Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Gość Kasia _19
u mnie jak narzie idzie dobrze sniadanko twarozek ze szczypiorkiem II sniadanie jogurcik przekąska jabłko i obiad gdzies o 15 zupa warzywna 1 łyzka durszlakowa i koniec tam jeszcze woda i zielona herbatka :)

Gość szczuplą być
hej ja jak narazie nie mam czasu w szkole jeść wiec jem raz dziennie jak wroce dziś zjadłam danonka rosoł z makaronem (talerz) 2 kanapki boże nie mogę się az ruszac;/;/;/;/ jestem zła na sibie ze tak duzo ale to tylko 1 raz;/ jutro bedzie mniej duzo mniej ;)

Gość Kasia _19
szczuplą być... \wiesz co najgorsze co może być w odchudzaniu to jedzenie raz dziennie i obżeranie się. najlepiej jeść bardzo często, a mało jakieś 4-5 razy dziennie nie chodzi się głodny,m a chudnie się. Ja sama przez takie jedzenie przytyłam 5 kg w tamtym roku szkolnym jadłam raz dziennie a na dodatek obżerałam się. Mam nadzieję ze uda Cis ie to zmienić pozdrawiam :))

Gość szczupla być
hej dziewczynki ja 1kg mniej;))) dzis się zwazylam po jedzonku;) a zjadłam chyba z 7-8 sucharow z pomirodkiem i pasztetem i herbata zielona. Kasia_19 nie mam czasu jeść pare razy na dzień w szkole tak się stresuje że nawet o jedzieniu nie mysle a wczoraj zjadlam tyle az tyle bo nie mialam sucharkow;) ale 1kg MNIEJ !!!!!!jeszcze 6;))

Gość szczuplą być
dziewczynki gdzie wy jestescie ????

jestem ;) strasznie mnie dawno tu nie bylo ;) u mnie super schudlam po tygodniu 1kg ;) i mam nadal tak jeszcze;))

Gość szczuplą być
hej ja dziś wypiłam ode z cytryna zjadłam 2 kotlety rybne na sniadanie a na obiad 4 suchary i wypiłam zieloną herbatę ;/ troche za duzo ale jutro bedzie mniej ! no i jeszcze 6 kg ehhh oby szybko zleciało ;)_

Gość Kasia _19
szczupłą być ja też chodzę do szkoły i jakoś daję radę jeść regularnie :)) ale jak kto woli... ja wolę tak bo moja kolezanka z kalsy przez takie jedzenie schudła 12 kg

Gość szczuplą być
no ja wole tak;D dziś woda z cytryna kanapki i trosze spagetti juz na dzis basta ;)

Gość 19cha
Hej dziewojki :) ja tez bym sie przylaczyla:D mozna? akurat mam 19 latek i proboje zrzucic jakies 10 kiloskow teraz jest 68 jakies 60 by mnie juz satysfakcjonowalo moj plan to mż i wr, regularne 5 posilkow i takie tam;) nacielam sie na glodowki i glupkowate niskokaloryczne diety niestety i opracowalam nowy plan :\ to jak przygarniacie?

Gość Kasia _19
19cha oczywiście ze przygraniemy a ile masz wzrostu ?:) moja dieta to tez regularne posiłki :)))

dzięki dziewczyny:) ja też chodzę do szkoły i też jadam regularnie szczupłą być może jednak znajdziesz czas na zjedzenie jakiejś kanapki w szkole to jest naprawde dobre dziewczyny a jecie śniadania?

ja jadam, ale zmuszam się do tego dla tej właśnie regularności. bo o szóstej rano nie bardzo chce mi się jeść. :P

Gość 19cha
dzieki ;* wzrostu mam 169 cm. Ja uznalam ze dieta i tak predzej czy pozniej skonczy sie napadem obzarstwa u mnie:D niestety juz to przerabialam i szybkie efekty sa widoczne na krotko:D dlatego nie pozostaje mi nic innego jak zmienic styl odzywiania po prostu no i chudnac powoli ;) ale...mam czas ;) jak jem regularnie latwiej mi zapanowac nad zachciankami, bo jak gloduje...oj pojawia sie duuuzy problem... a jak cwiczycie dziewczyny? ja uwielbiam rower, zima stacjonarny przed TV obowiazkowo :D ostatnio znalazlam tez ze hula hop jest na ''opone'' dobry i proboje wlasnie sie nauczyc tym cholerstwem poslugiwac...hehe no zobaczymy...

