Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

wiecie co? na podstawie tego, co napisała Nadiaa-aa, boję się efektu yoyo! ale przy tym nieszczęsnym 'niełączeniu' tyle kalorii mi wychodzi. :D choć oczywiście jem regularnie...

Gość szczuplą być
Hej ! ;) ja dziś okok ale nie pamietam ile zjadłam mleka nie piłam bo mi się nie chce ale nawet do 500kcal nie dobiłam;/

Gość szczuplą być
ja rano na czczo wode z cyrtryna sniadanie herbata zielona i coś sobie moze przegryze potem herbata obiad suchary i mleko ok 18 a juz po basta;D ;]

witajcie🖐️ u mnie wszystko w porzadeczku, dieta dzisiejsza na 5:)) sn: 2tektury z pasztetem drobiowym 2sn: brzoskwinia obiad: 1,5 szkl zupy pieczarkowej kol:serek wiejski+ 1 tektura+ 1 maly ogórek dodam ze nie bylo zadnego podjadania miedzy posilkami :)) 1,5l wody wypite i 4 szkl herbaty czerwonej:)) jestem zadowolona z siebie bo mysle ze nie przekroczylam 1000kal a nawet 800:))sama niewiem:p

i tak wlasnie nie wiedzialam co mam zrobic jak bede miala zupe na obiad a nie bede miala co zjesc dietetycznego i wlasnie dzis postanowilam sobie ze zupy bede jadla 1,5 szkl:))

basienka 19 ja moje jutrzejsze menu to: sn: jogurt + platki owsiane ( 1 lyz) 2sn jakis owoc obiad : warzywa na patelnie z hotexu + piers gotowana kolacja: ogórek+pomiodor+salata+sos koperkowy jak wytrwam w co wierze to jutro tez nie przekrocze 1000cal:)) najlepiej wlasnie jest ustalic sobie dzien wczesniej co bedzie sie jadlo jutro bo wtedy bedzie to przemyslane a nie przypadkowe :))

ja dziś: śniadanie:kromka chleba razowego z masłem drugie śniadanie: jogurt i jabłko obiad: ryż zapiekany z jabłkiem kolacja: serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem w międzyczasie szklanka wody i herbata - zdecydowanie za mało, ale nie mogę się zmusić do ciągłego picia. :D jutro: pod znakiem zapytania. choć jak zwykle wstanę i przez pół godziny będę obmyślała jadłospis, żeby właśnie wszystko mieć zaplanowane. :)

Gość szczuplą być
jol;) jak tam wam dieta idzie? mi naszczescie okok ;)

szczupla byc... PRZERAŻASZ MNIE! Ty nic nie jesz... To mi podlatuje juz pod Anoreksje dziewczyno!! Opamietaj sie prosze!

Gość szczupła być
co Ty mowisz ja jem bez kitu tylko nisko kaloryczne rzeczy mowie Ci ;) nie mam zadnej anorekcji a jedzenia się nie wyrzekne NIGDY;)

Karolinka a do ilu chcesz kg dobic? Ile schudnac? :P szczupla byc- uwazaj tylko na siebie...

Gość szczuplą być
Maryanna jest ok ja juz po wodzie z cytryna zjadłam sobie marchewke surową i teraz herbatka;) milego dnia;*napisze wieczorkiem ;)

do tej pory: woda z cytryna 1 sucharek 1 plaster szynki drobiowej pół pomidorka 40 min pilatesu 6min skakanki zimny prysznic+peeling kawowy

Gość szczuplą być
za mną juz az 480 kcal juz nic dzis nie jem ;/

Maryanna, właściwie to chcę, aby waga spadła mi poniżej pięćdziesiątki (teraz ważę 52 kg), więc jak na razie tak może trzy, cztery. małymi kroczkami. :) ale bardziej chodzi mi o figurę - chcę stracić trochę tłuszczyku na biodrach, brzuchu. wiadomo - tam, gdzie się niestety najwięcej odkłada... :(

Toż Ty leciutka jesteś :) Ćwiczonka mam z jakiejs stronki.. ale nie pamietam jakiej a czysci mi kompa przy kazdym wlaczeniu systemu wiec historia sie nie poratuje.. kurde..

witajcie kobitki:)) kurcze nie moglam wczesniej do was napisac bo nie mialam czasu :(( jak wyszlam z domu o 7 tak dopiero co wrócilam:)) z dietka u mnie oki:)) boze nawet dzis oparlam sie moim ulubionym kotlecikom mielonym:)) bylam silna... heheh sama sie sobie dziwie ze dalam rade a slina mi siekla juz po brodzie( przenosnia)- widze ze wy rowniez dzielnie sie trzymacie:))

ugh, a ja mam kryzys, zjadłam kanapkę z Nutellą i jestem za to na siebie zła! Maryanna, czy taka leciutka, to ja nie wiem.:D ale na pewno waga nie jest odzwierciedleniem mojej sylwetki, stąd ten pomysł z dietą. :)

Gość szczuplą być
hej na na dziś juz zakończyłam jedzienie wypiłam herbate i zuję gume;] widze ze bardzo dobrze sobie radzimy spoko oko;D oby tak dalej i 10kg z nas zleci ze hohoho ;))

szczupla byc--> ja sama jestem zdziwiona, ze wytrzymuje na diecie a przy tym nie chodze glodna a wrecz najedzona:))

Gość szczuplą być
bo mamy siebie ;))

a co tu taka cisza???:(( gdzie was wszystkie wywialo od wczoraj???? chyba ten topik umrze smiercia naturalna:((

Gość szczuplą być
ja też nie wiem gdzie one są ... ja staram ię coś tam pisać ale reszte dziewczyn wywialo nie umrze bo je bede pisać jak mi idzie i TY Nadiaa-aa też pisz;) pewnie nie mają czasu ale sie odezwą ;) ja dzis zaraz ide wypić wode z cytrynką ;)

Ja dalej jestem :) Tylko wczoraj wieczorem mialam gosci a potem padlam. Dzis chyba 1-dniowa głodówke przed weekendem sobie zrobie :) zmniejsze zoladek by mnie jutro nie kusilo... ;**

Ja dalej jestem :) Tylko wczoraj wieczorem mialam gosci a potem padlam. Dzis chyba 1-dniowa głodówke przed weekendem sobie zrobie :) zmniejsze zoladek by mnie jutro nie kusilo... ;**