Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89u98ujuhiuhi

Czy o Was tez pozapominali znajomi??

Polecane posty

Gość 89u98ujuhiuhi

dopoki bylismy razem w grupie (na studiach) wszystko bylo cacy, spotkania, gadki szmatki, zaproszenia na urodziny imieniny, ogniska itd itp. Teraz kiedy mialem przerwe w studiach (pol rolu mnie nie bylo)- ani pierdu pierdu, zero smsow, zero telefonow. ciezko znalesc prawdziwych przyjaciol, znajomych

Gość upupupupupupupupupup

Gość takie jest wlasnie 90 procent
mlodego spoleczenstwa. Wredne egoistyczne chuje kazdy patrzy zeby tylko wygodnie ustawic wlasna dupe. Tylko mi nie mowcie ze dawniej bylo tak samo, gowno prawda

89u98ujuhiuhi nie masz przyjaciół ? bo nie idziesz z duchem czasu ... i widac ze nie masz zainstalowanych komunikatorów :P był bys na NK :) miał bys zyczenia na urodziny i świeta Bozego Narodzenia, wszyscy by cie lubili ( miłe komenty pod fotami ) i szanowali :P

regres - ja mam wielu znajomych na Nk i w sumie na udzodziny az 2 osoby złozyły mi zyczenia, na swięta moze ze 3... :D wiec nasza klasa nie dosyc ze jest beznadziejnym portalem to jeszcze uswiadamia człowiekowi ze mimo 100-200-300 znajomych tak naprawde nie ma nikogo :) a co do pytania autora to tez sie tak czuje. mam 3 kumpli z ktorymi utrzymuje czas juz dobrych kilkanascie lat. reszta sie gdzies zagubiła :)

wiem ze to było z lekkim sarkazmem ale nie dawaj chłopakowi złudnych nadziei :) jeszcze sie załamie jak nikt nie bedzie do niego pisał :)

on juz od dawna pewnie załamany jest :P ten topik przelał tylko jego czarę goryczy :P

Gość 89u98ujuhiuhi
hehe no macie racje. rece po prostu opadaja :)