Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o12345678910

PROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

Jakiś czas temu uprawiałam z chłopakiem seks analny [przez odbyt]. Miał wytrysk we mnie, miałam wtedy 14 dzień cyklu, a cykle mam 28-29 dniowe. więc najprawdopodbniej były to dni płodne. Miesiączke powinnam dostać dzisiaj [23.08]. Ale nie zapowiada się. Bolą mnie tylko piersi, brzuch w ogóle. Od stosunku mineło 12 dni i zrobilam test- wyzedł negatywny, a miesiączki nie widać. Czy to moze być jakaś ciąża pozamaciczna ? ;(((( Strasznie sie boje. Czy test wgl moze wykryć ciąże poza maciczną ? Dodam, że ostatnio miałam bardzooo dużo stresów, ale miesiączka NIGDY mi się nie zpóźniała, a tu jeden dzień i nawet nie ma sygnałów jej nadejscia. Czy możliwe jest wgl zajście w ciąże przez odbyt ??

Gość lkjuhyt
no jak ciąża pozamaciczna to tylko przez odbyt....:o

Gość kijuiyhugy
za parę dni pojawi się guzek na udzie wtedy będzie wszystko jasne :o:P

Gość uyvyu
Jesli sperma jakims sposobem została przeniesiona do pochwy to tak.. jak sie zabezpieczyliscie? bierzesz tabl.anty??

Gość lkjhgf
jeśli jesteś rocznik 94 to gratuluję :o

Gość uyvyu
ojjjj... Myślę ze nie jestes w ciazy, jesli doszedł na bank w odbyt..

Gość uyvyu
ile masz la?? czy ewentualna ciaza bedzie dla Ciebie "końcem świata"??

Gość o boshe...
ile ty masz lat dziecko?! zamiast sie brac za seks to lepiej za nauke sie wez! ja pierdole, jaka ta mlodziez jest tepa i beznadziejna... od seksu analnego, tugdziez robienia loda z polykiem nie zachodzi sie w cize tempaki! wiesz wogole gdzie masz macice?! Boze, widzisz i nie grzmisz, eh:/

Gość uyvyu
Zgadzam sie- dzieciaki nie są wyedukowane..;/;/;/

Gość o boshe...
ja mam dopiero/az 24,5 roku ale mnie uczyli w szkole od czego zachodzi sie w ciaze... no ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec, czy to naprawde jest takie malo oczywiste ze nawet jesli facet doszedl w odbycie to ta sperma raczej poplynie dalej wzdluz jelita (jesli wogole gdzies sie wybierze?!) a nie przeniknie przez jelito do macicy? proponuje po seksie analnym popedzic do toalety i zrobic kupe, albo co najmniej puscic baka i na pewno pozbedziesz sie nasienia ze swojej pupy:) wtedy przynajmniej bedziesz wiedziala gdzie ona jest:P

Gość uyvyu
Niestety autorka topiku milczy... Chyba głupio się jej zrobiło;p;p;p

Gość o boshe...
a na drugi raz uzywaj prezerwatywy i przede wszystkim nie zgadzaj sie po stosunku analnym na stosunek waginalny, no chyba ze partner dobrze wymyje swoje genitalia, mowie to na wszelki wypadek gdyby autorka tez nie wiedziala, ze w odbycie szleje duzo bakterii kalowych i moga one powodowac nieprzyjemne infekcje:-/

Gość o boshe...
no chyba tak, najsmutniejsze jest to ze dzieci biora sie za seks, chociaz wiekszosc z nich nie potrafi nawet zalozyc kondoma prawidlowo:-( przynajmniej mam nadzieje ze uspokoilam autorke topiku ze nie jest w ciazy:-P

OMG!! Ręce opadają!!! echhhh.... Nie ma to jak brak odpowiedzialnosci;/;/;/

Gość walić sie w odbyt
fffffuuuujjjjjjjjjjjjj

Gość o boshe...
Autorko, a swoja droga wielkie dzieki za wytlumaczenie nam co to jest stosunek analny - [przez odbyt] :-) :-) i za poprawienie mi humoru przed snem:-) musze isc z tego wszystkiego zajarac bo mi sie mozg lasuje od takich topikow...

