Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjh878787

CZY WASI FACECI ĆWICZĄ I DBAJĄ O SWOJĄ SYLWETKE I O TO BY NIE MIEĆ BRZUCHA?

Polecane posty

Gość hjhjh878787

bo mój to już przesadza :) z roboty przychodzi wieczorem poznym o 23 ..od 18stej już nic nie jada na kolacje....wiec nie wiem jak on daje rade i po 23 jak przyjdzie z roboty to ćwiczy 6 WEIDERA i 100 brzuszków do tego chyba..no masakra..ta 6 weidera jest straszna nie moge patrzec jak on sie zaelwa potem przy tym ..do tego jakies hantelki itd..oczywiscie mieszkamy na wsi strasznej zabitej dechami i nie ma silowni ale on w domu i tak ćwiczy ..i biega do tego .. ciekaw ajestem czy wy tez tak macie ze swymi facetami ?:( mówie mu zeby sie nie zamęczał a on na to ze musi miec brzuch szczuply i ze ma cele i do nich dąży ..

Gość to tylko powod do radosci
a nie narzekania. poczekaj az cie poslucha i upasie brzuszyszko az mu jajka przykryje, wtedy napewno bedziesz zadowolona :P

skądś to znam ;P mój chodzi na siłownie i zakłada taki specjalny pas żeby brzuch mu sie pocił bo jest za gruby, taa chyba ja am grubszy brzuch od niego :P no i oczywiście nie może przejść obojętnie koło lustra, bo podziwia każdy nowy milimetr na bicepsie :D

Moj trenuje 4-5 godzin dziennie + chodzi na silownie i basen. Ma na tym punkcie troche nierowne pod sufitem :P

Gość a to da się
nie miec brzucha?

mój były był szczupłej budowy ciała i uważał, że to mu wystarcza wyglądał dobrze, ale od późnego jedzenia czy częstego picia piwa rosła mu oponka:) nie chciało mu się biegać, w robieniu brzuszków nie był systematyczny, ale grał czasem w piłkę czy w kosza i tyle było jego aktywności fizycznej:)

Gość moj ma 30 lat
a brzuch paskudny tłusty i codzien piwsko chleje:(

Gość semigallia
mój regularnie chodził na siłownbię 2 razy w tygodniu na 2h przez kilka lat i z typowego chuchra zrobiło się kawał chłopa:) a lekki brzuszek i tak ma, a 6 weidera nie wytrzymał, bo podobno cholernie nudna:)

Gość kobietaaaa
ojej no! bo baby to takie leniwe są i nie rozumieją facetów. Bardzo dobrze, że chłopy ćwiczą ładnie wyrzeźbione mięśnie są piękne. Ja sama codziennie biegam 10km, 1,5h siedzę na siłowni, godzinę jeżdżę na rowerze do tego jakiś spacer albo taniec... niestety faceta nie mam ale to sama przyjemność móc we dwoje robić takie rzeczy, przyglądać się jak luby się poci ;) sama nie robię tego dla góry mięśni tylko dla wysortowanego ciała, które mam ;) aktywność fizyczną polecam każdej z was, a z waszych kochanych nie nabijajcie się i nie odradzajcie... niestety większości z wiekiem to i tak przechodzi...

Gość kobietaaaa
no wlasnie, a ja wole sobie pysznie i duzo zjesc a pozniej i tak to wybiegac ;)

Ta...mój to dba,żeby zrzucić ten brzuch, który wyhodował :D A ma tylko 20 lat :o Raz już udało mi się schudnąć 15 kg,znowu potrzebuje kopa w dupe,żeby wziąć się za siebie.

"ładnie wyrzeźbione mięśnie są piękne" Pozwól,żeby każdy kierował się swoją estetyką :o

Gość njmgvhgf
mój chodzi na siłownie 3 razy w tygodniu i na rowerze jezdzi przez cały rok-zimą też :) do tego chodzimy razem na basen i na dyskoteki :) więc ruchu ma pod dostatkiem