Gość 19cha
aaa wracajac do sniadan. u mnie pozycja obowiazkowa ;)

Gość Kasia _19
Kaarooliinaa ja odkąd zaczęłam jeść swój ostatni posiłek o 16 to rano jak wstaje może nie czuje jakiegoś głodu wielkiego ale juz jest inaczej jak kiedyś. Kiedy to jedzenie zaczynałam o 12 wstawiając o 7 rano 19cha ja właśnie tez tyle razy stosowałam te dietki nie powiem do czego ;p i postanowiłam jeść regularnie i jest to dla mnie naprawdę dobre rozwiązanie. Szkole jem albo jogurt albo jakoś sałatkę (zrezygnowałam w ogóle z chleba) jak się chce to można wszytsko Pozdrawiam i życzę wytrwlośći :*

hej dziewczyny widzę że mamy te samo zdanie na temat diet:) to bardzo fajnie:) ja to sobie tańcze w domku przy muzyce 1h dziennie(zalezy od nastroju) też słyszałam że hulahop jest dobry na oponke ale obywam się bez niego po prostu kłade ręce na biodra i się krece w kułko uwazam że daje taki sam efekt jak hula hoop bo kiedyś w ten sposób dużo schudłam w talli:)

Gość 19cha
tak, glodowki sa do niczego :/ ja tylko mam jakies dziwne napady obzarstwa po nich hehe ,coz ze szybko schudlam pare kilo jak za chwile wrocily...bez sensu;) caly sekret tkwi w przejsciu na zdrowy tryb zycia, juz na zawsze. Dlatego te diety typu same jajka albo jakies inne tragedie odpadaja, no bo cale zycie jesc tylko jajka:D ekstra mnie sie dzisiaj cwiczyc nie chce;) ale sie na dluuugi spacer wybieram;) pozdrawiam milego popoludnia;*

Gość szczuplą być
siemka ja lubie jeśc jak jem jak sie przekonam ze mi nie pomaga no to sproboje czegos innego... jak narzi chudne i nie tyje;)

Gość szczuplą być
hej jak tam? gdzie wy sie zgubilyscie?;o ja dzis trosze drozdzowki w szkole ;) a jak wrocilam do domu z 8 sucharkow z zoltym serkim i pomidorem czy keczupem i zielona herbata ;) i wieczorem cwiczenia;d

Gość martiniss
szczupła być ile masz lat? Nie wiem jak wytrzymujesz na takiej diecie. Twoja dieta jest uboga w warzywa i w owoce i zdrowe tłuszcze. Jeśli chcesz tak jeść to ok, twoja sprawa, ale pamietaj że twoj organizm potrzebuje czegoś więcej, powinnaś kupić jakieś suplementy diety, np. omega 3i6 w kapsułkach, magnez B6 i jakieś witaminki mogą być te rozpuszczalne. A magnez pomoże Ci również w nauce, wspomaga pamięć. Pamiętaj nie tylko o tym co na zewnątrz ale i o tym co w środku. Mam nadzieję że nie uznasz tego za krytykę, a za jako dobrą radę. Plus za zieloną za to :)))

Gość szczupla być
biore witamine c i magbez ;D wszystko pod kontrolą;* nie, nie biore tego za krytyke;) napisze jutro;;)

Gość Kasia _19
rano 3 koreczki śledziowe w szkole jogurt naturalny cos tam ze zbozami :)) poniej nektarynka i w domku sałatka z tunczyka :)

jeśli chodzi o mnie - to był przypadek.:P dziś na przykład: Śniadanie: trzy kromki ciemnego chleba z masłem roślinnym, drugie śniadanie: kilka łyżek otrębów obiad: zupa kolacja: jogurt.