Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładaczkatopików

założyłam tu dziś topik o Bachledzie

Polecane posty

Gość zakładaczkatopików

ale mi zniknął :( Nie umiem go znaleźć. :( W każdym razie doszłam do wniosku, że bez hiszpańskiego filmu została dodana do tego Kolina. No bo w sumie to dziwne...takie bez sensu. W sumie mogła normalne tam życie mieć , normalnie żyć, a tu takie...szczęście chce się napisac. No ale tak to jest jak się nie wie, że się urodziło w Meksyku. Ja tam całe życie - jak cień - urodzona? W SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM.

Gość zakładaczkatopików
No zostawała jej kariera modelki bo tym Panu Tadeuszu. Przypuszczam, że te filmy w Niemczech to dzięki nazwisku WAJDA i tyle. To nazwisko, nie? No mogła być mądrzejsza zatem i zrobić z 2 filmy hiszpańskie. Zawsze lepiej by wyglądała. A tak ? Słusznie skończyła w willi Kolina.

Gość montaż razy dwa
co tam u tych Bachledów słychac:D? w temacie nie jestem, czasem gazeta sama zakrzyczy: patrz ja i collin:D Mam za duzo lat na takie cos. Taki agresywny marketing....tylko czego?? I co z synkiem Collina to bardziej mnie interesuje. Ma synka? Lubie dzieci wiec pytam:) Nie wiedziałam, ze ma dziecko. Bo nie czytam portali i gazet. Za duża jestem na to:D

Gość zakładaczkatopików
No nie wiem - na szczęście nie jestem żadną gwiazdą. Jednak co normalne życie to normalne życie... nie wiem :( W sumie czyje to dziecko? Na pewno będzie super matką, a jak się rozmyśli to Kolin przygarnie Omera Bhati. No straszne :( Dla mnie TRAGEDIA - z mojego punktu widzenia oczywiście... :( Ale... Polska fantazja - ułańska jak to mówią...

Gość zakładaczkatopików
Nie wiem o co ci chodzi czerwona do góry. W sumie coś się dzieje. Wczoraj w telewizji widziałam koncert lady gaga. Słuchajcie - jak ona daje czadu na tych koncertach to mi sie aż wierzyć nie chciało. Hard core dosłownie zrobiła z tego swojego kiczu. NIezła jest. Aż mi sie wierzyć nie chciało, ale dosłwonie Nergal. Jedynie Biblii nie spaliła ta cała gaga. Grała na perkusji nawet.

Gość montaż razy dwa
pisaliscie, że synek Collina jest chory.. lubie dzieci wiec pytam? chory na co? grypa czy cos poważniejszego?

Gość zakładaczkatopików
Ma chorobę genetyczną bardzo rzadką. Któregoś tam chromosomu brak. Kolin siewystraszył bo wszyscy pewnie , że to przez niego. Przez jego ćpanie i picie. Teraz sie okaże jak Alicja Bahleda urodzi zdrowe dziecko. Pewnie się zastanawiają czemu to dziecko jest chore. Z Polski to nic mu nie zrobią. Pewnie nikt w rodzinie nie chorował żadnej i to tak zwalili na niego bo z Irlandii i się ciągle wygłupia - a to dziecko bez sensu się śmieje (między innymi). No ale ta modelka też taka wesoła... taka wesoła, że aż ma dziecko. Najmądrzejsza ta Brytyjka, nie? Na niej sie mści - ale nie wiem kto się rozwiódł i czemu. Po 3 czy 6 miesiącach. No ale długo. Chodziło tylko o małżeństwo. Następny Dżekson. Ale najgorsze jest to, że ta Alicja jest z normalnej rodziny. Colin też, ale żaden milioner, a ona? STRASZNE :(

Gość zakładaczkatopików
Ta modelka to mogę powiedzieć jedno TAKA TAM SOBIE ŁADNA. To ma dziecko z aktorem. Bahleda pewnie myśli, że będzie tak samo. No nie wiem... w sumie zostaje tylko Wajda... i teraz Farell. Czy to wystarczy na złoty medal? Zobaczymy.

