Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirowaaa

SOPOT 2009, oglądamy i komentujemy!

Polecane posty

Gość Na takie badziewia
podziwiacie eeeeeeeeeeeecccchhhhhhhhhhhhhh:P:D

Gość rety kotlety mielone
chwalą az sie pozygac mozna,no w koncu jakas krytyka-knedliczki...heheeeee

Gość bebech
temat jest ogladamy i komentujemy... ale mozna komentowac nie tylko piosenki ale i wyglad

Gość szafirowaaa
mówiłam, że jest podobna do Amy Winehouse :D

Sorry, ale tą piosenkę Kasi już dawno ma na iPodzie, bo niesamowicie lubię Jej teksty i ogólnie piosenki. Przekaz był śliczny, podobało mi się. Ale do cholery, to jest forum, i jeżeli pytanie ma dotyczyć Festiwalu, to zadam je bez wahania, niezależnie w jakim to stopniu Sopotu dotyczy. :O

Gość pozdrawiam znajacych sie
na muzyce i lubiacych kasie wilk i meza buachacha Mandaryna przynajmniej jest ladna i szczupla :D WSTYD

Gość bebech
a o czym niby jest ta piosenka tej wilk? dla mnie to poziom pani wegrowskiej i feela...

Gość MOLKOWA TRAGEDIAAA
MAGDA MOLEK MA OBLESNIE GRUBE TŁUSTE RAMIONA.. I NOGI JAK KLOCE CO SIE STALO Z MAGDĄ ? KIEDYS BYLA SZCZUPLA BARDZO A TERAZ ZAMIENIA SIE W TŁUSCIOCHA:(

Gość bebech
o chryste panie... jest i feel no moze faktycznie z tym przesadzilem ze tekst wilkowej taki straszny

Gość ja te sie zastanawiam
woman in kitchen - a kasia o czym spiewa? Drze sie jakby srala na kiblu :O Poziom niczym nie odbiega od feela i wegrowskiej :classic_cool:

Gość szafirowaaa
tylko nie Feel! 😭

Tłumaczyć nie będę, to trzeba zrozumieć. Coś jak z poezją, trzeba umieć ją dobrze odebrać i skumać. :D :) "Srała na kiblu?" Nie skomentuję nawet tego stwierdzenia. :O

Gość szafirowaaa
wiecie, wilk śpiewa naprawdę na podobnym poziomie węgrowskiej :O a kupicha to żaden poziom :D

Gość ty woman obawiam sie
ze jestes otyla i masz kompleksy dlatego bronisz otylej wilk. Wegrowska ma o wiele lepszy glos niz ta denna wilk i tu nie ma 2 zdan

Gość NOWA W MIESCIE ALE
POWIEDZ SAMA ZE CHCIALABYS MIEC TAKIEGO NERGALA U BOKU.. PRZYSTOJNY NIEZIEMSKO I SEKSOWNY ORAZ MĘSKI WYSOKI I ŁADNIE ZBUDOWANY...CZEGO CHCIEC WIĘCEJ?

Gość bebech
wegrowska to jest dopiero dno...

Gość ty woman obawiam sie
ty bebech nie wieksze dno niz wilk

Gość DODA SPIEWALA NAJLEPIEJ
TAK MI SIE WYDAJE I NAJLADNIEJSZA Z TYCH WSZYSTKICH LASEK TAM WG WAS TEZ DODA JEST O WIELE ŁADNIEJSZA NA TWARZY NIZ MOŁEK??

wiem, że każdy ma swój gust i ja z tym nie polenizuje bo prowadenie dyskusji z kimś kto ma zupełnie odmmienny gust od nas jest bezsensowne, ale uważam, że Bracia swoim kunsztem przewyższali resztę wykonawców, a wypowiedź pana Kozyry była niesprawiedliwa. Zadaniem jury jest ocenienie występu dnia a nie całej działalności wykonawcy, tak więc wypowiedzi typu, że powinni się skupić na robieniu wreszcie swoich dobrych piosenek są nie na miejscu, a nic nie powiedział o ich wykonaniu. Dodatkowo sądze że wielkim błędem było pozwalanie jury na wybór finalisty ponieważ nie są to głosy słuchaczy a jedynie ludzi ze "środowiska" które często nie są obiektywne i nie odzwierciedlają odczuć widzów.

Gość o koorwa
brzydal na scenie, o rany boskie. jak widzę i słyszę tego faceta to mi słabo :o

co do Dody to widziałam ją na Sopot Hit Festiwvl i jak dodam sobie dzisiejszy występ to nie mogę pozbyć się wrażenia, że sili się ona na rockowe brzmienie, które owszem wychodziło jej na płycie Virgin i Bimbo ale teraz wypada marnie. Wygląda to tak jakby jej ukochany wywarł na nią taki wpływ, ze nie chce być taka kiczowata zeby nie robić mu siary i sie wylansować za granicą w jego cieniu.