Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhfsudhuweh

Czy słyszałyście/przeżyłyście prawdziwą, namiętną, od pierwszego wejrzenia miłoś

Polecane posty

Gość uhfsudhuweh

choćby nie przetrwała próby czasu? Zastanawiam się czy to, co pokazują w telewizji i to, o czym pisza w ksiazkach nie jest tylko i wyłacznie chorym wyobrazeniem twórców? nie chce juz zastanawiac sie ile czasu powinno minac zanim odpisze mu na smsa, ile na powiedzenie kocham i pójscie do łóżka. To jest takiej wymuszone i sztuczne, a ja marze o czyms spontanicznym, prawdziwym, głebokim, gdzie ziemia osuwa sie spod stop, gdy jest sie razem:O

Gość nic nad życie
gdyby czasem nie działo się to w zyciu.. to o czym by filmy i ksiązki robili?

Gość alicja z raju
Ja przezyłam i mimo ze przez to ledwo zdałam mature, pokłóciłam sie z cała rodzina, uciekłam z domu, na koniec on mnie rzucił to tego nie zaluje i sadze, ze kazdy powinien to przezyc🖐️ martwanatura, jak cos ci sie nie podoba to stad spieprzaj, nikt ci nie kaze wchodzic i wpisywac dennych komentarzy:O

Gość miłosc .................
widac w oczach, w najmniejszym gescie:D:)

alicja z raju, jeśli jeszcze tego nie wiesz, to informuję cię, że po to istnieje coś takiego jak forum, żeby każdy mógł się na nim wypowiedzieć. A tobie gratuluję. Głupoty oczywiście.

Gość Nie kazdego da sie lubic......
nie martwcie się! martwanatura to znany zgred na Kafeterii. nie zwracajcie uwagi.

Gość alicja z raju
podobnie jak kazdy ma prawo, zalozyc topik, jaki tylko mu sie spodoba, bez odzewu chamskich, wulgarnych odzywek typu 'o kurwa, ale chujowy topik'. A tobie gratuluję. Głupoty oczywiście. ależ zajechałaś oryginalnością. długo nad tym myślałaś? gdzie to przeczytałaś? poziom pudelka, co najwyzej jakiejs rewii, faktu czy innego szmatławca🖐️

Gość Nie kazdego da sie lubic......
bać się? na pewno nie ciebie ;) takich jak ty się ignoruje, więc 🖐️

alicja z raju, a gdzie pisze, że nie mam prawa używać wulgaryzmów? I w końcu mam prawo przebywać na tym topicu czy nie? Zdecyduj w końcu :> Nie wiem, pudelka nie czytam więc skąd mam to wiedzieć? Za to ty pewnie tak, skoro od razu przyszedł ci on na myśl. Jeśli nie rozumiesz wyjaśnię ci to prosto - nie wiem jak głupim trzeba być żeby ledwo zdać maturę, i to jeszcze przez puszczanie się :o Nie kazdego da sie lubic......, to napisz to pod czarnym nickiem. Pewnie dbasz o image niekonfliktowej i miłej osoby więc tego nie zrobisz :> To w końcu mnie ignorujesz czy nie lubisz? Zdecyduj się :P

Gość atkamężatka
Ja bawiłam się w klubie i tam go zobaczyłam jak stał z boku i wpatrywał się we mnie. Boski... Ale szybko wyszedł. Następnego wieczoru byłam w innym klubie i tam mnie znalazł - przyznał się, że mnie szukał. Rozmawialiśmy pół nocy, potem odwiózł mnie do domu. Widywaliśmy się codziennie, przyjeżdżał po mnie do pracy i wracał do siebie późno w nocy lub nad ranem. Myślałam tylko o nim, był dla mnie wszystkim. 3 mies później zaszłam w ciążę, wzięliśmy ślub, urodziła się córcia, po roku synuś. My jesteśmy ze sobą już 10 lat i kochamy się z dnia na dzień coraz bardziej. Taka miłość na prawdę się zdarza, choć oczywiście nie ma róży bez kolcy, gdy się kocha to jest się też zazdrosnym, a od tak wypowiedziane słowa czasem bardzo mogą zranić. Ale wiem, że mąż bardzo mnie kocha i ja tak samo, bardzo go kocham. I seks jest rewelacyjny, żadnej rutyny, znudzenia:D.