Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem z Raju

**Jestem zaproszona do clubu a nie mam ochoty iść**

Polecane posty

użyłam już wszystkich możliwych argumentów ale druga strona ich nie przyjęła do wiadomości. Jako ostatnią informacje usłyszałam taxi przyjedzie po Ciebie o 22:00, cześć, pa:O

Gość lflflflfll
A umiesz wypowiedzieć słowo NIE?

dzięki, ale nie mam dzisiaj nastroju do zabawy i obawiam się, że to wyjście może być stratą czasu. Na pewno będzie dużo ludzi bo Armin van Buuren jest w Poznaniu i podobno ma grać też po koncercie w jakimś clubie

za stara juz jestem na takie przepychanki pomiędzy przepoconymi ciałami, macie jakiś pomysł co zrobić? [uśmiecham się serdecznie, aczkolwiek nieśmiale spuszczam wzrok]

Gość idz babo jedna
;);) kurde tez mialam byc dzisiaj w poznaniu na arminie :(:( a to ze pojawi sie w clubie na afterparty nie jest pewne wiec bez obaw :) juz zazdroszcze ..

Gość przyznaj się chciałaś
się zwyczajnie pochwalic :O bo normalnie, to byś powiedziała, że nie masz ochoty iśc i już a Ty widocznie sama nie wiesz, nie jesteś zdecydowana, dlatego ktoś inny zdecydował za Ciebie

Gość poza tym club
? jeśli to mnie jest nazwa własna, to wiedz, że można mówic 'klub', po polsku :O

ja lubie pisać club i będę to robić, ale dziękuję bezbłedna osobo za poprawienie... tak jestem osoba niezdecydowaną w niektórych kwestiach:O taka moja wada niestety no cóż w takim razie idę się szykować bo jestem całkiem saute (pewnie znów mnie ktoś poprawi, że powinnam napisać SOTE) :D wypiję jednego drinka, potańczę trochę i do domku. Naprawdę nie jestem w imprezowym klimacie;)

Gość dsfsffs
O 22 to się idzie spać. Tak powiedz.

wypij 0.5 dobrej gorzałki - zacznij już teraz - i na pewno nie podniesiesz się o 22 :D