Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AS wywiadu

Poznałem super dziewczyne

Polecane posty

Gość AS wywiadu

Poznałem super dziewczynę, byliśmy na 3spotkaniach w przeciągu tygodnia i było naprawdę super, problem w tym że wyjechała wczoraj do Anglii gdzie pracuje , nim zdążyłem jej naprawdę poznać:( ale czuje że to chyba to, co robić?? Ps. Dziewczyna jest dość nieśmiała inicjatywa zawsze wychodziła z mojej strony, to ja pierwszy pisałem esy, nie wiem czy jak teraz do niej napisze pierwszy, nie będzie to wyglądało na narzucanie się?

Gość hejka mariola
mysle ze warto zaryzykowac :) przeciez nic nie stracisz. poweidz jej wprost ,ze wydaje ci sie byc dziewczyna ktra warto blizej poznac i ze ci sie podoba i czy mialaby ochote poznac rowniez ciebie bardziej.

Gość AS wywiadu
no tak, tylko ta odległość mnie trochę onieśmiela. Poza Tym nie wiem do końca czy dziewczyna , chce tego tak bardzo jak ja.(wnioskuje na podstawie tych esów które tylko ja pierwszy pisałem) A może dziewczyny tak mają;)?

Gość AS wywiadu
wraca dopiero na święta i to też nie jest pewna informacja:(

Gość dziewczyna spod znaku wagi
widze ze faceci maja tak sama jak kobiety z tym narzucaniem sie:) Przeciez to raczej my myslimy godzinami czy napisac, czy zadzwonic, czy nie odbierze tego ze sie narzucamy;) Mysle ze jesli masz pozytywne odczucia co to tej osoby to powinienes smialo dzialac, wkoncu kobiety oczekuja ze faceci maja byc to strona dzialajaca;)

Gość AS wywiadu
Dzięki za rade, nabrałem trochę pewności:) Ps. Rzeczywiście chyba niczego nie tracę, mogę tylko zyskać;)