Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila lilkaaaaaa

kto idzie jutro na poranna mszę??

Polecane posty

Gość mila lilkaaaaaa

ja idę na 6 rano to musze wstac o 5 masakra

Gość glupcy i osły
po co tam idziecie?? tylko odklepac msze nic z tego nie wynoszac

nawet nie zdajecie sobie sprawy co msza daje – Ojcze, jakie dobrodziejstwa otrzymujemy uczestnicząc we Mszy św.? – Nie można ich zliczyć. Poznamy je dopiero w Raju. – Czym jest dla Ojca Msza św.? – Świętym związkiem z Męką Jezusa. Moja odpowiedzialność jest wyjątkowa w świecie (dodawał roniąc łzy). – Co jest w Ojca Mszy św.? – Cała Kalwaria! – Ojcze, proszę powiedzieć, co Ojciec przeżywa w czasie Mszy św. – Wszystko, co Jezus zniósł w czasie Swej Męki, także i ja cierpię w sposób niedoskonały, w takim stopniu, w jakim to dopuszczone dla stworzenia ludzkiego... – Czy w czasie Boskiej Ofiary bierze Ojciec na siebie nasze nieprawości? – Nie można uczynić inaczej, bo to stanowi część Boskiej Ofiary. – W jakiej chwili cierpi Ojciec najbardziej w czasie Mszy św.? – Cierpienie stale rośnie, ale przede wszystkim od Konsekracji do Komunii św. – Czy Ojciec powtarza też słowa, które Jezus wypowiedział na krzyżu? – Choć niegodnie, czynię to. – A do kogo mówi Ojciec „Niewiasto, oto syn Twój"? – Mówię do Maryi: „Oto synowie Twego Syna". – Czy Najświętsza Panna jest obecna, aby uczestniczyć w Ojca Mszy św.? – A sądzicie, że Ona nie zajmuje się sprawami Swego Syna? – Kto jeszcze jest obecny przy ołtarzu? – Cały Raj... – Czy chciałby Ojciec móc odprawiać więcej niż jedną Mszę św. w ciągu dnia? – Gdyby to zależało jedynie ode mnie, nigdy nie odchodziłbym od ołtarza... msza ojca pio http://www.doojcapio.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=10&Itemid=90 Natanek msza patriotyczna http://video.google.com/videoplay?docid=-2123716365364115513

Kiedy Ojciec Pio odprawiał Mszę św., wszyscy czuli, że prawdziwie z Chrystusem przeżywa mękę i przybicie do krzyża. W prywatnym objawieniu tak Pan Jezus o nim mówił: "Posiada moją władzę, ponieważ ja, Jezus, żyję w nim... Jego gesty, słowa, spojrzenie dokonują więcej niż przemowa wielkiego mówcy. Ja nadaję wartość temu wszystkiemu, co z niego wychodzi. Jest arcydziełem mojego miłosierdzia. Jego obdarzyłem wszystkimi darami mojego Ducha. Jest moim doskonałym naśladowcą, moją Hostią, moim ołtarzem, moją ofiarą, moim upodobaniem, moją chwałą!". http://sanctus.pl/index.php?grupa=328&podgrupa=410&doc=360

Gość zas ta nawiedzona
malo jej na swoim watku,to sie jeszcze tu wpierdala,nie dajac spokojnie popisac.

Gość ja ide we wtorek
na7 rano,ide bo musze,bo inaczej nie wypada,to msza za sasiada,i sama sie na nia zrzucalam,wiec chyba nie pasuje nie isc?

Gość ksieza to chyba
specjalnie robia msze za zmarlych rano,zeby rodzinie i znajomym pokute od razu zadac.

Gość och nieszczęśnicy
kto nie chce niech nie idzie. Nie ma żadnego przymusu. Masz zawsze wybór i wolną wolę. Bycie katolikiem do czegoś zobowiązuje.