Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaLenaMagda

Jechałam dzisiaj autem które ma 700 KM!!!

Polecane posty

mustang gówno ? jak go widzę to robię w gatki :P najzajebistszy samochód na świecie, mustang i corvetka 😍

Gość czoczo
dokładnie, amerykanskie fury są zajebiste, a teraz idźcie obciągać zółte penory swoich azjatyckich mechaników

Gość MagdaLenaMagda
czoczo - nie mam zdjęć auta, bo to nie moja, z zewnątrz dla mnie szału nie robi, ale jak ktoś się zna to pozna dużą moc po wielkich tarczach, wydechu i grillu. Ale to jak on jedzie to jest przesada. Zresztą co ja wam będę mówić. Wy wiecie lepiej :D Narka.

Gość MagdaLenaMagda
Kwadratowy mustang, nie podoba mi się. Rzecz gustu.

Gość czoczo
po pierwsze pierdolisz po drugie przynajmniej ich samochody nie wyglądają jak typowy czopek dla pedałków z europy

Gość czoczo
no ok gejuchu :*

Gość jarek84 nie cwaniakuj bo
ci ktos lepek przetraci na otk.

Gość penorak
[ c o o l] {c z e s c] jestem jarek i jestem ciotą z kafeterii

Gość habla habla babla
700km moglby miec przerobiony Mitsubisi ale EVO nie eclipse ...i to musialby byc baaardzo przerabiany ...

Gość najlepsze auta produkuja
WE Wiedniu :D

Gość JArekpenorek
lubie menskie pupy

Gość sexxxxaaa
Jarek kurwa, mówisz o samochodach, a jedyne na czym się znasz to jebana bieda. Wysyłasz kartony rodzinie pełne srajtaśmy na święta, a jeździsz golfem II polaczku

Gość ja waflu ci lepek przetrace
zbiera ci sie juz od dawna - pamietaj by na OTK. miec oczy szeroko otwarte

Gość MagdaLenaMagda
Jechałam z kolegą (właściciel auta) jego dziewczyną i moim chłopakiem. Także nikt nikogo nie chciał wyrwać. Wbijam w to że mi nie wierzycie. Ja wiem jak jest.

Gość seimatujurekowsiak
elo elo jaruś jak tam twój pedalski peżocik? Nie no kurwa bogacz z ciebie

Gość penorkaaa
407 siusiaku

Gość fajnie że laski sie nie znają
można im tyle kitu nawciskać...i w większość uwierzą. Mydelniczka zwana Eclipse dostępna była w czterech wariantach: GS, GS Spyder, GT i GT Spyder. Wersje dla czwartej generacji (2006 – nadal): - Eclipse GS: Podstawowa wersja, FWD wyposażona w silnik Sirius 4G69 o mocy 162 KM, 2.4 L 16-zaworowy SOHC - Eclipse GS Spyder: Kabriolet, FWD wyposażony w silnik Sirius 4G69 o mocy 162 KM, 2.4 L 16-zaworowy SOHC - Eclipse GT: Hardtop, FWD, wyposażony w silnik G675 o mocy 263 KM, 3.8 L 24-zaworowy SOHC - Eclipse GT Spyder: Kabriolet, FWD, wyposażony w silnik G675 o mocy 260 KM, 3.8 L 24-zaworowy SOHC Przy prawdziwych autach sportowych to po prostu zwykła kitajska zabawka

Gość MagdaLenaMagda
Pisałam wcześniej że auto jest ZROBIONE na 698 KM.

Gość blacktarantula
jarek nie przyjmie wyzwania w innymtemacie ja mysle ze kupy ma już pełne gacie

Gość jako znawca proponuję
aby niejaki Jarek.84 i jemu podbni w sprawach samochodów się douczyli. 1.Kolebką motoryzacji jest Europa, Francja dokładnie, gdzie niejaki pan Nicolas-Joseph Cugnot 1769 uruchomił pierwszy pojazd parowy, który w 1771 uderzył w mur i jest to pierwszy wypadek drogowy spowodowany przez pojazd mechaniczny. 2. Japończycy potrafią doskonale kopiować i wytwarzać, ale nie są zdolnymi konstruktorami. A prawdę powiedziawszy większość japońskich samochodów i tak nalezy do koncernów europejskich i amerykańskich (Mazda do Forda, Nissan do Renault, Mitsubishi do MB, ... itd). 3. Jak do tej pory są dwa japońskie samochody, które od biedy moga się zaliczyć do SUPERCAR's: Honda NSX, Mistubishi 3000 GT. 4. Szybkoobrotowy silnik jest dobry na wyścigach, natomiast już w normalnej eksploatacji nie. W normalnej eksploatacji obowiązuje zasada, że od dużego silnika lepszy jest tyllko jeszcze większy silnik. Dlaczego: upraszczając bardzo sprawę - wysokoobrotowy silnik ma mniejszą żywotność i co ważniejsze pracuje użytecznie w bardzo wąskim zakresie - co powoduje, że biegi trzeba zmieniać bardzo czesto (niezaleznie czy robi to kierowca, czy automat)

sportowe to są niektóre bmw .audiolki , subaraki , i napewno ale to napewno HONDA 😍 no mistubishi też może być, zwłaszcza Evo

Gość MagdaLenaMagda
To nie jest oczywiście samochód do codziennego użytku. Bardzo szybko się silnik nagrzewa, później musi się studzić itp. Ale na to żeby się przejechać i poczuć jak cię wbija w fotel jest super.

Jarek.84 to chyba analfabeta funkcjonalny - Czy ja cos napisałem o jakiś amerykańskich samochodach?? Zbliżone do aut spotowych są z amerykańców Vipper i Corvette, Mustang to też tyko zabawka, fajna, ale zabawka. MagdaLenaMagda - nie da się zrobic 698 KM z silnika 3 L. Tzn da się - tylko rozleci się po 1000 km (patrz F1) i kosztuje parę milionów $ Ale ci ktoś bajer pocisnął, a żal patrzeć

Jarek.84 to chyba analfabeta funkcjonalny - Czy ja cos napisałem o jakiś amerykańskich samochodach?? Zbliżone do aut spotowych są z amerykańców Vipper i Corvette, Mustang to też tyko zabawka, fajna, ale zabawka. MagdaLenaMagda - nie da się zrobic 698 KM z silnika 3 L. Tzn da się - tylko rozleci się po 1000 km (patrz F1) i kosztuje parę milionów $ Ale ci ktoś bajer pocisnął, a żal patrzeć

Gość zaden wyczyn
haha a ponizej swojej wypowiedzi masz dowod ze sie da i to z 2998 :classic_cool:

Gość same blachary i blacharowicze

Gość MagdaLenaMagda
W końcu ktoś kto ma pojęcie w temacie...