Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurukuwafel

dla facetów dobre rady jak chcą seksu szczególnie ci co mają chore wymagania

Polecane posty

Gość antyflejtuchowa
facet też powinien dbać troche o siebie proste acha jeszcze ubiór mnie np razi jak kolesia 20to paroletniego mamusia ubiera i mówi co ma nosić to też jakiś straszny film...............

logiczne jest, ze nie ma sie ich od urodzenia :P ja sie tu nie bawie w zadne hokus-pokus (apropos stwerdzenia "magiczne") tylko pisze co podoba sie kobietom, bo mnie np. facet bez zainteresowan nie kreci :O Mozesz zapytac kogos: czym sie interesujesz, albo czy maszjakies zainteresowania. A ktos ci odp. w zaleznosci: tak, MAM lub: nie, nie MAM. Wiec forma miejcie jest jak najbardziej poprawna. Brak logicznego myslenia - przegralas zycie, skocz

Gość żelek śmierdzielek
włosy sklejone żelem też są obleśne nawet starsi kolesie tak sie noszą

Gość Gosciu Marzenie
Pierdol sie typie... nosze włosy na żel i chuj Ci do tego.. dobrze sie z tym czuje wole to niż łysą pałę obciętą na jeża bo wtedy można niebyć tydzień i nie będzie widać. Spełniam wszystkie te kryteria dlatego rucham niezłe laski ;) już dawno o tym wiedziałem co trzeba robić żeby załatwić sobie darmowe jebanko :D Dupcia marzenie pozdrawiam Cię niezła jesteś w te klocki... :*

Gość -smiech-
Gosciu Marzenie

Gość -smiech-
Brawo

Gość no a dresy też oblechy
gościu marzenie dowcip sie nie udał no cóż nawet jak sie pokazujesz jako macho z łańcuchem w dresie z 2ma paskami i z zegarkiem z ruskiego bazaru;)spox każdy może się wypowiedzieć

Gość -smiech-
Skad wiesz ze to drech ? Moze poprostu bawi sie takimi jak wy.

Gość pizdusiowaty żolo
niektórzy po prostu jakoś żel kojarzą głownie z dresikami ;)niektórzy lubią żel na włosach ale nie wszystkie laski polecą na wyżelowanego pizdusia który co najwyżej cierpi na burze chormonów

Gość klusek śląski
i jest 15stoletnim synusiem ;) tacy nas nie kręcą sorki ale pisać o tych dojrzałych facetach(emocjonalnie)

Gość beweached antyfleja
mnie np drażni to jak współlokator chodzi w dziurawych majtach po domu mieszkam ja i jeszcze 2 panny w mieszkaniu studenckim albo dziurawa koszulka łeee

Gość eadfsedf
Powiedzmy ze Cie to drazni, ale tak naprawde to wolny kraj :) Kazdy moze chodzic ubrany tak jak chce. :)

Gość chore małpiszony
ok ale jak są tacy co mają chore wymagania wobec nas....

Gość czasem tak se mysle
do eadfsedf dobra tylko niech tacy potem nie próbują być zszokowani że my ich olewamy

Gość no i ...uj
no dobra nie gadać a brać sie chłopy za siebie ale to już

Gość tanczaca z szamponami
hah ...i obcinajcie pazurska u stop, jak sie nie da to szlifierka po skorupie :D

ja bym jeszcze dodał : 1. nie chlejcie do upadłego 2. odstawcie samochody, sport w tv (wasze obsesje) i poswiecajcie wiecej uwagi kobietom 3. przestancie gadac jacy to dobrzy jestescie w łóżku, bo z reguły co innego w słowach a co innego w praktyce 4. nie flirtujcie z 10-cioma naraz , bo nawet napalona laska sobie odpusci 5. nie ubierajcie sie jak 15 latkowie, zdejmijcie rozowe koszule, łancuchy i złoto, 6. nie wpychajcie koszuli w spodnie 7. nauczcie sie stac , stojąc nie róbcie kąta 60 stopni w rozkroku 8. jak siedzicie to kulturalnie , a nie tak ze w promieniu 2 m nie mozna przejsc

Gość idealny facet1989
no spotkaly sie dresiary z dresiarzami i se opowiadaja jakie maja wymagania............ahahahahahhahah.... co za debilki tu pisza ciekawe ile macie 15-21 napewno taki przedzial wiekowy.? a moze rycerzyk na bialym koniu i koniecznie bogaty sie wam nie marzy.? dzieciaki szykowac sie do szkoly czas skonczyc z marzeniami i wrocic do rzeczywistosci.!!! wiekszosc z was dalej dupy pryszczatym malolatom bo maja fajne ciuchy i kasiastych rodzicow lub dresom bo sa fajnie umiesnieni.... zaden facet spelniajacy wasze wymagania nie spojrzy na was dluzej niz to wymaga zeby was wyruchac....TAK TAK zapomnijcie debilki zasluguja tylko na debilow i dresow......hahah

Gość pazury na szlifierce
pazury na szlifierke ale sie ośmiałam hahaha

Gość do chorych wymagań wobec pań
do facet 1989 ja mam 28lat i nie jestem dresiarą ;) chodzi o to ,że wy faceci wobec nas macie cholernie wysokie wymagania a od siebie nic nie mówie nawet ,że tylko 10% dba o siebie(o higiene osobistą o tym żeby jako tako wyglądać nie być zapoconym aby nie waliło wam z nóg po ściągnięciu butów aby przyciąć kłaki z nosa czy uszu lub zrobić se odstęp między brwiami albo nie obgryzać paznokci czy stosować szampon przeciwłupieżowy etc ale o tym pamięta 10% z was taka prawda)

Gość do idealny facet1989
wiesz co twoja gadka jest jak zakompleksionego 13latka którego zjadają kompleksy acha i nie oskarżaj i nie wyzywaj od dresiar i bab z chorymi wymaganiami...jeśli cie to zabolało należysz do tych 90% nie dbających o siebie....

Gość do tomcioszka
widzisz ty jesteś idealny :) nie jakiś tam 1989 pozdr :*

Gość fuju fuju fuj
dzieki bogu mój facet nie jest oblechem ale kumplom czasem idzie wybaczyć no ale jak brud za paznokciami to ja nie wiem to już przegięcie albo ofaflutane portki ech

Gość nie wymagajcie cudów od lasek
acha grube chłopy zrzucić pare kilo mniej piwska i papierochów

Gość sewen up i chlup
upupup

Gość pupupupupupuppupuppuuupppuuupp
upup

Gość a ja jestem owłosiony zwierz
no i chuj

Gość zwierzakom dziękujemy