Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładaczkatopików

założyłam tu dziś topik o Bachledzie

Polecane posty

Gość zakładaczkatopików
Kasa zostaje dla Irlandczyka najwyraźniej bo Alicja ma jeszcze jeden plan w .... Europie. W Europie?

Gość zakładaczkatopików
Alicja w Europie, dziecko w Polsce z dziadkami , Kolin w USA... całkiem nieźle... :(

Gość zakładaczkatopików
No to deugie dziecko w Niemczech , nie? Bo co ...? :(

Gość zakładaczkatopików
Ale kurde - zobaczycie że mam rację. Jednak liceum to liceum. Co za imbecylka - z taką urodą i wdziękiem mogła sobie żyć jak królowa. A tak? Będzie się włóczyła po Europie, znowu do USA, z dzieckiem do Kolina... nie wiem. I to koniec normalnego życia. :( MOJE ZDANIE :( A taką miała rodzinę i w Polsce mogła żyć też jak królowa...straszne.

Gość zakładaczkatopików
Teraz jest od niego całkowicie uzależniona. COŚ STRASZNEGO. Ja wiem jak to działa... można się popłakać no ale cóz... srał ją pies. Jakie życie jest okrutne. Ale po co została tą aktorką - miała być modelką.

Gość zakładaczkatopików
No MOIM ZDANIEM Alicja jest UZALEŻNIONA TOTALNIE od niego, on to wie i zawsze już tak będzie. :( No ale z takiej rodziny. Podskoczy - niczego nie zagra, nwet w Europie. I z czego będzie żyła? Wiecie co Majkel zrobił z Debi Rowe? Nic jej nie zapisał. Wydziedziczył. Na to samo wychodzi - nie za piękna Amerykanka, piękna Polka. A ta modelka nie potrzebowała go. Chciała dziecka. A Alicja go POTRZEBUJE żeby SAMA ZARABIAĆ. ALle bezsens. każda housefrau niemiecka ma się lepiej. Głupia idiotka :( I tak jedynie, że ma z nim dziecko zawsze będzie. A następne w razie co? Ale bezsens :(

Gość zakładaczkatopików
I zobaczycie - SAMA Z SIEBIE zrobiła kurwę bo za mąż nie wyszła. PO LICEUM ona w wieku 25 lat nie była męzatką. No idiotka. :( On siez nią nie ożeni - zoabczycie. Płonne nadzieje - już to widze wyraźnie. :( Sama chciała... jak wiele innych...

Gość zakładaczkatopików
Skoro w Polsce nie wyszła za mąż to zostawał tym bardziej wyjazd z Polski. Co za ciotka walnięta. WSTYD sie przyznać. Żeby cokolwiek robiła - grała u Wajdy nadal, teraz u Farela. A może miała rację?

Gość zakładaczkatopików
Musiałaby mieć jakiś związek z Hiszpanem grając w Niemczech żeby sie ktoś nią przejął. No to jeszcze. Gdzieś tam grać z jakimś Hiszpanem i coś tam... a tak? Sama jak patyk i rodzina w Polsce. No i w USA. Ale...

Gość zakładaczkatopików
Skoro karierę robi dupą to z tym Hiszpanem dziecko i dalej do USA, nie? Tam by się musiała puszczać, ale za to by nie musiała rodzić i mogła sobie tam siedzieć z tym dzieckiem. Przynajmniej to dziecko by miała w życiu a tak? Ale takie możliwości mieć i tak se życie spieprzyć.

Gość zakładaczkatopików
No nie wiem - z takiej rodziny to chyba wie się, że po liceum wyjazd. Ona a ta kochanka tego - jak mu to tam - były premier nasz. W BANKU W LONDYNIE po liceum. Przy niej ta Bachleda Boże :( Myślała, że nie wiem co. Tu se miała jakiegoś biznesmena schaczyć i dzieci zrobić. Do USA na wycieczkę i tyle. WARIATKA :( Ale zdarza się... :(

Gość 12...23
O huj ci chodzi?????

Gość zakładaczkatopików
No albo wyjazd i jako modelka. Tu tez by mogła być modelką. No teraz to sie urządziła... :(

Gość zakładaczkatopików
No marnie to widzę. Kolin jak tylko dziecko sie urodzi to 80latka. W sumie ma opinię i co - nagle święty? bez sensu. Skoro ma opinię wariata to dalej. Tylko dziecko żeby było zdrowe. No ale jak dojdzie do siebie to stwierdzi, że mu walnęło. Przez tą Brytyjkę na pewno. I w sumie też się wkopał w tę Alicję bo mógł mieć dziecko z Amerykanką. No ale już jedno z Amerykanką ma chore. No wiecie... zależy ile tam jest prawdy. Wtedy Alicja powie - przecież ma chore dziecko z ta Amerykanką. I będzie sobie płakać i pić. I znajdzie pocieszyciela... ale już ma dziecko z COLINEM (Boże jaka opinia). Ta modelka też ma tyle szczęścia co nieszczęścia, ze to dziecko takie chore... no może Ala to samo??? Ale nie życzymy jednak... :((( zt. PS. Ale jaka ta Curuś jest - to tu taka dobra opinia a tam taki kolin ze złą opinią. Coś strasznego , nie? :( Kurwa i tyle :(

Gość zakładaczkatopików
Moim zdaniem jak wszystko będzie OK i skończy z Bachledą to znajdzie sobie jakąś z Kanady czy Australii lub Nowej Zelandii i może potem znowu Amerykanki jak będzie OK lub znowu dziecko... bo co mu pozostaje? No zalezy czy będzie miał role. Zobaczycie. Mam wrażenie , że mam rację. :( Bachleda w Europie - akurat Kanada mu spasuje. I tyle.

Gość zakładaczkatopików
Bachleda na razie gdzieś tam...własnie wychodzi z kąpieli. Niedługo zapracowana w Europie...dziecko z amtką jak należy, Kolin nowa dziewczyna... może jej to właśnie objaśnia? :(

Gość zakładaczkatopików
dziecko z matką. = tak miało być... eh ten Kolin, ten Kolin... Karol, Karol - był taki film, nie? Wszystkie baby na Karola. :(

Gość zakładaczkatopików
No i taka bachleda to PYTANIE NIEUSTAJĄCE - w sumie PO CO CI TO DZIECKO. Niejedna słuchajcie wyjdzie za mąż czy dupę da - mąż dla niej wszystko, wszystko. A ona jeszcze musi PRACOWAĆ żeby sie ten kolin do niej przyznał. I wyglądac. I w ogóle Boże - ZARABIAĆ po prostu. MAKABRA. I to z takim wyglądem. to jestem modelką i sobie robię co chcę, czy aktorką nawet. Ale nie że rządzi mną jakiś KOMPLETNY PALANT , który nie gwarantuje KOMPLETNIE NICZEGO oprócz nie wiem... cofania sie w rozwoju. :( Nawet kasy mi nie gwarantuje - jej. No taka prawda :( A dziecko? Jakie życie? Po co mu to dziecko? Czy ten gość myśli? Nie bo by sprytniej wymyślił. Ha!

Gość zakładaczkatopików
:(

Gość zakładaczkatopików
brak mi słów :(

Gość Dostojny Kawaler
:(