Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sbaols221

Pomocy ważna sprawa

Polecane posty

Gość Sbaols221

Witam wszystkich na tym forum :) Mam pewien problem a polega on na tym iż ja i moja dziewczyna , znamy się od 2 lat ja mam 16 lat ona prawie 17 . No i jak by to tu napisać bo to trochę krępująca sprawa jest :P Ona ma ochotę i ja też trochę to zrobić chyba wiecie o co chodzi . Nie wiem czy w tym wieku powinniśmy się już za to zabrać i mam nadzieję iż waszę wypowiedzi pomogą mi w tej sprawie bo naprawde nie jestem przekonany co do tej sprawy w 100% . Czekam na wypowiedzi :)

Gość Sbaols221
Dodam jeszcze że bardzo mi na niej zależy i nie chciałbym żeby z takiego czegoś miała kłopoty a to rużnie bywa raz się wpadnie a raz nie :/ i to jest główny szczegół który mnie zniechęca od tego .

Gość jak w piaskownicy
prezerwatywy? mowi ci to cos? ...moze poradnik jakis najpierw przeczytacie ..zalamka

Gość s.so.s
jezeli sam czujesz ze jeszcze nie pora, to znaczy ze najlepiej poczekac, moze zacznijcie poznawac swoje ciala, co robic by bylo przyjemnie, bez defloracji

Gość yhyhyhyyhyhy
Jesli nie jestes do tego przekonany w 100% to poprostu tego nie rob... a jesli juz sie przekonasz to pewnie bedziecie to robic wczesniej wiec niech sie wybierze do lekarza po tabletki to nie trzeba bedzie sie tak bac