Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoltan Kodaj

Jeśli chchcesz porozmawiać z interesującym facetem - wejdź.

Polecane posty

Gość faceci tacy są
hej Lusia prosimy o średnio pikantne szczegóły :P to ja ---tacy SAMI,a ściana między nami

Takatamsobie, prosiłabym Cie teraz o chwile uwagi, skupienia oraz ufności w moje predyspozycje szacujące męskie wartości. Otóż chciałabym powiedzieć, że Zoltan to niezwykle interesujący mężczyzna, co zostało wywnioskowane po ponad rocznych wywiadach, obserwacji oraz wnikliwej lekturze, jak również ocenie poza forumowej! Aha, jak się łatwo domyślić, ocena jest na wskroś obiektywna, gdyż serce me jakby nie patrzeć - innemu pisane :)

Gość Zoltan Kodaj
E tam, Luśka, jak nie chcesz, to nie pisz. Niepisaniem jednak mocno rozczarujesz Iftar i mnie samego.

Gość faceci tacy są
hehe no co TY LUSIA --NIE WIEDZIAŁAM O TYM:P faceci z kafe różnią sie od tych realnych,tamci mają w głowie tylko 1 a kafeterianie są uczuciowi lub interesujący,jak np nasz ulubieniec Psełdo:P życzę niezapomnianych chwil z Twoim panem interesującym🌼

Gość Zoltan Kodaj
Tego jednego, czyli czego, mianowicie? I o jakich facetów Ci chodzi?

PS. 2 Sami, na wszelki wypadek nie dziękuję. :) Mój facet ma jakieś tam niedociągnięcia - jak każdy, ale przecież i ja nie jestem idealna, a przede wszystkim już niemłoda. Natomiast muszę stwierdzić, że bardzo odpowiada mi jego poczucie humoru oraz - co chyba ważne - jak na razie nie widzę jakichś denerwujących elementów w takim codziennym zachowaniu. A przecież takie samotniczki jak ja pewnie mają jakieś swoje schizy itp... Psełdo, ja Cie proszę, nie udawaj. Ja co prawda jestem trochę rozemocjonowana aktualnie,a le nie aż tak, żebym się dała nabrać. :)

Gość Zoltan Kodaj
Fakt, Luśka. Daleko Ci do doskonałości, zwłaszcza, jeśli się pomyśli o Twojej chudziźnie...

Gość Zoltan Kodaj
A jakież to niedociągnięcia posiada narzeczony?

Gość faceci tacy są
lusia jesteś nie-idealna w pozytywnym znaczeniu tego słowa,a więc ideał by do Ciebie nie pasował:) ten obiekt musi być bardzo interesujący ,skoro tak szybko roztopił Twe serce i zmusił do pakowania walizek:P(na początek WSPÓLNE wakacje,a potem zaproponuje dzielenie sie rachunkami ):P🌼

Gość Zoltan Kodaj
To w takim razie masz poważną sprawę do przemyślenia. Mnie, Luśka, i moje spostrzeżenia nigdy na serio nie traktowałaś. Ale skoro podobny osąd wydaje mężczyzna drogi Twojemu sercu, to musi cóś koniecznie być na rzeczy.

Gość Zoltan Kodaj
(Gdyby miał choć trochę oleju w łepetynie, nie tylko by nie musiał płacić rachunków ale otrzymałby jeszcze finansowe wsparcie ze strony narzeczonej.)

Psełdo, na razie udaję, że sprawę przemyśliwuję i jem, czym karmi. Ale tak między nami - z mojej strony jest to postawa przejściowa. :P

Gość Zoltan Kodaj
Znaczy nie zamierzasz przybrać na wadze 20. kilogramów?

Gość faceci tacy są
teraz sama jedziesz? biedaczek ,uschnie z tęsknoty,teraz rozumiem dlczego Mu w głowie tylko jedno--chce zapamiętać jak najwięcej ,by odświeżać Twój obraz w myślach. a najlepiej facet zapamiętuje gdy dotyka kobietę :P:D cieszę sie ze Ci sie układa

Gość Zoltan Kodaj
Ja tam nie zapamiętuję nawet, jeśli dotykam. Skleroza.

Gość faceci maja tak samo
Zenom :D ale za to jesteś mistrzem w uprawianiu seksu :P Tfu w pisaniu o tym

Gość faceci tacy są
Zoltan a nie zenom:O

Gość Zoltan Kodaj
Doprawdy, nie zasłużyłem sobie na taki komplement. Fakt - poruszam często tematykę pola uprawy seksu, ale jedynie na poziomie dość ogólnym, wskazując na paralele tej działalności, z uprawą okopowych i innych form rolnictwa intensywnego.

Gość faceci tacy są
OcZywiście ,że zasłużyłeś na pochwałę(skromność,to już cecha uchodząca za rzadkość):P:)

Gość Zoltan Kodaj
No dobrze, a cóż takiego ja napisałem o uprawie seksu, żeby zasłużyć sobie na Twoją pochwałę?

Gość faceci tacy są
hmmm mam lekką sklerozę ,więc dokładnie nie przytoczę Twych słów,ale śledząc Twe posty od ponad roku,mogę rzec,że z takim mężczyzną jak Ty uprawianie czegokolwiek,to sama przyjemność ,bez względu na plony:P:D

Gość Zoltan Kodaj
Chcesz przez to powiedzieć, że z chęcią pouprawiałabyś ze mną np. brukiew bądź buraki cukrowe? Zabrzmiało ekscytująco...

Gość faceci tacy są
tylko to miałam na myśli ucząc sie czegoś nowego,zyskam na tym,a nie stracę. Może np wykupię jakieś pole ,zasadzę truskawki,by potem je sprzedawać -----człowiek ma sie rozwijać i być elastyczny --czyż nie taka nasza rola na tym padole? ale najpierw muszę nauczyć sie wszystkiego od podstaw,a kto jest mistrzem w uprawie na kafe?> Ty :D

Gość Zoltan Kodaj
Zarumieniłem się...