Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rasine Wine

Zona mojego szefa...

Polecane posty

Gość Rasine Wine

Chyba posądza nas o romans, bo czesto przychodzi bez zapowiedzi, o róznych porach. A on wtedy dziwnie się zachowuje, od razu widać, że zachowuje się nienaturalnie, tak, że kobieta gotowa jest pomyśleć, że coś nas łaczy.Przez to wszystko nawet boję się wejśc do jego gabinetu. Mam taki charakter pracy, że spędzam z nim dużo czasu. A o zadnym romansie nie ma mowy, nic nas łaczy poza pracą. Ale ta kobieta sprawia, ze coraz mniej lubie swoją pracę, siedzę jak na szpilkach, bo w każdej chwili może wejść, boję sie nawet stać obok niego, wchodzić do jego gabinetu i to wszystko powoli mnie meczy.

Gość Rasine Wine
Ale mój szef... On wtedy zachowuje sie jak pajac, skacze wokoł niej, bardzo nienauralnie sie zachowuje, widać, że jest spięty. Ona chyba to zauważyła i dlatego często zagląda. Myśłi, że coś stara sie ukryć. Ja podczas tych "wizyt" zachowuje się normalnie i z wybałuszonymi oczami oglądam "przedsatwienie" mojego szefa.

Gość geniu w kaloszach ze Społem
To nie z żoną szefa masz problem, tylko z szefem. Kretyn z niego i może kiedyś miał coś na sumieniu, albo planuje mieć.

Gość Rasine Wine
No i co mam robić? Powiedzieć szefowi, żeby nie robił pośmiewiska a tym samym wystawiał mnie na podejrzenia?

Gość sikorka40
Jak mu tak powiesz to może Cię wyleje

Gość sikorka40
może Cię wylać*

Gość Ta kobieta ubliza Tobie
Jesli jeszcze raz tak zrobi to ostentacyjnie patrzac jej w oczy zacznij krecic dupa , zaloz nogi na stol i zapowiesdz , ze jesli jeszcze raz tak zrobi/sprawdzi Cie to usiadziesz jej mezowi na kolanach i zrob to.Najlepsza forma obrony jest atak.

Gość sikorka40
ej chyba cię nieco pojebało. Jak tak zrobi to ją wyleje i tyle z tego wszystkiego będzie ;)

Gość Rasine Wine
>> ...zacznij krecic d**a , zaloz nogi na stol i zapowiesdz , ze jesli jeszcze raz tak zrobi/sprawdzi Cie to usiadziesz jej mezowi na kolanach ... Hahahaha :D:D:D Dobre. szef pewnie byłby zadowolony