Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funny bunny67

gadam z facetem 2 tyg na gg a on mi proponuje 1 spotkanie nad woda

Polecane posty

Gość funny bunny67
tak jak napisalam w poscie:) 1 spotkaNIE nad woda :) plus wspolny dojazd samochodem....ahhh jestem rozczarowana mogl zaproponowac kino w miescie:) a nie zaproponowal mimo ze nad wode sie nie zgodzilam:) wszystko jasne:)

Gość bua ha ha
ide se konia zwalic, może sie wreszcie spuszcze, już 10 raz wale w tym dniu i nie moge sie coś spuscic, może teraz sie uda

Gość a dlaczego faceci są śmieszni
hehe wydało sie kolego,no widzisz nawet sam sie przyznałeś że robisz to co robisz,bo zadna kobiete cie niechce i nie będzie chciała

Gość zrób mu laskę
na poczatek, a potem się zobaczy, nie musisz mu odrazu dawać dupy

Gość bua ha ha
wole se konia walić,niż być z jakąś dziwka,

Gość zrób mu laskę
ja kiedyś robiłem mojemu tacie laske,ale mama to zauważyła i stała sie zazdrosna o mnie

Gość zrób mu laskę
szukam tu geja do stałego związku,

Gość zrób mu laskę
poprzedni wpis to podszyw, A powaznie to idź z nim do kina i zrób mu laskę

Gość zrób mu laskę
moj tato ma mnie zapiąć w tym tygodniu w pupe,jestem gejem i zrozumcie,nie lubie dziewczyn i brzydze sie nmi,i chciałbym sie ożenić z moim tata

Gość baby są dziwne
najpierw zachęca kolesia przez 3 tygodnie, a jak już koles się zdecydował na spotkanie to się zastanawia, czy mu dac dupy. A jesli chce potwierdzenia na forum publicznym to odpowiedź brzmi Daj mu dupy na wodą, albo w kinie - a nie niszcz już klawiatury kompa tipsami

Gość zrób mu laskę
na poważnie,to chciałbym żeby mnie i mojemu tacie ksiądz nam udzielił ślubu,muj tato mnie bardzo kocha a ja jego,a mame wypędzimy z domu

Gość baby są dziwne
zrób mu laskę czesc stary tez jestem gejem i szukam tu chłopaka do stałego związku,może sie wymienimy nr GG hmmm? całuski dla ciebie

Gość funny bunny67
heheh ale sie usmiałam za wszystkie czasy,czemu wy jestescie gejami? Jezu mnie to naprawde brzydzi,jak moze sie facet z facetem kochac

Gość 1234567m
ile masz lat?ja gadałem z laską ponad pół roku codziennie i nigdy się nie spotkaliśmy!!! :(bo ona myślała że chce ją przelecieć!!!ja pierdole!!!jak sobie to przypominam to mnie kurwica bierze!!!

Gość 1234567m
przegadaliśmy kilkaset godzin!!!!!!!!przez gg,telefon,skype!!!!!!musze się napic!!! :(

Gość 1234567m
a tak naprawde to mam ochote sobie strzelić w łeb!kurwa!tylko nie mam pistoletu! :(

Gość rozwalił mnie ktoś
"bądż dziewicą nadal, on w końcu pojedzie nad wodę z inną laską i oboje będą mile wspominali te piękne chwile." Taaa.. Z pewnością.. No chyba raczej on sam będzie wspominał te piękne chwile.. przed swoimi kumplami, żeby się pochwalić.

Gość 23latek
Ale Wy wszyscy myślicie stereotypami :]

ejj babo ale jak facet cie zaprasza nad wode to moze dlatego ze lubi tam jezdzic, moze chce byc w jakis sposob reumatyczny nie wiem, jezeli nie odpowiada ci to, ze sie z nim spotkasz w takich okolicznosciach to po prostu mu o tym powiedz, a nie domyslasz sie jakis podtekstow, zr zaraz chce cie wydymac...ehhh nie jestem facetem ale czasami kobiet nie rozumiem