Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda30

miłośc

Polecane posty

Podoba mi się żonaty facet i ja też mu się podobam. Zaproponował mi przyjaźń. Ale czy przyjaciel zachowuje się tak, że dotyka biustu przyjaciółki na spotkaniu?

Gość jestes zwyklym kurwiszem
jestes dla mnie zwykla kurwa... przyjazn miedzy facetem a kobieta nie istnieje w dodatku zonatym... jak mozesz w ogule brac go pod uwage skoro on ma zone... kurwa... jestes wyrafinowana suka.

Gość jestes zwyklym kurwiszem
wiesz kurwa zycze ci tego suko ze kiedys bedziesz miala dzieci rodzine i meza ktorego bedziesz kochala,, a on bedzie cie zdradzal na prawo i lewo.. zło wysyłane wraca pamietaj SUKO jego zona wyleje jedną łzę a ty ze sie do tego przyczynilas wylejesz z nią tysiace łez!! TEGO SUKO CI ZYCZE Z CALEGO SECA>>> PIZDOOOOOOO

Gość stokrota45
To nie jest przyjaciel,uważaj na niego bo w głowie mu sex

Gość zgadzam sie z poprzednikami
to smutne koleżanko, ze nie umiesz sobie znalezc mezczyzny tylko bierzesz sie za zonatego.oni z reguly nigdy nie zostawiaja swoich zon , bedziesz tylko co najwyzej jego kochanka, taki los ci pasuje? tak jak ktos juz powiedzial zlo wysylane wraca

Do stokroty45: Wiem o tym dlatego nie chce dopuścić do tego aby tak się zachowywał. Wiem, że ma żonę i dzieci.

Gość stokrota45
wiem że wiesz,ale on będzie próbował wypróbować twoją czujność

Gość Mirek z krakowa
Uwazam ze napewno pan X nie zostawi zony, chodzi mu tylko o przelotny romans i seks. a to ze ty wiesz o tym ze on ma zone i godzisz sie na taki uklad. niestety wydajesz o sobie bardzo zle zdanie

Wiem Mirku że on się nie rozwiedzie. Wcale tego nie chce. My tylko się spotykamy i rozmawiamy nic po za tym

Gość stokrota45
Ale uwazaj na niego bo będzie cie czrowł bardzo.

Gość stokrota45
Ale żonaci są jeszcze bardziej sprytni i nawet nie spodziewać tego,potrafią to.

Gość i nic poza tym
sptykacie sie i to w sumie nic, ze Cie za piersi lapie... ok, Twoje zycie i Twoje priorytety jak mnie facet probuje dotykac to nie udaje naiwnej, ze wierze, ze mu tylko o przyjazn chodzi

Napewno nie wątpię w to. Będzie próbował różnych sztuczek jak to oni potrafią. Ale całe szczęście, że jest z innego miasta.

Gość chudy truteń
a po co się zptykacie / rozmawiacie? Niech pogada z żoną Nie wcinaj się...

Gość stokrota45
To jak się spotykacie?

Gość czlowiek mlody to glupi
1. nie ma przyjazni miedzy k a m 2. narazie nic nie czujesz do niego, co sie moze szybko zmienic, jak wiadomo kobiety sa emocjonalne i podatne, a wtedy to juz moze zaczac sie byc niekomfortowo dla ciebie i zaczniesz walczyc o jedyne prawa nad nim, za czym idzie punkt.. 3. zaczniesz rozwalac rodzine, stawiac mu utlimatum, szantazowac, plakac po katach, nie spac, zyc nim, tracac siebie i swoje wlasne zycie. A on cie bedzie mial w koncu dosc, bo lametujace baby ma w domu. 4. jak juz ktos tu napisal, kochanek zonaty nigdy nie zostawi zony dla kochanki, nigdy, zona zawsze bedzie nr 1 5. bedziesz zawsze numerem 2 lub 3,4,5.. godzisz sie na taki uklad? nie chcialabys byc nr 1? jezeli tak to... 6. zostaw to w pizdzioche, pamietaj o jednym, to co czynisz, myslisz, mowisz, wroci do ciebie, wiec jezeli nei chcesz byc ta zona to zamknij zwieracz korkiem, albo sobie wolnego szukaj.

ciekawe co napisałaś ale do sexu między nami nie dojdzie. Nie należe do osób które rozbijają małżeństwa.

Gość z żoną nie można o wszystkim
pogadać

Gość trrruskawa
teraz tak móisz ze do sexu nie dojdzie,nawet nie kapniesz się kiedy zarzuci sieci na ciebie i ulegniesz mu i tak

Gość chudy truteń
nie ma o czym rozmawiac.. toż sobie ynteligenta znalazłaś;/

Gość stokrota45
mówiłaś że jest z innego miasta,to że razem pracujecie to juz razem dużo czsu spędzacie.