Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aviva1111

paluszek w pupie panowie lubicie??

Polecane posty

Gość prowodyr
ja nie lubię więc podejrzewam że one też nie lubią . i nigdy tam nic nie pcham. o nie nie nie - widzę że wiesz o czym piszę.

Gość o nie nie nie
tak prowodyr, do Ciebie akurat nie pisałam z tym pchaniem, sam nie lubisz, sam nie pchasz, więc jesteś spoko facetem, który rozumie że coś nie musi być fajne dla partnerki. A są niestety faceci co nic tylko o analu myślą a sami nie lubią nawet jak ich się tam dodyka. Dla mnie to totalne dno, jak uważa że anal jest ok to niech się nie burzy jak partnerka chce mu wkładać tam place, proste. Chyba, że dziewczyna ewidentnie to lubi, no to wtedy wszystko dla ludzi i nawet jak on nie lubi, to jej robi przyjemnosć. pozdro!

Gość prowodyr
po za tym prosze sie nie oburzac, jak pisalem nie lubie paluszka w pupie ale penisa uwielbiam :classic_cool:

Gość prowodyr
o jesteś prowodyr :D

Gość prowodyr
ja jestem czy to moze ty jestes? :classic_cool:

Gość Jirzi Horn
Ja tam osobiście lubie i wpychać partnerce (bo tam jest tak mięciutko i ciaśniutko) i samemu go mieć, wtedy dużo lepiej stoi, a jak dziewczyna przy tym jeszcze liże jądra i mocno trzepie penisa ot orgazm jest taki że aż ciarki przechodzą ;]

Gość aviva1111
widzę ze pierwszy odważny się znalazł ;-)

Gość golasssek
a ja yo uwielbiam ale z umiarem

Gość golasssek
a ja uwielbiam ale z umiarem

Gość raito
Wiem też, że wiele Kobiet lubuje takie igraszki, i wcale się im nie dziwie. Obopólne poznawanie swych ciał jest jedną z esencji bycia razem, a i nudą w łóżku nie zawieje, czy to np. w plenerze:) Niestety niektórzy mężczyźni (ku przykrości wielu pań) nie dopuszczają do siebie myśli penetrujących swoją pupę. Więc dla mojej skromnej osoby ;) facet który nie chce poznawać swego ciała ze swoją partnerką tak naprawdę nigdy nie zdobędzie serca partnerki, ponieważ w jej oczach będzie zwykłym szarym gościem traktującym współżycie jak zwykły akt, lub przedłużenie gatunku ludzkiego. Rzecz jasna te słowa tyczą się par w których przynajmniej jedna osoba jest na tyle ciekawa aby móc spróbować takiej miłości. Facet Kobiecie, Kobieta facetowi.Pozdrawiam. WWW.MEPASJE.BLOGSPOT.COM

Gość zdzicho
Bardzo lubię. Miałem dziewczynę z którą kochałem się analnie zawsze w trakcie okresu a i innych momentach także. W trakcie normalnego kochania wsuwała mi paluszek do pupy, bardzo mnie to podkręcało. Kiedyś po dobrej wódce odważyłem się poprosić ją o głębszą penetrację. Był jeden palec a potem dwa, kompletny odjazd. Moja żona niestety nie lubi takich zabaw choć ostatnio kocham ja również analnie. Panowie nie ma się co wstydzić.

Gość gfdgfgdssdslas
mój Mis lubi jak go pieczę po dupce :) uwielbia jak go tam smyram i delikatnie wsuwam paluszek, jak ma wygoloną dupkę, która sama mu golę to dochodzi jeszcze lizanko odbytu..nie próbowaliśmy jeszcze przejść do "ciemnej strony zabawy" ale kiedyś może wsadzę mu cały paluszek i zobaczymy, podobno można w ten sposób masować prostatę i od takiego pieszczenia może dojść do wytrysku :)

Gość puka puka kto tam
a moj eM bardzo lubi i mowi ze jest to świetne doznanie a ja lubie psrawiać mu przyjemność choc sama nie znosze niczego w tyłku wiec z mojej strony nie znosze

Gość puka puka kto tam
ale polecam wczesniej zrobić partnerowi lewatywe wedy mozna juz sie bawic bez obaw ze bedzie nie ładnie

Gość wójekstaryhuejk
ja mogę dojść tylko przez stymulacje odbytu i co tak jak z tryskaniem u pań tylko bardzo rozluźnionym i podnieconym tak się da

Gość rachmistrz
Uwielbiam! Niestety moja Pani rzadko decyduje się na taką zabawę :( a szkoda .... eh życie ...

Gość interenetowy doradca
srać mi się chce pomoże mi jakaś Pani?

Gość ajjah
my z mezem ostatnio sprobowalismy takiej zabawy-tzn on w moja pupe:) na poczatku bolało zajebiscie, alepotem bylo calkiem przyjemnie,nawet w niektorych momentach bardziej niz przyjemnie, a on to uwielbia i od dawna mnie namawial az sie zgodzilam:) ma wtedy niesamowity orgazm:) ps. macie sposob na orgazm pochwowy?

Gość ja pani wasza
moj lubi

Gość Saucer
Podczas gdy kobieta robi lodzika , taki paluszek jest ciekawym przezyciem