Gość o boshe...
dokladnie, rece opadaja! szczerze mowiac to mam wrazenie ze jak czasem czytam niektore topiki na kafe to czuje ze sie uwsteczniam troche... ciesze sie ze autorka nie narywoala nam jak to wygladalo lub tez ze nie zamiescila zdjecia... eh:-/

Gość o boshe...
cholera, mialo byc "nie narysowala"

hehe;D A swoja droga to kafe powinna byc tylko dla pełnoletnich.. ale ograniczen sie nie wprowadzi.. a liczba topików z 13-15latkami w ciazy wzrasta..

Gość takajendableble
>Czy możliwe jest wgl zajście w ciąże przez odbyt ?? teoretycznie seks analany może doprowadzić do ciąży, jeśli sperma z wytrysku wypłynie z odbytu kobiety i dostanie się do pochwy . co trudne nie jest bo pochwa jest bardzo blisko. ale watpie zebys byla w ciazy ; ]

Gość o boshe...
i jeszcze jedno, podczas seksu analnego mozna uszkodzic sluzowke i miec niezle krwawienie, a raczej trudno bedzie 13latce wytlumaczyc pozniej w szpitalu na zszywaniu jak to sie stalo ze jej kiszka pekla, wiec radze uwazac:-P

Gość o boshe...
teoretycznie jest mozlwie zeby spermy splynela z odbytu w okolice pochwy natomiast rowniez nie uwazam zeby autorka byla w ciazy w tym przypadku. Wydaje mi sie ze jest to raczej pytanie w stylu "Czy zachodzi sie w ciaze od robienia loda z polykiem?", jak juz z reszta wczesniej wspomnialam. Najsmutniejsze jest to ze ludzie biora sie za cos o czym nie maja pojecia i wcale sie pozniej nie dziwie ze malolaty lataja z brzuchami, niektore pewnie nadal sie zastanawiaja jak to sie stalo ze zaciazyly. Z gory sorry za sarkazm, ale to jest po prostu zenujace, ze w 21 wieku, dzieci ktore uprawiaja seks, nie wiedza tak naprawde skad sie biora dzieci i jak dochodzi do zaplodnienia!

Pani na biologii nie nauczyła;/ Kurcze.. To chyba wina systemu- chociaz wszystko jest teraz przesiakniete seksem.. Wszedzie o tym pełno.. To i wiadomości w tych 13 letnich główkach powinny byc;/;p POWINNY.... ale jak jest?? Widac..

Gość takajendableble
hmm. ja tam nie bede krytykowac autorki bo sama jestem malolata. i jakos uprawialam seks analny dwa razy i nigdy w ciaze nie zaszlam xD a wogole nawet do analnego lepiej uzywac prezerwatyw bo to nawet przed bakteriami chroni itd. ; ] to tak do wiadomosci autorki. a ja tak przy okazji sie zapytam moze... zkoro dwa testy wyszly negatywne to na bank w ciazy nie jestem? xD tylko prosze nie najezdzajcie na mnie . wlasna glupota.. ; |

Gość o boshe...
Test jest wiarygodny dopiero wtedy kiedy zrobi sie go najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki, w przeciwnym wypadku w moczu moze jeszcze nie byc odpowiedniego stezenia hormonu i moze wyjsc negatywny pomimo tego ze jest to bardzo wczesna ciaza. Jesli nie uzywacie pigulek lub nie macie spirali, wtedy nalezy ZAWSZE uzywac prezerwatyw!!! Racja, to dziwne ze teraz nie ucza takich rzeczy w szkole skoro gdzie sie nie spojrzy to wszystko epatuje seksem... Tylko mysle ze lepiej byloby gdyby autorka najpierw zapytala czy od stosunku analnego mozna zajsc w ciaze a dopiero pozniej sie brala za seks...

Gość o boshe...
a co do ciazy pozamacicznej to jest ona wtedy kiedy jaejczko zagniezdzi sie poza macica, co nie znaczy ze zagniezdzi sie w odbycie:-P

Gość takajendableble
wlasnie chodzi o to ze mam nieregularne miesiaczki i nie mgoe ustalic kiedy powinnam dostac ; | wiem tylko ze od jakiegos miesiaca nie dostalam. a pierwszy test zrobilam 2 tyg po "niebezpiecznej sytuacji" a drugi ponad 3 tyg. po. czyli wynik powinien byc wiarygodny.. a chcialam dodac ze w naszym wieku latwo ulec emocja ; | i to jest najgorsze. ja nigdy wiecej nie dopuszcze do takeij sytuacji..