Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wikusia00

Zagubiona we własnych myślach-zdradziłam

Polecane posty

Moja historia jest taka iż będąc z facetem 11 miesiecy dopuściłam 2 razydo zdrady której żałuję teraz po czasie.. zawsze kochałam Arka mojego byłego chłopaka i nadal będe kochac bo mi na nim zalezy po mimo iż popełniałam błąd ,szczerze nawet miłość do niego umociła się wemnie bo wiem że straciam Skarb który nie był wart 2 wyskokuch na bok:(.. A zdradziłam z chłopakiem który podobał mi sie od 2 lat za nim poznałam Arka , zawsze mi sie podobal miałam z nim "przygody" ktore trwaly kilka godzin dochodzilo miedzy nami do zdlizenia gdy bylismy na imprezie i byl alkohol.. a na drugi dzien zachowywalismy sie jak by nic sie nie zdarzylo... Będąc z Arkiem myślałam że uwolniłam się od tak tego gościa tak było do czasu.. kiedy posprzeczałam sie z Arkiem i na domówke wyciagnely mnie kumpele gdzie byl moj byly obiekt westchnien.. na poczatku panowalam ale wiadome pare piw.. i stracilam glowe dla tego ze jest taki przystojny... całowalismy sie.. gdy wrozilam do domu mialam do siebie wyrzuty i obiecałam sobie ze juz tego nie powtorze... Przy Arku zachowywałam sie normalnie bardzo mi na nim zalezalo i dalej zalezy... wszytsko bylo dobrze gdy po natepnych 3 miesiacach troche sie posprzeczałam z nim.. i postanowialam znowu wyjsc na impreze i bylo to samo %% i on i pocałunki.. nie zalowalam wtedy bo bylo milo ale potem uswiadomilam sobie jaka ja jestem idiotka po co ja to robie skoro z tam tym gosciem nie bede a mam takiego wspanialego chlopaka ...ale ktoregos dnia przestalam myslec o Arku i zastanawialm sie czy nie sprobowac z tam tym.. napisalam do przyjaiolki ktorej ni bylo na imprezie ze sie calowalam z Sebastianem tak mial na imie i ze mnie strasznie kreci i ze moze powinnam poszalec a nie sie wiazac w wieku 17 lat ... Teraz wiem jaka bylam glupia Arek przeczytal moje archiwum i wszytskiego sie dowiedzial o tych sytuacjach oczywiscie tlumaczylam mu ze bylam pijana.. i wtedy nie wiedzialam co mam zrobic bylismy pokloceni a tam te wiadomoci to bylo zwatpienie ktore mnie ciekawilo tym bardziej ze z Arkiem mialam 2 sytuacje ze przeczytalam 2 smsy od jakis dziewczyn ze kiedy sie spotykamy itp.. ale on wyjasnil mi ze to kolezanki itp przy mnie do nich napisal i wyjasnil ze one wiedzialy ze zemna jest ale mimo to mialam chwile zwatpienia i mu nie ufalam tak jak teraz on mi po czym co przeczytal i mu powiedzialam prawde... Mowilam rowniez ze go kocham i mi zalezy ze nigdy nie wywyine takiego numeru bo teraz te uczucie moje do niego sie umocilo i ze teraz wiem ze chce z nim byc... a z Mateuszem nie mam kontaktu w ogole teraz wiem ze to frajer ze tylko tak wykorzytsuje dziwczyny juz w ogole nie chce miec z nim wspolnego.. A Arka kocham i nie chce go na prawde stracic... jak moge go odzyskac?? spotkalam sie z nim raz i wyjasnialam i pisalam ... na poczatku mowil ze to koniec a ostatnia wiadomosc jaka dostalam to ze musi wszytsko sobie przemyslec i mi ta odpowiedz czy dostae druga szanse ktora bardzo bym chciala :( teraz wiem ze nigdy nie zrobie takiego numeu poniewaz nie mam kontaktu z MAteuszem ani nie wybiore sie na zadna impreze gdzie bedzie on... Poprostu chce odbudowac zaufanie Arka tylko nie potrafię;((( pomóżcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować