Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani qwerty

labrador

Polecane posty

Gość pani qwerty

witam! Z miła checia przyjme szczeniaka rasy labrador lub golden.Mam duze podworko i dosc duzy dom. mieszkam w lublinie.

Gość paula666
ej no sorry myslisz ze ktos ci da takiego psa za darmo ? ludzie placa sporo kasy za takie psy :)

Gość pani qwerty
jestem sama z corka i nie mamy za wiele pieniedzy,ale nie musi to byc kompletnie za darmo...

Akurat utrzymanie takiego psa dość trochę kosztuje. Więc zanim takiego przyjmiesz, zastanów się dwa razy. Sama takiego mam. Dostałam Go za darmo - zwróciłam jedyne koszt szczepień :)

Gość poszukaj w schr
onisku

Gość obra
Najpierw poczytaj troche o tej rasie zebys nie byla rozczarowana pozniej.Jestem wlascicielka dwoch labradorow wiec wiem co mowie.

Gość duży do i podwórko a mało kasy
:O Ale ściema :O Chcesz za darmoche dostać i tyle :O

Gość happy pitbull
nie wiem czy ktoś ci go odda za darmo jeśli takie psy gdzieniegdzie schodzą po tysiaku. sama mam labradory i w wypadku szczeniaków na pewno nie oddałabym ich za darmo :P i zwróć uwagę na to, że te psy tanie w utrzymaniu nie są. szczepienia trochę kosztują, labradory są podatne na alergie i łapanie syfów na skórze, więc kolejny wydatek na maści odczulające, problemy z łapami, jeśli za szybko rosną, a już nie daj Boże trafisz na psa z charakterkiem, typowego szatana w labradorzej skórze (tak jak trafiłam ja), któremu przyda się szkolenie, więc kupę kasy trzeba wyłożyć. nie piszę złośliwie, tylko ostrzegam, bo później jest wielki zawód i lament, który odbija się na psie.

Gość obra
Psy te maja czesto problemy nie z łapami tylko dysplazja stawow biodrowych.Sa to psy strasznie lakome z wilczym apetytem mozna rzec ze wszystkozerne wrecz.Ja swojego starszego labradora przywiozlam ze Stanow kosztowal mnie w przeliczeniu 3 tys.zl nie liuczac transportu oczywiscie.Drugiego kupilam w Polsce za 2 tys.zl.No i tak jak pisze moja poprzedniczka kosztuje utrzymanie takiego psa.

Gość happy pitbull
oczywiście chodziło mi o dysplazję. rozpędziłam się w pisaniu i stawy zmieniły się u mnie w łapy :P a co do wilczego apetytu to trzeba na to uważać. ja swojego pierwszego labradora tak spasłam kiedy był szczeniakiem, że w wieku dwóch lat stała się puchatym czołgiem. odchudzałam ją pół roku.

no to mój jakiś wyjatkowy jest, a napewno nie jest "wszystkozerny" . Nie znam bardziej wybrednego i rozkapryszonego psa:) To bardzo absorbujaca rasa, wiec pieskowi trzeba poświecic troche uwagi

Gość suśnia
czyli nie tylko mój pies tak wszystko pożera :) Przyznają ,ze sa to psy wszystkozerne - przychodze dziś do kuchni - a moja suńka własnie konczyła 1 kilogram winogron :)

Gość pani qwerty
to ze mam duzy dom nie musi znaczyc ze mam duzo kasy... dom mam po rodzicach. nie chce psa za darmoche po prostu,ale wiem ze zdarzaja sie coraz czesciej sytuacje kiedy ktos nagle wyjezdza np. za granice i musi oddac psa natychmiast. to tylko jeden z powodow... poza tym jesli ktos by mogl prosze o przyblizenie kosztow utrzymania tak duzego psa na mc.

Gość bndsjdheuidfhei
kolejny nieszcześliwy labrador będzie cierpiał wpierdalając zeschnięte resztki ze stołu...

Gość kamieniczka
a czemu chcesz akurat labradora ? Bo to są teraz psy bardzo popularne ? czemu nie weżniesz jakiegoś pieska ,ktory potrzebuje opieki np .ze schroniska ?

Gość pani qwerty
zagladam do schroniska w lublinie ale albo sa to stare psy albo nie nadajace sie na mieszkanie z 2 letnim dzieckiem... narazie szukam...