Gość montaż razy dwa
Nie jestem w temacie:) Oczywiscie dziecka szkoda, że chore... Hmmmm może to od picia, cpania i brania leków na uspokojenie, z cego słynie ten swiat... Ale.. chyba się dobrali... z niego taki dobry aktor nie jest. :D z niej też nie:D to chyba coś na miarę Żuławski Rosati...gazety też foty pokazywały.. A mnie interesują piękne, prawdziwie miłości:)

Gość
Przepraszam ze sie wtrace, czy wy napewno wiecie oczym wy piszecie? przeczytajcie te wasze posty,to jakis zargon a nie dyskusja.

Gość montaż raz dwa
No właśnie obejrzałam ich zdjęcia razem, że najpierw (tak napisali) jej nie chciał, a później się rozmyślił. No to nie wiadomo o co chodzi. O Oskara? Tak se mogą dziecko nazwać bo reszta to uhmm... PS. Dziewczynka to Malina - a może będą będą bliźniaki?

Gość zakładaczkatopików
No może się w niej zakochał... ciekawe na jak długo. Wujek Alicji ma 305 milionów zł. A on dolarów. A te jego sex kasety i nawet jakaś 70 latka go oksrażyła o podjudzanie jej przez 3 godziny. No cóż... dziecka z 70 latką by nie miał.

Gość zakładaczkatopików
No właśnie obejrzałam ich zdjęcia razem, że najpierw (tak napisali) jej nie chciał, a później się rozmyślił. No to nie wiadomo o co chodzi. O Oskara? Tak se mogą dziecko nazwać bo reszta to uhmm... PS. Dziewczynka to Malina - a może będą będą bliźniaki? ================================ TO BYŁ MÓJ WĄTEK!!! ================================ Alicji chyba chodzi o kasę. No ale 305 milionów złotych mają.

Gość moglby mi ktos wytlumaczyc
bo nie wiem o co chodzi :D tylko tyle ze Bachleda w ciazy jest ! i co dalej co z farrelem ? :D itd ... czemu sie tak burzycie? mieszkam za granica a nic mi nie wiadomo :) tyle co z kafe:P a Bachleda slodziutka byla, fakt ani z niej ani z niego dobrzy aktorzy :) wytlumaczcie pokolei wszystko :)

Gość zakładaczkatopików
Ale to było 4 lata temu - jego synek był wtedy malutki. Do niego chyba dopiero teraz dotarło,że on jest chory, nie taki jak inne dzieci. Smutne :(

Gość zakładaczkatopików
No ja uważam, że ślubu nie będzie. Dziecko? JAk Alicja zrezygnuje to je weźmnie. A jak wróci do Polski to oleje. No ale ma jakieś dziecko. Nie wiem. Jak to widzicie? Jak to wygląda? Strasznie, nie? W sumie kasa jej się należy na dziecko, a reszta? :(

Gość oh yeas
lovely Twin;)

Gość zakładaczkatopików
Jak tu przywitać Alicję po powrocie do Polski... on jest cwany. On z nią w ogóle nie chciał grać. No cóz... :( Ale czego mógł sie spodziewać po nagabywaniu 70latki. Żeby jeszcze był z USA. jak na Irlandię dosyć zarobił. Bahleda to zemsta na USA. Mógł po prostu wyjechać. i tyle :(

Gość zakładaczkatopików
Ten film ONDLINE to jeden kretynizm. Ratuje go tylko dziecko z Bahledą w sensie komercyjnym. No ciekawe ile zarobią... na ciąży... :( PS. Widzieliście jak potraktowali BIAŁEGO Majkela to co może być z jakąś tam Bahledą... :(...300 milionów dolarów. Ciekawe jaki sporządzi testament, nie? Niby młody, ale warto pomyśleć.

Gość montaż razy dwa
:D dobre. Coś jak Jolie i Olbrychski:D Nie szkoda drzew na to? Tej celulozy? Może lepiej zamiast pisac lub samemu tworzyc takie historie... dac biednym dzieciom na zeczyty? Może jaki mały Eisten nie ma na zeszyt???

