Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak jedwab 86

Masakra ! Masakra ! Masakra ! Kazdy facet ...

Polecane posty

Gość ooooooooooo...........
Facet,który w jakicholwiek"konstelacjach"uczuciowych wypomina kobiecie kasę,analizuje,wydziela lub wytyka,że ona lub on zarabia więcej---to dla mnie zwykły trampek:D

Gość joozio
a ja bym musial posluchac co ma dopowiedzenia tamten facet. rzeczywiscie oboje malo zarabiacie - no jeszcze zalezy od miejsca zamieszkania. ale jesli rzeczywiscie jest tak jak mowisz to radzilbym zmienic faceta. oczywiscie rozumiem ze pewnie juz macie dziecko. ile sie znacie ? jak dlugo z facetem?

Gość aleo
tak najlepiej sobie wmowic ,ze przez twoje zarobki i twoja urode sie rozstaliscie, sadzac po twoich wypowiedziach prawda jest inna. twoje podejscie: stac mnie to wydaje a ty jestes zwykla pipa, kobieta z klasa potrafi sie odciac od adoratorow a ty pewnie flirtujesz z kazdym kto ci walnie komplement i dziwisz sie ze faceta to doprowadza do szalu

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Znamy się 7 lat i właśnie się rozstajemy bo mam dość.

Gość 128374234
och no to rzeczywiście masz problem!!!!!!!!!!

Gość 1235345436
Problem tkwi w twojej wrodzonej głupocie, a nie w zarobkach czy atrakcyjności. Facet z takim pustakiem, choćby była najatrakcyjniejsza kobieta na świecie, długo nie wytrzyma. Na Twoim miejscu zamiast w kolejny lakier do paznokci czy torebkę, zainwestowałabym w szare komórki!!

Gość dzwooneeczek
Faccei mysla i zyja w przekonaniu ze to oni musza blyszczec w zwiazku a kobieta jest tylko dodatkiem.Zarabiac tez musza wiecej,bo przeciez to obciach jak ktos sie dowie ze kobiet zarabia wiecej niz on..to jest zalosne

Gość beznadziejny topik
mhm jak jedwab wiesz co ile masz lat ??? na kafeterii siedzą dzieci co sie nudzą albo marzycielki ..że facet odchodzi bo tych na innych zajebiście działasz...hahahaha wiesz co znam takie panny i mam z nich polewke nie z tej ziemii bo w grucie rzeczy są to laski co się chcą dowartościować i mają mase kompleksów albo byle frajera co z nimi jest i traktuje jak ściere hahaha

Gość no i wesoło mi
hahahahahahah