Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionnnnnaaaa...

smutne piosenki

Polecane posty

Gość zranionnnnnaaaa...

zranionnnnnaaaa... napiszcie swoje ulubione piosenki takie smutne o miłosci, i wogole jak sie dolowac to raz a dobrze

Kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem smutnym Czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz naprawisz co popsuł los okrutny Często myślę o tobie często myślę do ciebie głupie listy - w nich miłość głupie listy - w nich uśmiech potem w piecu je chowam płomień skacze po słowach nim spokojnie w popiele nie uśnie patrząc w płomień kochanie myślę - co też się stanie z moim sercem miłości głodnym a ty nie pozwól przecież żebym umarł w świecie który ciemny jest który ciemny jest i chłodny Kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem smutnym Czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz naprawisz co popsuł los okrutny Często myślę o tobie często pisze do ciebie głupie listy - w nich miłość głupie listy - w nich uśmiech A ty nie pozwól przecież żebym umarł w świecie który ciemny jest który ciemny jest i chłodny http://miton.wrzuta.pl/audio/2e6g70FS4Tj/janusz_radek_-_kiedy_umre_kochanie