Gość zakładaczkatopików
No na film o rybaku który wyłowił Bahledę to szkoda celulozy. Wiecie - ona nie wiedziała po co tam pojechała - wyjka odwiedzić, no i tak sie skończyło bo by wróciła. Musiał jej naopowiadac, że ma dziecko chore , dużo kłopotów i takie tam...scenariusz piękny. Na dodatek wygląda tam jak małpa - jak to rybak. A ona? Niczym córka rybaka - Bachleda. No cóz... już wiem co włączyć na lotnisku (gdybym była dziennikarką). Ale nie jestem... : (

Gość zakładaczkatopików
Olbrychski by im się dał. Takie role. A Curuś ma ... 26 lat. To za dużo. 21 by musiała mieć. 22... za stara na karierę. Ona miała być modelką jak dla mnie i koniec. Po Wajdzie. Tam jakieś episody, życie sobie NORMALNIE ułożyć i coś tam grywać. Czy ona jest dobrą aktorką?

Gość zakładaczkatopików
Mnie sie wydaje, ze on sie nią załamał. No ale w sumie, w sumie - zabawna, chętna. PODOBNO ma komórkę wyłączoną do września. A WYGLĄDA jakby ją zgwałcił, nie? Conajmniej. No to ją ratuje jego zła opinia. No ale co jej to da? I ma dziecko i żonaty był. Czy ta Bahleda jest normalna? Jeszcze chore dziecko ma. Walnieta :(

Gość zakładaczkatopików
Olbrychski to jak Żebrowski. Kierunek ROSJA. A Bachleda? No cóz... Żebrowski się z Amerykanką nie ożenił. Bachleda jak na razie też za mąż nie wyszła. No tego nie rozumiem. OGŁUPIAŁA bo by była rozwódką. No nie wiem - stara, sami powiedzcie. Ale czy jej da coś to dziecko? Pożyjemy zobaczymy.

Gość zakładaczkatopików
No mnie sie wydaje, że ta Bachleda PRZESADZIŁA z tą samopromocją. No ale jej sprawa. tam wszystko jest tak JEJ SPRAWA, JEGO. Poobgadują i nic nie zrobią. A tu? A TU? Dla mnie koszmar. Jeszcze z Polski to już całkiem jej sprawa. No ale on ma złą opinię, a Bahleda dobrą. I tyle. Zawsze coś.

Gość montaż razy dwa
Talent i dobrą aktorką zarówno w polskich jak i zagranicznych jest Joanna Pacuła. Plus, że nie zmieniła nazwiska na McPacula... lepsza niz Scorupko. Natsja Kinski... też dobra. A Alusia? Napewno na scenie polskiej wypada lepiej niż inne.. ale na zachodniej..gdzieś umyka.... Paul Newman..był dobrym aktorem. Nie wiem, czy nie lepszym od de Niro. On jedzie trochę na tym co było...taka reklama nazwiska. U nas na miarę Paula Newmana...był Zapasiewicz.. ten co niedawno zmarł...Pięknie grał. Naturalnie. bez sztucznych grymasów twarzy...szkoda, że zmarł....

Gość zakładaczkatopików
Czas pokaże i życie. No nie wiem... nie bedę tu zrzędzić . Na razie off bo mi powiedzą, że nie mam co robić lub komuś źle życzę... :(

Gość zakładaczkatopików
Uważasz, że będą grać razem? Kolin i jego Polish girlfriend? Zależy czy film pójdzie dobrze, ale wiesz - Bachleda ma rodzinę w USA i nie jest biedna, nie? A Kolin nie ma tam rodziny. On jest z irlandii - to wyrzutek rodziny. Wszyscy normalni a Kolin świrnięty. No ale ma majątek. Może Bahleda leci na forsę? Niby co robiła w Polsce cały czas. Żebrowski jest po filmówce, nie? A ona? I tez nie pasuje do Kolina. Pasuje? Nie. A Bahleda pasuje? No nie wiem...

Gość zakładaczkatopików
No ona by musiała być po filmówce przynajmniej jakieś tam szkoła jakaś tam poska - Wajda i te sprawy. A ona po prostu miała rolę w filmie, nie? I tyle. W łodzkiej szkole filmowej sie uczyła? Zna tam ludzi? To by było COŚ, a tak? :(

Gość zakładaczkatopików
Alicja jest po LO w Polsce. Wiecie co... nikt jej sie nigdzie nie da. I pisze że wkrótce PO PORODZIE (???) zamierza grac w kooprodukcji amerykańsko- niemieckiej. Co o tym sądzicie? A gdzie Meksyk? Zjadła?:(