Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Srala mamba

Po jakim czasie OD PIERWSZEJ RANDKI poszłyscie do łóżka

Polecane posty

Gość Srala mamba

ze swoim facetem??

Gość Srala mamba
bo ja na pierwszej randce :classic_cool:

Gość PO TRZECIEJJJJJJJJJJJJJ
:)

Gość A ja się przyznam że też to
zrobiłam na pierwszej randce. Teraz jesteśmy małżeństwem :)

Gość yfytdytg
ja z moim facetem chodzimy ponad 1,5 roku i nie poszłam jeszcze z nim do łózka, a on nie nalega bo mnie kocha :)

Gość DO yfytdytg
Ale jestes zaslepiona KOBIETO!!!!!!!! albo raczej dziecko:). Skoro jestes tak dlugo z facetem a on nie nalega na sex z Toba to normalka, ze ma na boku kogos kogo bzyka ;-) Ciemnota kobiet nie zna granic :D

Gość iVe Tee
Na 2-ej się pocałowaliśmy na 10 -ej, poszlismy do wyrka ;-)

Gość codziennie chodzę do łóżka
a wy gdzie śpicie, na podłodze?

Gość yfytdytg
jestem tego pewna w 100 % ze nie ma innej na boku i nikt mi nie będzie wmawiał czegoś czego nie ma a już na pewno nie jakiś debil z kafe :D i nie jestem dzieckiem mam 19 lat i wiem co to jest sex i jakie są tego konsekwencje a co do antykoncepcji to różnie z tym bywa. Pałowa moich znajomych powpadało sobie i co teraz? całe życie zmarnowane. Masz racje chwal te które dały na pierwszej randce, przecież to zwykłe dziwki są.. Moim zdaniem facet musi się trochę postarać :D

Gość Masz racje
yfytdytg jestem tego pewna w 100 % ze nie ma innej na boku i nikt mi nie będzie wmawiał czegoś czego nie ma a już na pewno nie jakiś debil z kafe i nie jestem dzieckiem mam 19 lat i wiem co to jest sex i jakie są tego konsekwencje a co do antykoncepcji to różnie z tym bywa. Pałowa moich znajomych powpadało sobie i co teraz? całe życie zmarnowane. Masz racje chwal te które dały na pierwszej randce, przecież to zwykłe dzi**i są.. Moim zdaniem facet musi się trochę postarać Tylko uważaj, żeby ten Twój nie skorzystał z usług tych dziwek :D

Gość yfytdytg
to juz jego problem ja mu otwarcie powiedziałam cos na ten temat, a wczesniej czy puzniej i tak bym sie wszystkim dowiedziała :D

Gość tu nie chodziło
hmmm... Tylko jak potem będzie między wami? Bo sex na pierwszej randce ok, ale w miarę upływu czasu...pojawia się brak zaufania... no bo skoro ja tak szybko z nim poszłam... a on spotyka tyle kobiet wokół siebie, to a nuż jakaś kobieta zrobi jak ja ( a jak wiemy każdy sądzi według siebie. ) No i pojawiają się : kontrola, fochy, brak sexu - no bo jak nie mówi gdzie jest, sex ma z inną, to nie ze mną... I koniec związku. Warto zacząć związek od iskierek w oczach obojga. zainteresowania. Nie od sexu.