Ja uwielbiam pić... a mam 18 lat .. w mojej rodzinie to w ogóle jest tak: ja kocham, uwielbiam wódkę! najlepiej z sokiem pomarańczowym... normalnie od dzieka uwielbiałam zapach wódki ... (oczywiście nie piłam).. a teraz smak też mi odpowiada... brat lubi piwo... a babcia najbardziej lubi wino... reszta to różnie.. a znowu w rodzinie mojego chłopaka też wszyscy piją piwo... w konsekwencji czego piję dosyć często.... bo na imprezach wódkę, u chłopaka nie obejdzie się bez piwka, a jak idę do babci to zawsze mnie częstuje winkiem :) Ale nie upijam się ... zazwyczaj :D

Gość gruszkakula
26 lat. Piję sporadycznie, przy okazjach typu urodziny przyjaciół, raczej tylko piwo. Jakby policzyć to pewnie wszyłoby z 8 małych piwek na rok:-) Zwykle są to piwa słodkie (Freeq) albo z sokiem. Do tego szampan symbolicznie na jakimś weselu no i lampka w sylwestra, wyjdą pewnie ze 3 kieliszki na rok. No i doliczmy jeszcze drinka, którego lubię, czerwony wermut z sokiem z porzeczkowym, powiedzmy 2 kieliszki na rok:-) Wina, nalewek nie piję w ogóle, bo nie lubię. Wódki również, nigdy. Jestem chyba dobrym materiałem na kierowcę imprezowego, kłopot tylko w tym, że nie mam prawa jazdy;-)

Gość ja pije malo /..
jak to sie mowi okazjonalnie w miesiacu moze byc 2 razy a moze nie byc wcale,z alezy czy pracuje w weekend i moge wyjsc na 2 piwka czy nie nie pije duzo, bo szkoda mi nastepnego dnia na leczenie kaca lat 30