Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DENI

informatyk potrzebny

Polecane posty

Chcę kupić laptopa proszę poradźcie Czy ten jest dobry Rodzina produktów EX5230E Procesor Intel Celeron M 900 (2.2 GHz, 1MB) Chipset Mobile Intel GL40 Express Pamięć RAM 2048 MB (SODIMM DDRAM2, 667 MHz, maksymalnie 4 GB) Ilość gniazd pamięci 2 (0 wolnych) Dysk twardy 160 GB SATA 5400 obr. Wbudowane napędy DVD+/-RW DualLayer Typ ekranu TFT WXGA Przekątna ekranu 15,4 Nominalna rozdzielczość 1280 x 800 Karta graficzna Intel GMA 4500M Wielkość pamięci karty graficznej Do 1759 MB (pamięć współdzielona) Urządzenie wskazujące Touchpad Typ baterii Litowo-jonowa 6-komorowa Karta muzyczna Zgodna z 3D Sound Blaster Pro Modem brak danych Karta sieciowa 10/100/1000 Mbps Wi-Fi 802.11b/g Rodzaje wyjść / wejść 1x DC-in (wejście zasilania) 1x PC Card (Typ II) 1x RJ-45 (LAN) 1x VGA 1x wejście mikrofonowe 1x wyjście słuchawkowe/głośnikowe 3x USB 2.0 Zainstalowany system operacyjny Linux Dołączone oprogramowanie brak danych Wysokość 30,3 - 43 mm Szerokość 360 mm Głębokość 267 mm Waga 2,88 kg Dodatkowe informacje Wbudowane głośniki Acer 3DSonic Wbudowany mikrofon Zasilacz w zestawie

Gość jak na ciebie
wystarczy:)

potrzebny jest mi tylko do surfowania po internecie i zastanawiam się czy go kupić

Gość szału nie ma
kupiłem Asusa o podobnych parametrach 3 lata temu i już wtedy to nie było nic wielkiego. Ale do surfowania po necie spokojnie wystarczy. Zauważ tylko, ze na pokładzie jest linux, podejrzewam więc że będziesz musiała zainwestować w inny system operacyjny (choć mogę się mylić). Jezeli tak, proponuję XP, bo przy tych parametrach Vista może trochę ciężko chodzić.

Gość fsdafasdf
jako laptop tzw. do internetu powinien wystarczyć. windows vista i laptopy to totalna pomyłka. kup sobie xp home.

Gość jak na ciebie
kup :D