Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tears from the moon

Próbować jeszcze, czy odpuścić i czekać na jego ruch ?

Polecane posty

Gość tears from the moon

chyba ze postawil juz lache na mnie..:o nie mielismy kontaktu 5 dni, bo wyjechal za granice nie wlaczajac roamingu.. w srode wieczorem dzwoni z pretensjami, czemu sie nie odzywam ? :o na wstepie mnie wqrzyl, bo niby jak mialam sie odzywac? czekalam az wroci do pl i sam zadzwoni, bo przeciez nie wisialam na tel non stop i nie sprawdzalam czy przypadkiem juz nie przekroczyl granicy :o chcial zebym oddzwonila (mam do niego darmowy nr), powiedzialam ze moze pozniej bo teraz nie mam czasu, on od razu ze pewnie jestem z facetem (ktorego nie mam, ale lubi ten tekst), ja na to ze tak wlasnie, wiec nie przeszkadza i rozlaczyl sie.. probowalam niedlugo potem dzwonic, ale 2 razy odrzucil polaczenie, wiec dalam spokoj na drugi dzien zadzwonilam raz, nie odebral, nie oddzwonil, nic, cisza... i juz drugi dzien jest cisza :( wiem, ze bylam niemila, wiem ze mial prawo sie zdraznic, bo jeszcze spytal czy tesknilam, ja na to ze nie :o i nie wiem czy moze cos mu napisac, skoro nie chce gadac, czy poczekac az on sie odezwie... dodam ze nie jestesmy razem, spotykamy sie ponad dwa miesiace - dosc intensywna znajomosc

Gość tears from the moon
wypowie sie ktos .... ? poradzi .... ?

Gość jakby był zainteresowany
jakby był zainteresowany to by sie odezwał JA BYM NIE DZWONIŁA pamietaj nigdy nie żebraj u mężczyzny za dużo myślisz i sobie wyobrażasz, lepiej patrz co on ROBI jak facet kocha to to od razu widać w jego DZIAŁANIU "dodam ze nie jestesmy razem" --->>> skoro nie, to nie ma sprawy, o co ci chodzi?

Gość jakby był zainteresowany
"on od razu ze pewnie jestem z facetem (ktorego nie mam, ale LUBI TEN TEKST), ja na to ze tak wlasnie, wiec nie przeszkadza i ROZŁĄCZYŁ SIĘ.." -------->> a za takie niemęskie akcje w wykonaniu mężczyzny to u mnie miałby przewalone :-O :-P

Gość tears from the moon
no strzelil focha, i strzela czesciej nawet niz ja :o ale przewaznie szybciej mu przechodzilo tylko co teraz ? nie odzywac ? napisalabym cos, przynajmniej nie bede zalowac, ale z drugiej strony mam opory... :o

Gość no coś ty nie dzwoń
facetowi jak zależy to chowa ambicje w kieszeń:O Skoro ma do Ciebie nr i nie dzwoni to oczywiste, że 🖐️