Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Dziewczyna już nie.... kochanka tak???!!!

Polecane posty

Hm nie wiem czy robić nie jestem z chłopakiem prawie miesiąc mamy po ja 22 i 21 seksu nie uprawialiśmy ale petting owszem , to on zerwał bo nie mogłam iść na kompromisy za bardzo chciałam go zmienić a siebie nie wiem niema nad czym płakać stało się ale trochę boli po 1,6 roku chodzenia bo miał być kiedyś ślub dom dzieci on tak mówił ale zerwał bo za dużo się widzieliśmy i nie miał czasu dla siebie!!. Teraz tylko uczymy jemy kontakt koleżanka kolega rozmowy bez misiu itp tylko takie normalne. I hm wczoraj jak nigdy bo w ciągu tego mięsiąnca raz odezwał się przez telefon bo mnie widział w galerii jak robiłam zakupy i co pogadaliśmy przez chwile i tyle tak się widzieliśmy przy oddawaniu rzeczy tak z 4 razy a tu iPod się zespół a tu coś tam ale bez przytulania całowania tylko raz dałam mu buzi w usta i tyle no ale wracając do wczoraj napisałam na takim portalu blip kto chce pogadać na temat erotyczne no sorki to kobiecie już nie można i nikt się tam nie zgłosił paczę napisał na gg że on sie zgłasza i co gadaliśmy i na zwykłe tematy o "nas" jak i seksu i on bo musiałam zejść z neta napisał sms jak byś zatęskniła to przyjdź do mnie ale niczego poza pieszczotami nie mogę obiecać. I teraz moje pytanie co robić bo cała rodzina z przyjaciółkami go nie lubią przez co co zrobił i itp.spotykać się i mieć nadzieję że wróci do zawiasku czy się nie pakować i zostawić to losowi

nie pakowac...im dluzej go przytrzymasz to nabierze do ciebie szacunku i bedzie chcial zwiazku,a nie przytulania i pieszczot.nie badz glupia,nie daj sie wykorzystac.dla mnie sprawdzone-nie dac-przytrzymalam juz niejednego i zawsze zwiazek byl...i potem ja zrywalam,bo sama widzialam,ze to palant :o

Gość prowokejszyyyynnn

Gość salii
To nie jest prowokacja ja na prawdę nie wiem co zrobić :(

Jak to nie wiesz? Nie idź na coś takiego. Facet Cię zostawił. Teraz zaprasza na pieszczoty... Poza tym, że nie ma do Ciebie szacunku i myśli, że będziesz na jego zawołanie, nic więcej Ci nie da. Ja bym się nie zastanawiała. Boli, bo pewnie coś jeszcze do niego czujesz, ale pokaż, że masz swoją wartość. Napisz mu, że kuszące, ale obejdziesz się :)

Gość a ja mam takie pytanko
1,6 roku chodzenia? tak dokładnie liczysz? Chyba nie miałaś na myśli 1 roku i 6 miesięcy???