Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczuszka007

WSPARCIE

Polecane posty

Gość Kaczuszka007

Witam:) Jestem ciekawa jakich słów używacie aby wesprzeć Swojego Mena? Każda kobieta wie, że mezczyzna chce być uważany za męskiego i silnego, lecz nawet oni potrzebują z naszej strony wsparcia... Co im mówić aby podnieśli swoje skrzydła? Oprócz beznadziejnego wszystko bedzie dobrze A i jestem ciekawa jak pieszczotliwie nazywacie swoich mężczyzn?

Gość alalalaloaoaooaoapappap
chcesz zpapugowac co mowia inne>? i to niby takie szczere bedzie i bedziesz swiecic przed swoim? zalosne :O

Gość Kaczuszka007
Lol ja mam swoje sposoby łajzo:) Jestem poprostu ciekawa :) A kobiety są chyba po to, aby sobie pomagac

Gość kibariyeeeeee
ja najbardziej lubue mówic do nich ''kochanie'' lub szeptem jego imie wymieniajac pozniej swoja prosbe, procz tego lubie mowic wprost o tym jak mnie pociaga, lub jak meski jest. slowa typu ''misiaczku'' ''tygrysku'' nieco mnie irytuja i wydaja mi sie odejmowac na meskosci facetowi

ja zeby mojego faceta troche rozbudzic i pokazac mu, ze na mnie strasznie dziala mowie: Kochanie uwielbiam Twoj chudy tyłęczek, jest taki sexowny.... zawsze dziala hihi

Gość Kaczuszka007
Też tak robie:) Uśmiecham się, przytulam i mówie mu że jego problemy są moimi problemami... Oprócz Kochanie mówię także Skarbie, bo jest moim najcenniejszym Skarbem na świecie

Gość kibariyeeeeee
No, ''skarbie'' tez jest wporzadku :D nic jednak nie działa bardziej na mnie kiedy on mowi do mnie ''księżniczko'' :D

Gość Kaczuszka007
Haha a no tak na mnie działa jak mówi Maleństwo albo właśnie księżniczko, poprostu się rozpływam... To takie nasze hasło:P haha