Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Sernik najnowsze selfie w lustrze do oceny - golic brode czy nie?

Polecane posty

Mnie się już śniło stąd kilka osób 😆 Narcyz chodził po łące gdzie mieszkam, a z Leżakiem byłam w ciąży 🤣 jeszcze było coś z Babką, Filipem i Lexem  ale już dobrze nie pamiętam natomiast wszystko osobno nie sugeruję gangbang😄

Ogolnie zapuszczam sobie teraz wlosy i smaruje olejkiem z rozmarynu codziennie wiec po zimie bede mial fajny fryz, do tego myje glowe naturalnym mydelkiem z aloesem, wiec bedzie super 😎😎😎

dobra musze konczyc, pa ;* 

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Ogolnie zapuszczam sobie teraz wlosy i smaruje olejkiem z rozmarynu codziennie wiec po zimie bede mial fajny fryz, do tego myje glowe naturalnym mydelkiem z aloesem, wiec bedzie super 😎😎😎

dobra musze konczyc, pa ;* 

Poszukam tego rozmarynu skoro rekomendujesz. Pa👋

mnie sie kiedys kwikernes snila duzo razy, a ostatnio tylko Katiuszka kilka razy, i gory lasy i snieg tez, fajne sny.

Ostatnio z piatku na sobote mi sie za to nazisci snili, ze paraduja i Irma Grese w mundurze i biczu ja prdl to juz byl gruby sen ogolnie xD

Irma Grese jprle dziękuję za taki sen😄

5 minut temu, Hebee napisał:

Poszukam tego rozmarynu skoro rekomendujesz. Pa👋

no kupilem sobie jeszcze tam jest jakis olejek ze slodkich migdalow, limonene i linalool i olej ze slonecznikw jakies do zapachu i fajnie pachnie, kupilem za £6.50 

aloes tez dobry na wlosy, tak mi kumpel co ma papuge radzil, zebym smarowal olejkiem i zapuszczal sobie, to bedzie fajnie, mam jeszcze pol buteleczki, ale niedlugo ide po druga, zebym zapas mial i sobie cala zime bede zapuszczal, a na wiosne zobaczymy xD

no dobranoc, ja ide czytac, papa 🙂

• Like 1

6 minut temu, Hebee napisał:

Irma Grese jprle dziękuję za taki sen😄

nom najpierw ze bylem obserwatorem na jakiejs plazy gdzie bylo goraco i biale budynki, a tam pelno nazioli w mundurach, a potem irma grese mi sie snila w mundurze hahah, juz nie katiuszka tylko tera mi sie blond nazistka snila, gruby sen co xD

masakra 😄 kiedys sie za duzo naczytalem na wikipedii o nazistach i nazistkach i tera efekty xD

papa xD

Edytowano przez KochamElcie<3

7 minut temu, Hebee napisał:

Mnie się już śniło stąd kilka osób 😆 Narcyz chodził po łące gdzie mieszkam, a z Leżakiem byłam w ciąży 🤣 jeszcze było coś z Babką, Filipem i Lexem  ale już dobrze nie pamiętam natomiast wszystko osobno nie sugeruję gangbang😄

Grubo xD mi tylko raz się śniła Mona Dziwożona totalnie z du/py xd

• Haha 1

ja sobie nie przypominam, zeby mi sie jakis facet snl, dzisiaj z kolei mi sie snilo, ze w jakiejs jaskinii jestem i pelno duchow tam bylo, i jakies mroczne budynki, swiat nieumarlych czy cos w ogole, LOL chyba za duzo sie w gry rpg nagralem, ale fajny sen, snilo mi sie, ze na jakims tripie jestem w jakiejs ogromnej jaskinii i tam bylo miasto nieumarlych i pelno duchow, cos w ten desen, powinienem chyba znowu sobie zaczac prowadzic pamietnik snow, o zamiast tutaj pisac, to sny sobie pisac w pamietniku, kiedys juz to robilem, dobra zmykam, pa 😛

no ja sie kapie codziennie albo co drugi dzien na outdoor i mydelka, bo sobie wyobrazalem, ze taki swiezy i czysty to potem Katiuszka by sie przytulala do mnie, ale jej nie ma juz, ale kapiele mi juz zostaly, ciesze sie, ze teraz nawet w deszczu po ciemku wskakuje do wody, fajnie jest 😄

dzisiaj wszedlem po pas do wody i sie obracam i na plecy i nagle przed oczami mam czarne drzewa i ciemne pochmurne niebo, uwielbiam takie lekkie uczucie zagrozenia XDD

no a za chwile na srodku rzeki i juz sobie kraulem kawalek plyne i wracam xD i tak kilka razy xD

w bajorku albo lesnym strumyku tez lubie sie myc, ale tam sobir nie poplywam xD

Edytowano przez KochamElcie<3

1 godzinę temu, Hebee napisał:

Niedbanie o siebie to objaw depresji.

Mogło tak być, nie miałem dziewczyny a mamy to nie obchodziło. Co to za murzynka w awatarze?

3 minuty temu, Urmaj napisał:

Mogło tak być, nie miałem dziewczyny a mamy to nie obchodziło. Co to za murzynka w awatarze?

Psychiatrzy przez to poznają często osoby z depresją już na dzień dobry, że zaniedbani. 

Nie rozumiem tego przywiązania do matki uwagi. Ty masz rodzeństwo? Od kiedy masz z nią konflikt?

Murzynka była w jakimś filmiku  AI. Spodobała mi się. Szkoda że nie istnieje.

7 minut temu, Hebee napisał:

Psychiatrzy przez to poznają często osoby z depresją już na dzień dobry, że zaniedbani. 

Nie rozumiem tego przywiązania do matki uwagi. Ty masz rodzeństwo? Od kiedy masz z nią konflikt?

Murzynka była w jakimś filmiku  AI. Spodobała mi się. Szkoda że nie istnieje.

Od dawna, a od początku 2022 się do niej nie odzywam. mam rodzeństwo

Przed chwilą, Urmaj napisał:

Od dawna, a od początku 2022 się do niej nie odzywam. mam rodzeństwo

O co poszło?

31 minut temu, Urmaj napisał:

mam rodzeństwo

Który jesteś w kolejności rodzeństwa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto