Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładaczkatopikówbis

o Bachledzie ciąg dalszy..

Polecane posty

Moim zdaniem ta Bachleda Curuś jest niedorobiona umysłowo. Wiecie czemu? Skoro Kolin i tak sie z nią nie ożeni to miała zażądać własnego M jeśli już ma dziecko, nie? Po co ona się wprowadziła do niego. Tak to tylko wakacje i taniej ją opyli. Ale ona jest GŁUPIA. Tak by miała może jakiś apartament w Nowym Jorku. CHYBA GO NA TO STAĆ. No bo co - po porodzie musi jechać do pracy, a mieszkanie dostanie w ...Krakowie? Coś mi to wszystko ...cuchnie jakoś :(

Gość my comment
LUDZKA GLUPOTA NIE MA GRANIC..!!MOWIE O TOBIE,NIE O ALICJI..WRACAJ DO SWOJEGO ZAPYZIALEGO ZYCIA I ODWAL SIE OD INNYCH!

Gość nienawidze takich bab
musisz miec bardzo ciekawe zycie skoro tak jezdzisz po jej wlasnym 🖐️ proponuje dobrego psychiatre, jakies prochy i sie babo lecz porzadnie i sumiennie.

No, no, no. Porozmawiamy za jakiś czas. Alicja w Berlinie, dziecko w Polsce w Krakowie. Z niańką... smutne :(

Gość zakładaczkatopików
No chyba, że Alicja śpiewaczka wylansuje jakiś super hit tylko... jaki? i jak? Chałupy welcome to BIS? :(

Ciekawe czy gdyby mu powiedziała, że dusi się w tym Los Angeles czy gdzie on tam ma tę willę i chciałaby zaczerpnąc trochę świeżego powietrza, gdzieś pobyć nad oceanem - to ciekawe czy by jej zaproponował chałupe nad polskim morzem albo MAZURY słuchajcie. A na te wakacje gdzie pojechali? Do gwatemali czy na Filipiny? :(

No to dziecko w takim razie musiałaby mieć w Londynie no ale wtedy by jej Kolin apartament kupił. No chyba że jej kupi po ...po....po tym... po ślubie? Po dziecku? Nie wiem :( No po ślubie? CO? Czyś ty oszalała? - na to Kolin farel. UWAGA!!! No jak ta Bahleda wygląda? Pewnie dalej liczy na wujków z 305 milonów. Jak jej nie kupi mieszkania to naprawdę nic z niego nie będzie miała. Złota Malina. No Berlin to przecież dalej Wajda i ...dziecko Kolina. No ale z niej też taka aktorka bo by poszła do jakiegoś Hiszpana. I też taka NIEUGIĘTA, że tak napiszę. No to na koniec się puściła z Kolinem Farelem herbu ZŁOTA MALINA. :(

No i co słuchajcie - dzionek minął i co dalej? Czytamy, że Kolin postanowił założyć rodzinę. Nie mogę... no to rewelacja. Po dzisiejszym dniu pierwsza wiadomość, która mnie rozbawiła szczerze. Że zamierza się ustatkować i mieć 10 dzieci jak mniemam. Hmmm... czyżby trafił na Andżelinę? No cóz... co o tym sądzicie? Moim zdaniem to jedno wielkie kłamstwo. Alicja była tak głupia TAK GŁUPIA po prostu, że po prostu wzięła tę rolę. Bo by jej nie wzięła. Teraz będzie miała dziecko i powrót do Europy. No coś strasznego. Załamałabym się. No ale cóz... dziś w gazecie przeczytałam, że była taka nieprzystępna zawsze i mieszkała w Krakowie. No to nad morzem dom powinna powinna mieć skoro ma mieszkanie w Krakowie. A wiecie gdzie mieszkała w USA? W jakimś malutkim mieszkanku. Nie mogę. I że w 2003 wyjechała. No to już czas...ale na co? :( I w ogóle nikt nic nie mówi. No bo może akurat, nie? Wszyscy żyją sensacją. Ale ja nie wierzę w sielankę. Czemu? No mam swoje powody.

Gość zakładaczkatopików
:( dajcie no tu coś ciekawego w tym wątku. Ożeni się z nią? Po porodzie? Eeee... kupiłby jej mieszkanie już teraz. Już dawno. Oni podobno od lutego są razem. To gdzie ona mieszkała do tego czasu? Czy ona jest normalna? Jak uważacie? :(

Gość ale ty laska jestes
beznadziejna :D i niby doktorat robilas?? moim zdaniem powinnas isc do psychiatry bo mi tu schizofrenia smierdzi :O

Piszę wsiowo bo to wsiowe forum. A może nie? No w każdym razie moim zdaniem ślubu nie będzie ani teraz ani póxniej bo Alicja jest głupia i w sam raz do wykorzystania. Mogła w sumie się urządzić dzięki Kolinowi - tak uważam, ale miała bć TROCHĘ mądrzejsza. O niej ze szkoły nikt dobrego słowa nie powiedział. NIKT. To też coś znaczy MOIM ZDANIEM. :(

Ale powiem wam takie sytuacje w zyciu są STRASZNE. W sumie ona ma ZERO ZASAD. W sumie - mogła naprawde dużo dobrego zrobić, a spieprzyła wszystko. I to z Polski to przecież on się nigdy już nie poprawi. I opinię miała dobrą i wszystko. To jaka ona w sumie była skoro miała taką opinię? Nie wiem. W sumie on jest po rozwodzie i ma chore dziecko, które ją w ogóle nie obchodzi. To jest USA. W sumie. :( Gdzie ona mieszka? To jest inna kultura, ci ludzie myślą inaczej. Ona chyba myśli, że ona jest w Krakowie... trudno orzec . Pożyjemy zobaczymy. Ale ANI JEDNEGO DOBREGO SŁOWA :( Smutne. Czy to zawiść?

W każdym razie nie wiedzieli co z nią zrobić. Najważniejsza jej rola dotychczas to jakaś polska prostytutka sprzedana ruskiej mafii czy tam coś w tym stylu. A teraz była syreną u boku Kolina... normalnie by się nie zgodziła na tę rolę. Za wysoko CHYBA. A kto pójdzie na taki film? Rola syreny wyciągniętej z wody...ale rola :( Ale CHAŁA :(

Oczywiście Bahleda wiecie Indywidualny Tok Nauczania - liczne konkursiki gdzie zawsze była najlepsza. Ciekawe czy coś mówi po tym hiszpańsku. STUKOT I tyle. MOJE ZDANIE , ale cóz... prawdziwe aktorki w Polsce obecnie są już tak zeszmacone, że cóz... :(

Moim zdaniem mogła się opamiętac, skromnie podziękować. Aktorką można być aż do późnej starości, nie? Taka Perepeczko. Ona jest taka sama - Perepeczko z dzieckiem. Jak dla mnie. No bo co. Znowu Europa? I tyle. Przecież ilu aktorów na starość dostało Oskara... to pewnie Kolina przypadek.

Może oni ją swatali z tym Żebrowskim, nie? Może jakoś tak to było... kto wie, nie? W sumie tego Żebrowskiego też nie doceniła. Gdyby była hajtnięta z męzem aktorem. No dajcie - ona na dobrą sprawę jest po podstawówce. Jak Kolin. Ale on nie ma takiej rodziny w Irlandii przecież. I CHYBA jest chciwy - jak każdy milioner. Mało i mało...tak myślę. :( No bo czym tu zaimponować w USA? A jednak - tak uważam - przyjął złą taktykę i na ostatnią szmatę wyszedł. A czemu? A jednak w USA można też inaczej. I w swoje bagno wciągnął głupią Behledę. Och te romanse, te romanse...

No albo zła taktyka by kasy mnóstwo zarobić albo słabość do kobiet (nawet i 80 latek). W sensie seksoholik. Chyba to drugie - no czas pokaże. Na razie jest szczęśliwy i chce się ustatkować (to już było przecież).

