Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna za oceanem

samotna za oceanem

Polecane posty

Gość samotna za oceanem

jestem z moim chlopakiem juz jakies 6 lat, fakt ze on nie jest polakiem tylko irlandczykiem, mieszkalmy w irlandii, problem w tym ze nie jestem szczesliwa tak do konca,mimo ze moj facet jest dobry i troskliwy, i za kazdym raziem kiedy dzwonie do rodzicow i slysze na pytanie co slychac? ich slowa ze chciaeliby mnie tutaj czyli w pl no i to ze jakis fajny chlopak sie w sasiedztwie pojawil dla mnie i zebym zostawila obecnego, doprowadza mnie to do tego ze podswiadomie nie jestem szczesliwa z moim facetem no i ten brak polskiego bogosu albo pomidorowki na stole bo on lubi co innego jesc, nigdy nie uslysze "kochanie dzisiaj mam ochote na schabowe.." przechodzily takie mysli zeby wracac do polski rzucic wszystko tylko teraz ja nie mam do czego wracac, wynajecie kawalerki za duzo kosztuje jak na samotna osobe, a u rodzicow juz nie ma miejsca bo rodzenstwo przejelo mieszkanie..., czuje ze mam jakas dziwna depresje nie wiem co zrobic czuje sie jakas pusta ograbiona z uczuc, ze szczescia, nie wiem co mi jest...

Gość bumblebeee
dziwna jestes z tym bigosem czy schabowym, tez jestem za oceanem i tez mam faceta a wlasciwie meza ktory nie jest polakiem i jakos nigdy mi do glowy nie przyszlo ze on nigdy nie powie mi '' gdzie jest schabowy'' mam to gdzies. chyba go nie kochasz jednak wiec wracaj do polski albo szukaj kogos innego, najlepiej milosnika bigosu i schabu

Gość Afryka81
Boshe drogi,co za dylemat,wracac z powodu schabowego?? Tu tez sie da zrobic schabowy. Bigos rowniez. Jesli ktos potrafi...

Gość zjedź coś słodkiego
pewnie ci się okres zbliża ;)

Gość za oceanem ahahha
w Irlandii... ho ho ho kiedys to sie mowilo, ze za oceanem to w USA conajmniej, a teraz juz UK i Eire...