Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz wiekszy problem alkohol

Ile alkoholu pijecie w ciagu m-ca? Jest ktos kto nie pije wcale? Ile lat macie?

Polecane posty

Gość coraz wiekszy problem alkohol

Ile alkoholu pijecie w ciagu m-ca? I jaki? Jest ktos kto nie pije wcale? Ile lat macie?

Gość blę26
ja nie piję wcale alkoholu bo nie lubię...lat 26

Gość może przyszła alko
ja piję dużo - tak myślę ze na 30 dni w miesiącu 15 to piję na pewno. Oczywiście nie do upadłego (tak mi się jeszcze nie udało) ale tak dla fazy :o a wiek? po 30

Gość aaaassssddddgggghhh

Gość dawno juz po 30stce
tylko okazjonalnie, na imprezach a później cierpie bo nie jestem przyzwyczajona do alkoholu:O

Gość jak to było
ilość nałogów musi być niezmienna? To z trojga złego ten alkohol najmniej szkodliwy jest.

Hmmm nie pije dośc czesto :) Choć wczoraj wypiłam 3 duze Tyskie i kac mnie meczy :D Góra 5 piwek w miesiacu, w sumie zalezy od okazji

Gość Cień motyla
Nie pije alkoholu. Nigdy nie piłam alkoholu nie licząc ok 5 lampek szampana i 2 piwa reds - przez całe życie :D

Gość esrtsetwe
nie piję wcale- 20 lat

Gość łułłł
22 lata kobieta :D jak pije to przewaznie do zgona :O im wiecej jestem najebana ty mwiecej pije, wiem ze to glupie ale taka jestem cyzli jednorazowo np. poł flaszki wódki na imprezie i 6 piw dzis imprez i tyle wypije w poniedziałek impreza do zgoda kolezanka ma urodziny wtorek poprawka...sr pewnie z inna ekipą itak codziennie wiec : czesciej pije pwiwo a wiec tak ponad 5 razy 30 dni to jest okolo 150 piw no i wodke rzadzeij pewnie z 2 litry no i cygary paczke na imprezie :O + od czasu cos zielonego albo biaŁEGO :d

Gość blackcat
piwko wieczorem przed tv - niemalże codziennie. Moja mama w ogóle nie pija alkoholu.

22 lata - 2, czasami 3 razy w tygodniu po 2,3 puszki piwka, bo je uwielbiam :) wódki i wina prawie w ogóle, okazjonalnie na weselach czy imprezach; a jeśli wódka to nigdy czysta, z tonikiem lub colą

Gość nie pije i juz

Gość Anty-Alkoh
Mam 22 lata, nie lubie alkoholu, w ciagu roku wypijam ok 5 piw nie liczac sylwestra

Gość malamniejsza
dz. 20l, średnio 0,25 co tydzień/2. przed imprezą. samotnie i bez okazji nie pijam :D

Gość niepiję nielubię

Zero :D Poza lampka szampana na nowy rok albo przy innej okazji ( te inne okazje mogę zliczyć na palcach jednej ręki) nigdy nie piłam i nie zamierzam pić. Umrę nie wiedząc co to kac :D

Gość nie pije i juz

Gość zazwyczaj ranoo
jasne jest ze ci pijacy nie wpisza sie, bo wstyd :P

Gość johohohho
różnie - czasem nic przez cały miesiac czasem kilka (2-4) piw czasem kilka(2-4) drinków 28 lat Kobieta ha ale kiedyś było ostro imprezki itd :P jak to w młodości ;)

Gość raz na jakiś czas
2-3 x w tygodniu piwko jak mam czas jak imieniny cioci to i nawet gorzała ale to raz na kilka miesięcy

Gość PiotrPoznan
Od poczatku roku okolo 4-5 piw wypilem. W 2008 powiedzmy, ze z 10. Czyli srednia miesieczna wyjdzie troche ponizej 1. Jako, ze lubie cwiczenia silowe najczesciej w domu i nie chce sie wysilac na marne, a alkoholu nie lubie to go nie pije i tyle proste. Dodam, ze mam 19 lat i pare miesiecy. To by bylo na tyle w tym temacie.

Gość Kibariye
na tydzien z 3 piwa, lat 17

Gość hmm cieżko powiedzieć

Gość wiek juz babciowy
pije ( ja i mąz) czasem kieliszek wina do obiadu, nigdy nie pilismy wiecej. Dzieci - dorosłe- czasem ciut wiecej, bo imprezki sa. ale nikt nigdy sie nie zalal w trupa, rodzice moi tez nie pili. Piwa nie pijemy wcale, wodki tez, jesli juz, to wino i koniaczek.

Jak tylko jest okazja, czyli impreza. W wakacje bardzo często teraz jak zaczęła się szkoła jakoś raz w tygodniu mało (piwo, wino). Ogólnie muszę wypić dość sporo żeby złapać fazę, mam mocną głowę. Niestety. Wypiję ćwiartkę wódki i jestem trzeźwa.. Podobno mocna głowa sprzyja uzależnieniu się. Do kwietnia tego roku prawie nie piłam alkoholu. Maksymalnie dwa piwa, wino... Nie miałam w ustach wódki. Teraz to się zmieniło. Lubię alkohol. 18 lat.

Gość dzisiaj nic

kiedyś piłam piwko kilka razy w tygodniu jakies dwa lata temu lubiłam, ale bez przesady. a teraz mam 18 lat i od sylwestra nic nie piłam, nie wiem co mi sie stało ale zapach wódki. bleeee piwo tez mi juz nie smakuje nawet szampan czy wino odpada.. chyba mi sie cos poprzestawiało, ale nawet ochoty nie mam