Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madanna

Chciałabym faceta, który nie pija piwa, wódy

Polecane posty

Gość madanna

czy tacy w ogóle gdzieś są?! :o Bo takie tanie chlanie to mi wieśniactwem zalatuje, a w dodatku ostro po tym śmierdzą.

Gość ja znam takiego abstynenta
ktory nawet cukierka z alkoholem nie zje

i calkiem go lubie :D

Gość madanna
Gdzie wy ich znalazłyście?! Ja zawsze trafiam na ochlejtusów, którzy teraz piją "jedno piwko dziennie", a za 2 lata to już będzie jedno piwko na godzinę i brzuszysko większe niż moja ciotka Stanisława miała w 9 miesiącu 😭

Gość madanna
Oh sorry, teraz zauważyłam, że to jedna osoba pisała, a zatem: Gdzie ty go znalazłaś? :D

hehe ja go przypadkem poznalam na weselu. Powiem ci ze przegiecie w zadna strone nie jest dobre. Wojek mojej znakomej, na weselu swojej mamy wylewal wodke do kwiatkow jak mu rodzina polewala, a teraz jest alkoholikiem, menelem nie majacym domu.

Gość madanna
Wiem, że w żadną stronę nie jest dobre, ale chodzi mi tylko o to, żeby nie chlał tego śmierdzącego piwska i wieśniackiej wódy. Może sobie wypić lampę dobrego szampana czy wina, z jakiejś tam okazji, ale żeby nie traktował alkoholu jako rozgrzewki do zabawy :o

hmm, to musisz takiego sobie znalesc :D. Widzisz, mi ani piwo, ano wodka nie przeszkadza, byle bym widziala ze koles nad tym panuje :)

A moj wlasnie taki jest.Upije sie moze raz czy dwa w roku,ale zawsze z umiarem.A na piwo pozwala sobie jakos tak raz w miesiacu ale musi go najsc ochota i wtedh piwkujemy delikatnie.Zycze autorce powodzenia w szukaniu.:p