Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a sia

hmmm poradźcie

Polecane posty

Gość a sia

Co mam myśleć o takim smsie "Kocham Cie i nienawidzę zajelas cale moje serce... i glowe" ?

Odpisz mu, że przykro Ci z powodu jego frustracji, ale musi sobie poradzic z nia sam.

Gość nie chce zyc nie mam sil
jestescie razem???????? czy go zostawilas?????

Gość a sia
spa_cja mam wielką ochotę tak napisać jak radzisz ale nie chcę go stracić.... a z drugiej strony... jeśli kocha i nienawidzi to ja sobie z takim zestawem nie poradzę... więc napisać?

Gość kuferkowa pani hrabina
ale coś się stało? czy tak sam z siebie Ci to napisał? bo jesli sam z siebe, to moze nie ma się czym martwic, odpisz mu, ze vice versa z uśmiechem i juz. to ładne wyznanie przecież, że zajęłas całe jego serce, chyba kazda kobieta chciałaby to usłyszec od swego mężczyzny, a z tą nienawiścią to taka parabola, książek ludzie nie czytacie czy co?

Gość a sia
sam z siebie nie czytamy, piszemy ;)

Gość kuferkowa pani hrabina
no to czym się martwisz dziewczyno? nie znam Waszej relacji, ale ja bym chciala usłyszec od mojego takie wyznanie, raczej romantyczne. czemu Cię zmartwił ten sms? moze jego zapytaj, czy powinnas się martwić?

Gość a sia
dzięki, może rzeczywiście dzielę włos na czworo

Facet widzi to tak: - chcę z tobą być, kocham cię, ale czasem tak mnie wkurwiasz, ze nie mam do ciebie siły... sygnalizuję ci, że jesli z tym nic nie zrobimy to zbliżamy się do momentu, w którym bedzie więcej złego między nami niz dobrego.. na razie uważam, że więcej w tym twojej winy, chodż to nie wynika tylko z czystych faktów w naszej relacji ale z tego, że facetowi trudniej przyznać się do błędów... róbmy coś z tym - czekam na twój ruch...

*to była wersja dla tych z pewnym stażem:) Dla początkującej znajomości ozbnacza to, że facet rozbrajająco przyznaje, ze się zakochał bez pamięci i... go to trochę wkurza jako przejaw bezradności i utraty kontroli:) Ciesz się, wpadł na amen:)

słuchaj, to jest cytat z Owidiusza, odi et amo - może to było z przymrużeniem oka, nie ma co aż tak szukać drugiego dna :D