Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Gość Ewelnina
No własnie te zasady sa najlepsze:) Ja jak narazie schudłam z 72 do 64:) A chciała by dotrwac do 55 kg:) Wzrost 165cm:)

Gość szczuplą być
hejj ja jak narazie wypilam wode z cytryną i mam zamiar dziś zjeść bardzo mało albo nic ... dlatego ze wczoraj byłam na baletach i wypiłam piwo z sokiem!!!!!!!!;/

Gość szczuplą być
gdzie wy wszystkie jesteście ?????? ja dziś nie zjadłam prawie nic;)

a ja wręcz przeciwnie!:P właśnie wykręciłam się jakoś od zabawiania gości, ale zaraz muszę tam wracać.oj, biada mi. ;D

Gość szczuplą być
a ja jutro na wage ;[ zobaczymy co tam mi pokaże ;)

ja jestem :)) caly czas sie trzymam diety:)) tylko mam malo czasu bo w domku maly remoncik ale jutro juz koniec:))

Czesc dziewczynki!!! długo mnie nie było, wybaczcie, ale komputer mi sie popsuł i czekalam az moj chlopak mi zrobiformat, ale juz dziś mam:D diete trzymam wzorowo, nie zlamałam sie ani razu! i jestem strasznie z siebie dumna, nie przekraxczam 1000 kcal dziennie, jest super, chodze sobie na steperku 40 min dziennie, dziś mam akurat dzien przerwy od stopera ze wzgledu na to zeby mi sie miesnie zregenerowaly bo chodzi mi przeciez o spalenie tłuszczu a nie rozrosniecie miesni:) a jak wam dziewuszki idzie??

Gość szczuplą być
ja jestem ! nic dziś nie jałam i teraz napiłam się rozołu boże załamałam się

Gość szczuolą być
rosołu*

Gość szczuplą być
DZIEWCZYNY REWELKA 1 KG MNIEJ ;)))

Hej laski!!:) jak tam, ja jestem narazie po bananie, 2 wasach, a teraz wcinam serek wiejski z łyżką miodu, na obiad planuje kasze gryczaną z ogorkiem kiszonym na kolacje jabuszko:) szczuplą być!! super ze kg ci spadł ciesze sie:D ja mam wazenie w srode:)

Gość szczuplą być
hej;) ehh szczescie mni ogarneło ;d bo jeszcze tylko 7 kg ;d obym dała rade. ja dziś juz jstem po : woda z cytryną pary gryzach zapiekanki i na obiad zjabłam kotleta schabowgo;)) i herbatka dziś juz nie jem nic;D wazenie pewnie w czwartek zrobie;)

No ja na wadze 59kg. i to po obiadku. Wiec nie jest zle bo tydzien temu rano w granicach 60-61 kg nawet było. Choc przyznaje zaszalałam w weekend. Najgorsze te weekendy... od jutra w koncu chyba za ta dietke na zawołanie sie wezme...

hey:)) u mnie leci leci:)) 3mam sie zasad. nie wiem ile waze bo jeszcze sie nie wazylam i nie chcem sie wazyc narazie:)) moze w nastepnym tyg. gratyuluje staconych kilosków:))

Gość szczuplą być
ja jestm zadzowolona dziś od obiadu nic nie jadłam. ćwiczyłam i szykuje się do szkoły także bede pisac o postepach po lekcjach ;/;/;/;/

Gość szczuplą być
hej ja dziś woda z cytryną rano po szkole 6 sucharow i herbata zielona i basta na dziś ;) a wy żyjecie ?

Gość Kasia _19
hej dziewczynki czy mogę się do was dołączyć ? chciałabym tez schudnąć gdzieś 10 kg ważę 75 kg przy wzroście 176 cm o dużo za dużo. Diete zaczęłam dziś raczej nie dietę a nowy sposób na odżywiania postanowiłam jeść mniej a częściej jakieś 4-5 razy dziennie nie podjadać miedzy posiłkami nie jeść słodyczy. chleba , ziemniaków, makaronu i nie pić napoi gazowanych. Mam nadzieję, że mi się uda i pomożecie mi w osiągnięciu celu. Dzis zjadłam 10- pół szklanki mleka z 3 łyzkami płatów fitness 12- sałatka warzywana 14- kilka garsci płatków zbozowych z jogurtem no i terao 16 nie mam pojęcia co zjeść ;p

powodzenia, Kasiu! jeśli mogłabym Ci coś poradzić, nie łącz mleka z płatkami. to tuczy (wbrew temu, co mówią reklamy płatków Fitness :P), bo jest to klasyczne połączenie białka z węglowodanami! pozdrawiam.:)

Gość henrietta22
hey,ja waze 64 przy 172 wzrostu chce wrócic do 54 kg :) dziś zjadłam: sniadanie- kanapka z dżemem i szkl. mleka II sniadanie- Redd's jabłkowy. obiad- talerz zupy kalafiorowej podwieczorek-kawa z mlekiem i łyzeczką cukru,5 sliwek zatem dzis sie nie popisałam :(

Gość Kasia _19
Kaarooliinaa dziękuję za dobrą radę :))) ale co ja mam jeść na sniadanie skoro chce calkiem zrezygnować z pieczywa?

Możesz jeść otręby z mlekiem - to produkt neutralny (ani białko ani węglowodan), więc można jeść do woli w każdym połączeniu.:) I pyszne są! :P

a ja dziś do Was powracam! :P Śniadanie: serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem, Drugie śniadanie: jabłko. Obiad: makaron z sosem, Kolacja: pełnoziarnista bułka z masłem i z rzodkiewką.

Gość szczuplą być
hej jak tam dziewczynki chudniecie ;) ? ja mam szkołe jestem zalatana chociaż to 2 dnień;/ ale diety się pilnuje jak nie wiem właśnie wrociłam wypilam szklanke wody przed jedzeniem zjadłam 3 sucharki troszke rosołku i poł połowy zapiekanki i wypije herbatke zielona i jest ok na dziś;) widziałam sie z kolega i powidział ze zajebiscie wygladam hehe i dzi idę sie z nim spotkać;) 3mcie się jutro do was napisze ;) i zycze powodzenia;))

Gość ellka1218
hej dziewczyny :) mogę się przyłączyć??:) też mam parę kilo do zrzucenia :( ale dietę od jutra.