Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_koniczynka

totalna depresja /

Polecane posty

Gość samotna_koniczynka

Czesc :) Czesto zagladam na forum a dzisiaj cos mnie dopadlo zeby napisac. Podzielic sie moimi myslami. Wiem ze pewnie nikt tego nie przeczyta ale jakos mi sie lzej zrobi na sercu jesli jednak napisze. Od wczoraj placze. Rycze nawet. Czuje sie jak totalne zero. Mam okres. Moze to przez to. Zaczelam brac znowu tabletki anty ... moze to przez to. Mozliwa jest depresja dlatego? Ogolnie to ... tesknie za swoim EXem. Nie mamy kontaktu bo on nie chcial Poznalam kogos ... bylo przez 2 miesiace super ... fajni przyjaciele ... genialne spedzanie czasu ze soba ... tylko najpierw caluje mnie a 15 minut pozniej mowi jaki to super czas spedzil ze swoja byla dziewcyzna dzisiaj. Chyba mnie to najbardziej dobilo dzisiaj. Siedzialam i sluchalam jak im sie super rozmawialo ... jak to ja podnosil i jaka ona jest malutka i chudziutka. Jaka ona jest malutka uslyszalam 5 razy. Boli. Nie chcialam sie angaziwac a jednak. Nie chcialam poczuc do niego co czuje a jednak. Oni rozstali sie 4 miesiace temu. Po 2 latach znajomosci. Chcialam byc dla niego najlepsza przyjaciolka no i jestem. A boli jak cholera. Nie wiem co robic dalej. Jak jakas nastolatka. ;/ Uwielbiam go ale wiem ze jezeli bede spedzac z nim czas to poczuje cos o wiele wiekszego niz teraz. A z drugiej strony naprawde fajny facet z niego ... wiec moze zdusic w sobie wszystkie eomocje i byc ta prawdziwa psiapsiula. Tylko niech mnie wiecej nie przytula, nie caluje, nie mowi jaka super jestem i nie spi ze mna w jednym lozku. Bo to jest chooooore! tyle moich wypocin. Musialam sie wyzalic. Przepraszam wszystkich ktorzy sadza ze takie wpisy sa bez sensu.

Gość yyyyyyyyyxxxxxxxxxxx
tyle moich wypocin. Musialam sie wyzalic. Przepraszam wszystkich ktorzy sadza ze takie wpisy sa bez sensu. --jeśli pisanie przyniesie Ci ulgę to pisz.I nie przepraszaj nikogo,bo to co na kafe inni myślą to ich sprawa.Grunt,abyś Ty poczuła się lepiej.

Gość gość
Rok temu skończyłam szkołę. Nie znalazłam pracy, nie dostałam się na studia. Od tego momentu coś było ze mną nie tak. Ogólnie zawsze byłam zamknięta w sobie ale wtedy strasznie denerwowali mnie inni ludzie. Czasem tak mną nerwy trzepały, że musiałam wyjść, inaczej wszczynałam awantury. Wszystko mnie wkurzało. Spałam całymi dniami. W nocy czasem nie mogłam a czasem przesypiałam cała noc i dzień. Wszyscy mówili mi, żebym wzięła się za życie ale ja nie widziałam jak. To nie było zwykłe lenistwo czułam się cały czas zmęczona, czasem brakowało mi powietrza. Szukając pomocy trafiłam na stronę http://moc-energii.pl i zdecydowałam się zamówić oczyszczenie aury. Pomogło. Wreszcie stałam się żywsza, i inni ludzie przestali mnie denerwować, po prostu nie zwracam uwagi na to co mnie wkurza. Czuję że w końcu idę do przodu.