Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka_w_czerwonych_okularach

jak wyslac chlopaka na silownie?

Polecane posty

Spotykam sie z moim chlopakiem juz kilka miesiecy, jest nam razem dobrze. Jest idealny, kochany, opiekunczy, meski. Uwazam jednak ze przydaloby sie mu gdyby zaczal chodzic na silownie. Nie chce z niego robic kulturysty, zmuszac do czegos na sile, ale uwazam za malo seksowne gdy idziemy razem na plaze on zdejmuje koszulke i nie da sie ukryc, ze jeszcze troszke i bedzie potrzebowal biustonosza...:/ W mojej rodzinie kazdy jest chociaz minimalnie wysportowany, bart od kiedy pamietam robil w domu pompki, podciagal sie na drazku, czy to wymaga az tak wiele poswiecenia?poradzcie jak mam mu to zasugerowac, ale tak zeby go nie urazic?

Gość zapakuj go w paczkę
i nadaj na poczcie! problem ?

Gość a pozniej bedzieesz
pytac dlaczego cie zdradza z laskami z silowni ;)

Gość Biała Dama widmo
a Ty uprawiasz jakiś sport?

Gość frentii
Szczerosc jest najlepsza. Powiedz, ze uwazasz, ze przydalabymu sie silownia lub po prostu regularny ruch i ze chyba zalezy mu, aby byl dla ciebie atrakcyjny...Niektorzy faceci mysla, ze sam fakt, ze sa facetami i maja penisa sprawia, ze kobieta jest wniebowzieta...

Boje sie ze go uraze...znam go na tyle ze mysle ze jakby uslyszal takie slowa nie zareagowalby jakos impulsywnie, ale pewnie byloby mu glupio. z reszta on sam wielokrotnie powtarza ze jest "przy sobie" mimo to nie wyobrazam sobie ze mu mowie ze powninien pojsc na silownie bo jest dla mnie malo atrakcyjny...

Gość Też mam
"cycki" mimo że nie mam nadwagi 75kg przy 185 cm. Nie zamierzam nic zmieniać - dziewczyny zawsze mnie olewały więc nigdy żadna nie będzie na mnie kręcić nosem

Gość o matko w zyciu
nie chciałabym faceta z cyckam ble oblech

Gość Też mam
"nie chciałabym faceta z cyckam ble oblech" Wszystko i tak zależy od tego ile na koncie :D

Gość frentii
Jezeli twoj zwiazek z facetem jest tal "silny i gleboki", ze boisz sie mu powiedziec, ze przydaloby sie mu troche sportu, bo a noz widelec urazisz jego slabe serce, to radz sobie sama ze swoimi wyimaginowanymi problemami🖐️

pojdz z nim na silownie :) albo na basen wykupcie sobie karnet, daj w prezencie hantle

Gość Też mam
Prawdziwej ginekomastii nie zlikwidujesz na siłowni

Gość Też mam
Pytanie czy autorka rozróżnia

Gość wczoraj widziałam na
plazy chudego faceta z brzuchem:O wyglądał jak kasztan na zapałkach:D nogi chude jak patyki i rece tez , zero mięśni,waskie ramiona i ten brzuch, kurwa nie wiem co gorsze, ale mówie wam okropny widok!!!