Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka1801

mąż mnie gnębi

Polecane posty

Gość hanka1801

Jesteśmy 4 lata po ślubie!mamy 2 wspaniałych synków!obecnie mieszkamy w Niemczech!wyjechaliśmy z prostego powodu:mój mąż nie miał(i chyba nie chciał)pracy i narobiło się długów!dwukrotnie w ciąży byłam poniżana a nawet bita, ja pracowałam on pił w domu z kuzynem!do dnia dzisiejszego poniża mnie już mnie nie bije ale i tak czuje się jak ostatnia szmata.Jest chorobliwie zazdrosny o komputer że niby z kimś romansuje kontroluje mi tel opiernicza mnie za to że zabawki są porozwalane jak on przychodzi z pracy kiedy ja mam 2 dzieci na głowie i obiad!(pracuje od 3 tyg.)mam już dość jego słów on tylko powtarza że to on zarabia że wszystko dzięki nie mu mamy a jak mi nie pasuje to mam d...iść zarobić trudne to jest do opisania w kilku słowach byłam już nawet u adwokata już prawie się z nim rozwiodłam wyprowadziłam się z domu ale stchórzyłam a najgorsze jest to że żadne argumenty do niego nie docierają to i tak jest wszystko moja wina!

Gość to lepie juz nie bedzie
Mnie gnebil ojciec mojego dziwcka potem w sadzie oswracal kota ogonem sam w sumie odszedl ja przeciagalam dla malej..;/ jeszcze 2 lata po odejsciu dawal mi strasznie w kosc zniszczyl mnie psychicznie ...:/ lepiej sie z tego wyplacz i to w radykalny sposob bo zycie sobie zniszczysz i dziecia

Gość to lepiej juz nie bedzie
normalnie tyrani w domu tez to przeszlam...;/ teraz mam porzadnwgo chlopa ale dlugo cie wszystko ciagnelo

Gość Tygrysicawrrrrr
Potrzebna mu terapia wstrząsowa!!!!! Jezeli musisz chodzic do pracy, towWyprowadz sie z dziecki do jakiejs kolezanku lub wynajmij na tydzien mieszkanie, popris rodzicow o pomoc finansowa jezeli boisz sie, ze Ci nie starczy. Dzieciom wytlumacz, ze robicie remont w mieszkaniu i tatuś tym sie przez tydzien zajmie. Jezeli mozesz wziasc urlop wyjedz do rodziny lub nawet zrob sobie tanim kosztem wakacje. Jeżeli on po tygodniu czasu, albo nawet wczesniej nic nie zrozumie, to Ty sama juz wiesz najlepiej co w takiej sytuacji robic, albo z nim byc i akceptowac to co jest albo zmienic swoje zycie i odejsc od niego, co bedzie niestety baaaardzo trudne, nie tylko dla ciebie, ale bardziej dla dzieci, no chyba ze zachowanie taty dalo im sie mocno w skórę.

Dla dobra dzieci pakuj manatki i uciekaj od niego. Wnies sprawe o rozwod i nawet sie nie zastanawiaj. Dam glowe, ze on nigdy sie nie zmieni i nawet jak cos zrozumie, to i tak nigdy nie bedzie ci z nim lepiej.

Gość szlonaaaa
cztery lata po ślubie , dwoje dzieci , najlepiej to sobie dorób jeszcze ze dwoje. Facet wredny, bije a ty decydujesz się z nim na dzieci. Najgorzej jak się dwoje głupków dobierze do siebie. Z wami to pal go sześć, jak chcesz z nim być to niech ciebie dalej pierze, ale po co decydowałaś się na dzieci z takim typkiem i życie im chrzanisz na samym starcie.

Gość to dobrze że czujesz się jak
szmata bo jesteś ostatnią szmatą zrobić sobie dwoje dzieci z takim chujem???? sorry, ale zjebałaś im życie. bo co to za różnica czy będą żyły z matką imbecylką, ojcem tyranem czy z nimi obydwoma naraz? zjebać miałaś prawo zycie sobie a nie dwojgu dzieciom normalna kobieta nie dopuściłaby do żadnej ciąży z kimś takim i rzuciła śmiecia po pierwszej oznace że coś nie gra ale tobie się to pewnie we łbie nie mieści dlatego mi cię nie żal tylko dzieci szkoda

Gość ania ze szczecina
Hanka normalnie ci wspolczuje chcesz porozmawiac kliknij do mnie na gg12024109

Gość salllly
nie najezdzajcie tak na nia wredne babska!

Gość ale w akdadks
po każdym zdaniu postawiłaś wykrzyknik!

Gość ania ze szczecina
wlasnie zgadzam sie nie krzyczec na kolezanke potrzebuje naprawde pomocy

Gość salllly
siedza tu tylko zeby dopiec komus a nie pomoc ludzie!

Gość ania ze szczecina
widzisz coraz wredne te nasze spoleczenstwo