Gość dobrze że wy wszystkie
jesteście takie idealne i z zasadami :O I na pewno na jej miejscu zachowałybyście się inaczej

mam schizofrenię ale daje rade a może co ? nie daje czasami skonczą mi sie leki i wtedy jest gorzej ale nie po to jestem żeby coś o tym myśleć.Zawsze się interesuję bo to jest TO o co wszystkim chodzi.Problem jest taki a nie inny.Wiem dużo O KAŻDYM tylko leku mi czasem zabraknie.Matke ukatrupiłam i jest to obojętne.Leży trup w wersalce i gnije , wiem że zasłużyła na to.Bo nie tolerowała MNIE jako jednostki. I tak będzie dalej, nawet nikt z sąsiadów nie zauważył że jej nie ma :-(

Już bym go skłuchajcie zaakceptowała jako Julio Iglesiasa, ale co sądzić, że jego zaskarażyła o molestowanie ...80 letnia babcia. Co o tym sądzić? Jaki on jest w sumie. Że 3 godziny ją nagabywał do seksu. Co o tym sądzić? Że jest ZABAWNY, nie? :( Babcia się nie dała , a Alicja tak. I jedna i druga wiedziała co robi. No powiedzmy. Hmmm :(

mam schizofrenię ale daje rade a może co ? nie daje czasami skonczą mi sie leki i wtedy jest gorzej ale nie po to jestem żeby coś o tym myśleć.Zawsze się interesuję bo to jest TO o co wszystkim chodzi.Problem jest taki a nie inny.Wiem dużo O KAŻDYM tylko leku mi czasem zabraknie.Matke ukatrupiłam i jest to obojętne.Leży trup w wersalce i gnije , wiem że zasłużyła na to.Bo nie tolerowała MNIE jako jednostki. I tak będzie dalej, nawet nikt z sąsiadów nie zauważył że jej nie ma ================================== TO NIE MOJE!!! TO PODSZYW. :(

Mnie się wydaje on tę żonę musiał zdradzić w tej GB. Muszę do tego dotrzeć. Żeby się hajtnąć na 4 miesiące? Przesadził. To był błąd. :( I co teraz?

Gość a niech se pisze
a co ma bidulka robic jak mieszka na wsi z matka i babka i jej jedynym zajeciem jest klocenie sie z rodzina, czytanie pudelka i pisanie na kafe. wspolczuje ci autorko topiku - jakbym miala takie zycie jak ty to bym sie zalamala. masz swoje 5 minut i zacieszaj sie ze tylu ludzi wpisuje sie na twoj topik. gratuluje sukcesu.

kilka lat by byli gdyby to było coś warte. No albo się umówili że się z nią hajtnie, żeby mu było łatwiej w USA. Hmmm... ??? Macie jakieś njusy na ten temat?

Gość asale
o ja pierd.... :D

Gość przeleciał ptaszek
Sasiedzi może i nie zauważyli ale co powiesz ojcu i bratu jak wrócą z roboty. Zapytają o matkę jak nic. Przygotuj się na najgorsze czyli wywiozą Cie w kaftanach i znów bedziesz w pokoju bez klamek.:(

Nie dowiedzą się. Przeczytałam o kolesiu który upchnął matkę w walizce. Zrobię to samo. NIKT się nie dowie.

Gość kjug
tylko wytnij implanty bo jeszcze cię namierzą po numerach seryjnych :D

Jaka szkoda, że ta Bahleda jest taka głupia. Ona mogła mieć nawet CHAŁUPĘ. Nawet chałupę by jej kupił - tak sie zakochał NA PEWNO. Ale cóż... :( teraz za późno... a jak wiecie, żadna miłość nie trwa wiecznie... a pieniądze? Pieniądze przydadzą się zawsze. Ale kiedyś jeszcze pożałuje tego dziecka. Tak jak tego pierwszego ten cały Kolin jak znam życie :( Tylko odzyska trochę opini bo opinię to on ma... i jeszcze ZŁOTA MALINA :(

No a kleś od modelki POWIESIŁ SIĘ W SZAFIE. Ale koniec. Honorowy co prawda niemniej... co za psychol :(